Şimdi Ara

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
28
Favori
96.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Miui 6 gelsede coşsak ya çok güzel olmuş :(
  • Serhadss kullanıcısına yanıt
    Tema link alabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar.Birazdan bende kurup aranıza katılcam ama hangisini yüklemeliyim stabilite içinhttp://download.cyanogenmod.org/?device=i9300&type=stable heralde bu en son olanı.
    2.sorum ise efs yedeği almamıza gerek var nolur nolmaz diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: infazci captain

Selamlar.Birazdan bende kurup aranıza katılcam ama hangisini yüklemeliyim stabilite içinhttp://download.cyanogenmod.org/?device=i9300&type=stable heralde bu en son olanı.
    2.sorum ise efs yedeği almamıza gerek var nolur nolmaz diye :)

Efs yedeği istersen al ama bence gerek yok. O eski Android sürümleri için 4.4.4 için son nightly sürümü kurun

• Chrome beta ile ekran kayması sorunu halle oldu tavsiye ederim.

• KaburgaNecmi kullanıcısına yanıt
    Peki o zaman ben biraz garanticiyimdir alayım yedeği :) peki bu 4.4.4 için son nightly ne kadar stabilite.Yani hiç bir hata yok değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: infazci captain

Peki o zaman ben biraz garanticiyimdir alayım yedeği :) peki bu 4.4.4 için son nightly ne kadar stabilite.Yani hiç bir hata yok değil mi

Kameraya bağlanma hatası alıyoruz zaman zaman soft reboot dediğimiz olay var romu yükledikten sonra sahip olacaksınız. 5 an gibi bir sürede telefonu yeniden başlatır. Yazılımsal yeniden başlatmadır. Kamera düzelir böylelikle. Ses kaydetme çalışmıyor. Başka hiçbir sorun yok canavar gibi yağ gibi. Kernel kurmayın yada boeffla kurun başlığı düzenlicem yakında

Öncelikle vakit ayırdığın ve yardımcı olduğun için teşekkür ederim.Galiba ben stable olanı kurucam.O sorunlar gözümü korkuttu biraz.Tekrar teşekkür ederim bi sorun olduğunda burdan tekrar rahatsız ederim seni.Aklıma gelmişken yeni bi güncelleme çıktığında aynı işlemlerimi yapıcaz yoksa ayarlardan güncelle dediğimizde oluyor mu :)
  • infazci captain kullanıcısına yanıt
    Ayarlar güncelleme indir ve kur diyin yeter. Tüm ayarlar Rehber vs. Korunur.

Nightly kaliteli bi sürüm aslında kamera çok sıkıntı değil ama siz bilirsiniz

Tamam peki nightly sürümünü indirip kursam.Sonra atıyorum beğenmedim tekrar stable ye nasıl dönüş yapabilirim?
  • m10 dan önceki güncelemede kamera hatası olmadı bende. o sürümü indirebilirsiniz. düzelmiştir belki. düzelsin artık yeter zaten ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 17 Eylül 2014; 23:48:23 >
  • Root garantiyi bozuyor mu?

Hocam m10 derken anlamadım kusura bakmayın uzağım biraz bu konulara :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: th3_majestik

Root garantiyi bozuyor mu?

root garantiyi bozuyor. rootu geri alma yöntemleri vardı. araştırın belki iz bırakmadan eski haline geri getirebilirsiniz. ama rootsuz ve custom romsuz androide android demem ben :) özellikle samsunglar için diyorum bunu.

m10 dün yada bugün çıkan güncelleme hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 17 Eylül 2014; 23:54:29 >
  • CM11 kurdum ama grafiksel hatalar hala var aynı ilk portlanan note 2 romundaki gibiler
    O derece etkili yani

• quote:

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

quote:

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

Bu arada chrome de ekran kayması sorunu yaşayan var mı

m10'dan sonra nightly gelmedimi

Geldi , kullanıyorum chromede yeni arayüze geçildiğinden beri ekran kayması var özellikle DH de. Sizde yokmu
     Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi

Bendede var,betada da vardı stabledada var.

2014-09-17 03:21:30 bu tarihli bi nightly sürümü var heralde bunu söylediniz.O zaman ben bunu indiriyorum.Peki beğenmedim desem stable sürümüne geçsem ne gibi yol izlemem lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: th3_majestik

O derece etkili yani

şimdi farkettim. imzanızdan anladığım kadarıyla g2 kullanıyorsunuz. ram yüksek olduğu için benim düşüncem uğraşmanıza gerek yok aslında ama siz bilirsiniz.

samsung s3 te kendi romu aşırı ram kullanıyor ve pili bitiriyor. daha hafif rom atarak telefon çok iyi hale geliyor.birde birsürü kullanılmayan,dayatılan uygulamalar böylelikle silinebiliyor. eğer bu tarz şikayetleriniz varsa yapın yoksa uğraşmayın hocam ya :)
  • Miui gelmeyecekmiş bu arada arkadaşlar
    http://en.miui.com/thread-32372-1-1.html
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.