Şimdi Ara

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
28
Favori
96.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürederim o zaman çok kurcalamaya gerek yok. Güncellerler. Zaten sorunları olduğunu bildiğim sürümü kurmuştum
  • arkadaşlar bunda menudeki simgelerin yerini nasıl değiştiriyoruz.
  • uzun şarj süresi isteyen boeffla kernel 2.3a kullanın arayüz akıcı ama oyun açısından iyi bir kernel değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caglar103 C kullanıcısına yanıt
    evet menüdeki simgeler degişmiyor, sadece çok tıklamaya ve harflere göre felan sıralanıyor otomatik. hatta klasör bile açılamıyor menüde simgeleri toparlamak için.

ayrıca benim bir merak ettigim konuda telefon ekranın fotoğrafı çekilemiyor?

bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: is_system

evet menüdeki simgeler degişmiyor, sadece çok tıklamaya ve harflere göre felan sıralanıyor otomatik. hatta klasör bile açılamıyor menüde simgeleri toparlamak için.

Ayarlar > tuşlar > güç tuşu menüsü > ekran görüntüsü

Bunu aktifleștirdikten sonra güç tuşuna basılı tutarak ekran resmi alabilirsiniz.

Menü de değil ama masaüstünde klasör oluşturulabilir. Bir simgeyi diğerinin üstüne sürükleyin

• is_system kullanıcısına yanıt
    Ses kısma + Güç tuşu ekran görüntüsü alıyor

• Arkadaşlar bataryayı kalibre ettikten sonra bir miktar düzelmişti ama şimdi yine 1-1,5 saatlik süreye düştü. Veriminden oldukça memnun kardeşim. Tek sıkıntımız bu konu kaldı. Fikri/tavsiyesi olan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 kilo patates -- 24 Eylül 2014; 5:13:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

quote:

Bunu aktifleștirdikten sonra güç tuşuna basılı tutarak ekran resmi alabilirsiniz.

Menü de değil ama masaüstünde klasör oluşturulabilir. Bir simgeyi diğerinin üstüne sürükleyin

Cevaplar için teşekkürler :) şahsen ben rom u çok sevdim. benim en büyük geçmemdeki neden önceki orjinal romunda veri kullanımı saçmalıyordu. 2 gb lık internetimin 1,6 gb tını "ANDORİD OS" kullanıyordu... bakalım bu rom ile düzelir inşallah :)

son bir sorum daha var cevaplarsan sevinirim kardeşim ;)

bende lg smart tv var. önceki romda allshare ile direk görüntü paylaşımı yapabiliyodum bu romda bulamadım yerini ve görüntü paylaşımı için daha önce yükledigim programlar bile çalışmadı. tv yi görmedi. bide bu konuda yardımcı olursan sevinirim. olmuyor deme üzülürüm, çünkü bu rom işime yaramıcaktır :)

görüntü paylaşımı derken ekran paylaşımı yani ne işlem yaparsam tvden görmek istiyorum. önceki kendi romunda çok basit yapabiliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi is_system -- 24 Eylül 2014; 9:41:15 >

• ayarlarda yayınlama ekranı diye bir şey buldum. sanırım bu olsa gerek ama akşam deneyebilirim :) bu degilsede bilen arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim tabi
  • Arkadaşlar bunda led ışık ayarını yaparken çok yanıyor ama işlev olunca yani atıyorum cevapsız çağrıda az yanıyor ışık gücü düşük
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

quote:

malesef dedigim yerden screen mirroring olmadı, telefon ekranını tv ye yönlendiremedim. dedigim gibi orjinal rom da bunu bunu ayarlardaki screen mirroring ile çok rahat yapabiliyordum. bu konudada yardımcı olursanız sevinirim. bu özellik benim olmazsa olmazzım, olmuyor derseniz eski roma geri dönüş mecburi ki ben bunu istemiyorum

• kardeş karnel için verdiğin link ölü
  • bende screen mirroring için bilgi bekliyorum bilen arkadaşlar yok mu yardım ederse sevinirim..
  • Stable sürümünü indirip sd carta attım cmw den yükledim açılış ekranında kaldı.Sonra night sürümüne geçip wipe attım.Neden böyle oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infazci captain

Stable sürümünü indirip sd carta attım cmw den yükledim açılış ekranında kaldı.Sonra night sürümüne geçip wipe attım.Neden böyle oldu.

Odinden yüklemek gerekebilir. Android tabanları farklı

• quote:

bende screen mirroring için bilgi bekliyorum bilen arkadaşlar yok mu yardım ederse sevinirim..

Çalışmıyorsa çalışmıyordur üzgünüm. Hiç kullanmamıştım bilmiyordum.

Zaten samsunga ait tüm özelliklerden mahrum kalıyoruz bu romla. Radyo bile yok...

• KaburgaNecmi kullanıcısına yanıt
    Peki ben wipe attigim halde bazı seyler ayni. Ornegin eski indirdigim data dosyalari.Hepsi degil birkaci

• Ben rom dan çok memnunum ama dediğiniz gibi radyo yok buda büyük eksiklik ek uygulama ile yüklenemez mi
  • son sürümü indirip kurdum nasıl bakalım biraz
  • Kamera hataları son bulmuş gibi. Ama hala stock kadar kaliteli değil. Final yakın gibi

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.