Şimdi Ara

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
28
Favori
96.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    işaretli degildi işaretliyerekte denedim ama aynı sekilde değişen bir şey olmadı
  • kingo root diye bir programla yaptım superus geldi roomu yukledim samsung link group play tarzı uygulamalar uyumlu degil diyor onları yuklemenını bır yolu varmı
  • ulukann U kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Aynı durum banada olmuştu. Dalgınlığıma gelmiş, telefon açıkken odin çalıştırmayı denemiştim.
    Muhtemelen sizdede aynısı oldu. Telefonu kapatın, sonra ilk mesajda hangi tuş tarif ediliyorsa o şekilde açın telefonu (ses kısma+home+güç ya da ses arttırma+home+güç)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef aklıma daha bisi gelmiyor. Bende burdankilerin aynısını yaptım sorunsuz oldu.

• arkadaslar kingo rootla kurdum roomuda kurdum problem yok hallettim sukur
    sadece samsung link group play uygulamaları cihazla uyumlu degil diyor
    onları yuklemenını bır yolu varmı birde simkartaki numarları göremiyormuyuz
    rehberi geri yukledim mobil hafızasında goruyor simkart olarak göremiyormuyuz telleri telefona kaydetme gibi bir
    huyum yoktur e posta ayarlarını yapamıyorum şirketin maili için urastım olmadı
  • Selamlar.
    bende bu işlemleri cm sitesine girerek talimatlara göre devam deyip yaptım. En son ayarlardan güncelle kısmına girince yeni sürüm buldu yükledim. ayarlar vs türkçe oldu tamamen. çok memnun kaldım. ancak hangi sürümü kullandığımı çözemedim. çok forumlarda araştırdım ama bulamadım. bana yardımcı olur musunuz?
    şuan hakkında kısmında görünen aşağıdaki gibidir.
    teşekkürler. iyi çalışmalar.

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi

• atuğ kullanıcısına yanıt
    Emin olmamakla beraber sen bu linkte ki sürümü indirmişsin LİNK Tavsiyem nightly sürümünü indirmek.Sadece kamera da sıkıntı var.Yok ben sıkıntısız istiyorum dersen stable sürümünü indirmen gerek.
  • Yüklenecek dosyalardaki ilk link çalışıyor mu?
  • sdcart görünmüyor bir yolu varmı görünmesinin night sürümünü en sonunu indirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

Imei uçtuysa tek açıklaması kesinlikle ve kesinlikle aldığın telefon klon. Şebekede burdan kaynaklanıyor.

peki ne yapıcam şimdi elimde patladı :( telefoncuya götürsek düzelirmi dielim düzeldi efs yedek aldıktan sonra istediğim romu silip kurmamda bi saknca olmaz herhalde gene aynı sorun olurmu ?
  • herşey den memnunum fakat tek sıkıntım tel şarjdayken kendi kendine kapanıyor. yardımcı olacak biri varmı ?
  • ulukann U kullanıcısına yanıt
    Bende sıkıntısız görünüyor. İstersen sd kartı bi çıkar tak. Telefonu aç kapat.

• cakals kullanıcısına yanıt
    Wipe islemlerini yaptınız mı. Olmazsa Farklı bir kablo ile deneyin.O da Olmazsa bataryayı söküp belli bi süre bekleyip öyle deneyin.

• Şu şekilde şarj simgesinin rengini biçimini nasıl değiştirebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: kral_fb_12

quote:

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

Imei uçtuysa tek açıklaması kesinlikle ve kesinlikle aldığın telefon klon. Şebekede burdan kaynaklanıyor.

peki ne yapıcam şimdi elimde patladı :( telefoncuya götürsek düzelirmi dielim düzeldi efs yedek aldıktan sonra istediğim romu silip kurmamda bi saknca olmaz herhalde gene aynı sorun olurmu ?

Elinizde kullanmadığınz bir telefon varsa imeisini yapabilecekseniz klonlayın.

Telefonu halleder ama o an Kurulu romu bir daha değiştirirseniz gene uçar.

Başlıkta belirtmiştim klon imei kullananlar yapmasın diye

• infazci captain kullanıcısına yanıt
    Farklı bir rom olabilir. Cm ise temadır. Arayıp bulun

• quote:

Orijinalden alıntı: infazci captain

Emin olmamakla beraber sen bu linkte ki sürümü indirmişsin LİNK Tavsiyem nightly sürümünü indirmek.Sadece kamera da sıkıntı var.Yok ben sıkıntısız istiyorum dersen stable sürümünü indirmen gerek.

Ben bu olduğunu sanmıyorum. Telefondaki sürümde kamera sorunu hiç yaşamadım. Daha doğrusu hiç bir sorun yaşamadım.
    Eksikleri:
    Şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok.
    Rehberde sağa çekince arama sola çekince mesaj özelliği yok. Onun dışında gayet stabil ve tema olarak cobalt temasını kullanıyorum. Hiçbir sorun yok.

Ayrıca asphalt8 oyununu samsungun romunda donarak oynatırken bu sürümde zerre donma olmadı. Telefon resmen çağ atladı.

Kameranın ekran görüntülerini hatta videosunu farklı cihazla çekerek yükleyip gönderebilirim.

Onun için ısrarla bu sürümün neye ait olduğunu bulmaya çalışıyorum. Senin verdiğin linkte cm10 diyor

Benimki cm11.0 InstallerXNPQ32P BUNU yedeklemek ve bu kısımda paylaşmak için NERDEN bulabiliriz. Bunu araştırabilir miyiz?

teşekkürler. iyi çalışmalar.@infazci captain

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atuğ -- 21 Eylül 2014; 21:01:36 >

Hangi rehber yada link üstünden ne yaparak kurdunuz bende merak ettim. Kamerada stockla arasında fark yokmu. Diğerleri bizde de öyle.

Rehberde kaydır ve ara özelliği samsungun Androidin değil

• Ben önce telefondanhttp://get.cm adresine girip uygulamayı indirdim. OneClick.apk.

Sonra Pc yehttp://dist01.slc.cyngn.com/CMInstaller.msi?t=1411323262072 bu uygulamayı indirdim. Sonra kendisi kurdu bitirdi. Hiç birşey yapmadım. Sonra yazılım bitti ve ayarlar hakkında kısmına girdim güncelleme var dedi. Güncelledim. Sonra bir güncelleme daha çıktı. Ona da evet dedim. Toplam 2 güncelleme bittikten sonra bu sürüm oldu ve şimdi güncelle dediğimde son sürüm diyor. Kamerada sorun yok telefonda da hiç bir sorun yok. İstersen telefonla görüşebiliriz.

Kamera görüntüsü;
    Ayrıca google kamerayı yükledim o da aynı netlikte hiç farkı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atuğ -- 21 Eylül 2014; 21:24:18 >

Zaten ben sana şu anda kullandığın sürümde kamera sıkıntısı var demedim ki.''Nightly'' sürümün de var dedim.Demek ki senin ki nightly sürümü değil.Derleme numarasın da release key yazıyor.Bizde ise yani nightly sürümünde test keys yazıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.