Şimdi Ara

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.228
Cevap
28
Favori
96.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: infazci captain

2014-09-17 03:21:30 bu tarihli bi nightly sürümü var heralde bunu söylediniz.O zaman ben bunu indiriyorum.Peki beğenmedim desem stable sürümüne geçsem ne gibi yol izlemem lazım?

hiç öyle birşey yapmadım o yüzden bilmiyorum. bir defa yükledim bu sistemi. birkaç defa sorun çıktı formatladım tekrar yükledim öyle kaldı işte :) 4 aydır kullanıyorum şu an bir sıkıntısı yok. beğenirsiniz bence ya :)
  • Serhadss kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkür ederim kurmaya başlıyorum şimdi :)
  • quote:

2014-09-17 03:21:30 bu tarihli bi nightly sürümü var heralde bunu söylediniz.O zaman ben bunu indiriyorum.Peki beğenmedim desem stable sürümüne geçsem ne gibi yol izlemem lazım?

Bir kere cm kurduktan sonra istediğiniz sürümü indirip rahat rahat kurabilirsiniz. Rehber ayarlar korunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serhadss kullanıcısına yanıt
    G2 arızalı şuan s2 kullanıyorum emektar , root bunda yaptım G2 ye nasip olmadı garanti olayını Merak ettim

• Öncelikle sana teşekkür ederim bu işler çok gözüm de büyüyordu senin kolay anlatımın sayesinde sorunsuz hallettim :)

İlk izlenimlerim olumlu Sadece kamera sorunu ve kilit ekranını açarken anlık masaüstü geliyor ondan sonra da hemen model kilit ekranı.Bunlar dışında gayet stabil.Resmen eşekten inip ata binmişim gibi :)

Bir de bu temalara ücretsiz bulabileceğim bir yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

Tema link alabilirmiyim

yeni gördüm bunu :) cm11 in kendi tema paketlerinin olduğu programı indirin.hepsi paralı oluyor zaten. o isimleri google den aratarak ücretsiz olarak apk formatında indirebilirsiniz. epey farklı sitelerden indirmiştim. 10-15 taneye yakın indirdim. ancak ram kullanımını ortalama 50 mb arttırıyor.
  • mesala en sevdiğim paketleri

bluish
    britzer
    glas theme
    galaxy s5
    renu red
    kendi sitelerinde paralı. her biri 2 tl civarında.
    bunların sağ tarafına cm11 apk yazıpta arama motorundan aratırsanız 2-3 siteden bulabilirsiniz. sizde güzel tema pakedi bulursanız haber verin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 18 Eylül 2014; 12:08:03 >
  • quote:

Öncelikle sana teşekkür ederim bu işler çok gözüm de büyüyordu senin kolay anlatımın sayesinde sorunsuz hallettim :)

İlk izlenimlerim olumlu Sadece kamera sorunu ve kilit ekranını açarken anlık masaüstü geliyor ondan sonra da hemen model kilit ekranı.Bunlar dışında gayet stabil.Resmen eşekten inip ata binmişim gibi :)

Bir de bu temalara ücretsiz bulabileceğim bir yer var mı?

Ufak tefek hatalar var nightly sürümlerde zamanla halledilecektir. Google play den tema arayın cm11 diye ben Android L Theme cm11 kullanıyorum

• kernel'i degistirmek istiyorum.
    bahsettiginiz boeffla kernel'i kuracagim fakat. hangisi uyumlu bulamadim.
    cm11 4.4' uygun pil dostu boeffla kernel linki verebilirmisiniz ?
    birde bunu odinden direk kuruyorum hicbirsey silmiyorum soylediginiz gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerazzurri

kernel'i degistirmek istiyorum.

http://boeffla.df-kunde.de/sgs3/boeffla-kernel-cm/cm11.0_download/Series%202.x/

2.3 sanırım güncel olan en sonuncuyu indirin telefona atın cwm yani yükleme ekranında açın dosyayı seçerek yükleyin. Bişi silmeye gerek yok

• quote:

quote:

2.3 sanırım güncel olan en sonuncuyu indirin telefona atın cwm yani yükleme ekranında açın dosyayı seçerek yükleyin. Bişi silmeye gerek yok

yukleme ekrani derken, odin ile acacagim degilmi ?

tesekkurler,

• quote:

quote:

quote:

yukleme ekrani derken, odin ile acacagim degilmi ?

tesekkurler,

yukledim tamamdir :) sacma bir soru sormusum :)

yanliz tam olarak bu kernel'lerin ne ise yaradigini anlayamadim. telefonda gorsel olarak degisen hicbirsey yok cunku.
    boeffla icin daha iyi pil omru falan yazanlar olmus sagda solda. daha cok bunun icin kurmak istedim zaten. herhangi yapmam gereken bir ayar falan varmi ?
    yoksa kuruyorum bitiyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerazzurri -- 18 Eylül 2014; 13:57:24 >

• simkartımdaki numaralar gözükmüyor bütün numaralarım yok ne yapcam ?
  • KaburgaNecmi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler zaten az önce yeni bi sürüm yayınlandı.Tema için dediğinizi yaparım.Peki eskiden ram temizleme olayı vardı bunda yok sanırım
  • işte bunu iyi demedim :( bende miui rom çok kullanıyordum ama geliştiriciler devam etmez mi acaba ?
  • Bu cm11 de rehbere kişi ekleyemiyorum uygulama yok diyor aynı sorunu yaşayan var mı?
  • Bende Sim e ekleyemiyorum.Kurumsal.Google gibi şeyler var ama sim yok.
  • Stok romla cm11 i hem ön hem arka kamera olarak kıyaslayan var mı ben cm kullanıyorum annemin s3 üne göre berbat çekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtas34 -- 18 Eylül 2014; 17:35:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtas34

Stok romla cm11 i hem ön hem arka kamera olarak kıyaslayan var mı ben cm kullanıyorum annemin s3 üne göre berbat çekiyor

Google Camera ve boeffla kernel kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

simkartımdaki numaralar gözükmüyor bütün numaralarım yok ne yapcam ?

Tam yedeklemeyi bunun için anlattım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.