Şimdi Ara

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
28
Favori
96.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes memnun değil galiba yapsam mı yapmasam mı bugüne kadar tecrübemde yok
  • acil cevap CWM dosyasının içinde recorevry dosyası var odinle seçtiğimde bulmuyor ama masaüstünde zipli dosyayla çıkardığımda sorun yok gözüküyor odin bulamıyor
  • Orjinal Romu yüklediğimde ondada kamera aynı şekilde çekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içime sinmedi telefondan komple nasıl kaldırabilirim bu Cyanogenmod'u ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webconn -- 11 Ekim 2014; 22:09:15 >
  • Beyler dolaşım esnasında aşağıdaki geri tuşunu ışığının yanmasını engelleyebilir miyiz?

• Tam şu an güncelleme yapıyorum. Cevabı yazarım bitince

Edit: düzeltmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 kilo patates -- 12 Ekim 2014; 12:24:04 >
  • 10 kilo patates kullanıcısına yanıt
    hemen ortaya çıkmıyor ki bazen tam ihtiyacın olduğu anda deniyorsun hata veriyor açılmıyor bekle ki yeniden başlatıp açılsın tabi kim bekleyecek o kadar çeken çekiyor giden gidiyor :)
  • son güncellemelerde kamera hatası düzeldi gibi , çamur görüntüde daha iyi ama google kamera daha iyi çekiyor
  • Anlatım süper olmuş eline sağlık. Odin'i kullanmak için samsung driver'ı yüklemek gerekiyor onu da eklerseniz ilk mesaja iyi olur aslında. Ben kendi araştırmamla buldum neden odin'in telefonu görmediğini. Gerçekten çok teşekkür ederim telefon uçak gibi oldu.

2 sorum olacak
    1.Ekran görüntüsü nasıl alıyoruz? Güç tuşuna basıp ekran görüntüsünü seçmekten daha kısa bir yol var mı?
    2.Bu yaptığımız işlemleri geri alabilme şansımız var mı? Yani temanın vs eski haline döndürmekten bahsediyorum. Varsa nasıl yapıyoruz?
  • arama yaparken sesi dışarı(hoparlöre) nasıl veriyoruz?
  • re_death kullanıcısına yanıt
    Düzeldi gibi derken hala devam ediyor mu diyorsunuz yani ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaburgaNecmi kullanıcısına yanıt
    merhabalar izninizle bir kaç sorum olucak
    1- ben imei yazılı s3 cihazıma bu güncellemeyi yaparsam imeilim uçarmı yani cihaz imei silinir mi ? yoksa tekrar olduğu gibi şebeke problemi olmadan çalışırmı ?

2- bendeki tüm uygulamaları, resimleri , müzikleri herşeyi yedekleyip romu yükledikten sonra tekrar yükleyebilirmiyim ? böyle bir şey oluyorsa nasıl yapabilirim hangi proglamla nasıl yapabilirim ?

herşey için teşekürler. iyi günler

• çok fazla fotoğraf çekmiyorum son güncellemelerden sonra hata hiç almadım , görüntü kalitesi bariz bir şekilde düzeldi, ama ben yinede google kamera kullanıyorum , kendi kamerası ve google kamera ile ayne kareyi çekip büyüttüğümde yakınlaştıkca kendi kamera uygulaması ile çekilen foto baya bi bozuluyo kareleşiyo goole kamerada bozulmuyo daha nete bir şekilde kalıyo , ilerleyen güncellemelerde iyice düzeltirler
  • karıştırdıkça eksikleri buluyorum.mesela facebook messenger'dan bildirim gelmiyor. instagramda video oynatırken takılmalar ve donmalar var. orjinal romunda mesaüstündeki facebook ve whatsapp simgelerinin üstünde mesaj geldikçe 1-2 diye yazılar yazardı bunda yazmıyor. inşallah bu eksikleri bir önce giderirler..
  • arkadaşlar acil yardım

bende rehber gözükmüyor. sim karttaki rehberi görmüyo veya telefon hafızasına alamıyorum. sim kartada kişi ekleyemiyorum hiçbir müdahale yapamyorum sim karta.sorunumu çözebilcek biri var mı?

stabil denilen rom bazen telefonu kıracak kadar sinir ediyor. dünde video çekememiştim hata veriyordu
  • cm 11-20141008-snapshot-m11-i9300 sürümünü ilk çıktığından beri kullanıyorum. Sonrasında çıkan nightly sürümlerini yüklemedim. Bu haliyle bile sorunsuz sistem diyebilirim. Donma veya uygula durdurulmasıyla hiç karşılaşmadım. Şimdiye kadar tespit ettiğim olumsuzlukları (samsunga göre);

-Bildirimler sadece bildirim ekranına geliyor. Normalde uygulamaların üzerinde de bildirim adedi gözükürdü. Bunun önüne geçebilmek adına bildirim erişimine temaları ekledim ama yine de olmuyor
    -Ekran kilidinin açılması ve masaüstünün gelmesi arasında fark edilir gecikme var.Aslında durum şöyle ekran kilitlenmeden önce bir uygulama açık kaldı diyelim. Ekranı açmak için kilit tuşuna bastığınızda önce açık kalan uygulamanın görüntüsü sonrasında ise kilit ekranı geliyor.
    -Duvar kağıdını yayma veya tek ekrana sığdırma seçeneği resmin yapılandırılma sırasında olmuyor. Masaüstü ayarlarından yapılınca da yayılmış olanı tek ekrana sığdırıyor
    -Bildirim alanında (bildirim şeridi) pusulayı açarsanız, aynı pusula bildirim çekmecesinde kapalı gözüküyor veya tam tersi
    -Epostada gelen postaları engelle seçeneği yok
    -Alışılmışın aksine bir kişiyi aramak için ilgili kişinin üzerinde kaydırma hareketinin olmaması sıkıntı değil ama alışmak gerekiyor. Kaydırma hareketi yaparken burada önce kişiyi tuşlayacaksınız sonrada çıkan tel numaralarından birini seçip arama yapabiliyorsunuz
    -Arama ekranında arayan kişi ile ilgili koskoca bir gülen yüz var (gereksiz bir büyüklük)
    -Kamera uygulaması tuşları tam üstüne basarak işlem yapmıyor biraz gerisinden basıp sürmeniz gerekiyor (anlatımı zor oldu ama öyle :))
    -İnternet tarayıcısını hiç beğenmedim devredışı bıraktım
    -Uygulama gizleme ve menü içerisinde klasör oluşturulmaması veya uygulamaların yerlerinin değiştirilmemesi
    -Android cihaz yöneticisi, cm li teli bulmuyor
    -Şarjı öncekine göre biraz fazla yiyiyor ama bu performansa değer (özellikle senk seçeneği ve ekran scenario su UI iken)
    -Kilit ekranında gelen mesajlara çağrı kayıtlarına girilemiyor(samsungta bildirim kilit ekranına düşer kaydırarak ilgili kayıt açılırdı)
    -Klavyenin sesi bildirim sesleriyle bağlantılı olduğu için bildirim sesini açarsanız klavye seside çok geliyor (rahatsız edici bir durum) e klavye sesinden rahatsız olunca da bildirim sesini kısıyorsunuz e o zamanda bildirim sesleri kısılıyor :) çözüm lavye sesleri kapalı :)
    -Dosya yöneticisini beğenmedim başka alternatife kaydım
    -Bana göre en önemlisi şebeke için görüntülü konuşma yok
    -Rehberde isimlerin yanında çıkan harf görselleri Türkçe karakterleri göstermiyor. Yani A ile başlayan grupta görseller A iken İ,Ü,Ö ile başlayanlarda harf yerine gülen surat var.

Şimdilik bu kadar eğer bunlar içerisinde bilmediğim veya yanlışım varsa etkileşim içinde olalım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stagemasterone -- 17 Ekim 2014; 10:29:54 >

• lombak L kullanıcısına yanıt
    arama yaptığınızda, arama ekranında soldan ikinci ikon
  • stagemasterone kullanıcısına yanıt
    Şebeke üzerinden görüntülü konuşma cyanogen benzeri hiçbir rom'da yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_BaKeR

Şebeke üzerinden görüntülü konuşma cyanogen benzeri hiçbir rom'da yoktur.

işte olsa çok güzel olurdu tadından yenmezdi
  • Arkadaşlar mrb 3 gün önce ilk sayfadaki anlatımı takip ederekten telefonuma (s3) kurulumunu yaptım.
    Tabi ilk başta hatalar oldu Şöyle ki ;
    Telefon belleğini temizlediğimde hafızaya attığım dosyalar da silinmiştir diyerekten telefonu tekrar açıp baktım duruyor. tekrar Wipe ekranına gelerek kurulum yaptım ama birçok hata meydana geldi ekran kilitlenmiyor kamera çalışmıyor vb. gibi hatalar. Daha sonra tekrardan telefon belleğini temizleyip wipe ekranından çıkmadan kurulumunu gerçekleştirdim ve bana göre 0 hata barındırıyor. Kurduğum sürüm cm-11-20141008-SNAPSHOT-M11-i9300 sürümü.Gerek kamerası sesi performansı kat kat mükemmel. aslında bu yazıyı ilk gün yazmayı isterdim ama aklında soru işareti olan arkadaşlar için iyi bir deneme yapılması şarttı.

Bu deneme sonucunda Telefonuma kazandırmış olduğu Artılar:
    -Performans düzeyi ortalama %30 oranında bi artış gösterdi.
    -Ram kullanımı önceki 4,3 sürümüne göre %10 daha az.
    -Pil Kullanımı fark edilmeyecek derecede değil gözle görülür ölçüde arttı.
    pil %100 iken 6 saat müzik , ortalama 2 saat face , youtube , twiter - 30 dakika hd video kaydı - 3 saat
    sesli görüşme sonrasında pil düzeyi % 59 du. Üstelik üzerindeki batarya TTEC marka 1500mAh lik bir batarya.
    Size komik gelebilir ama orjinal yazılımdayken bile 1500mah batarya orjinal 2100mah bataryadan daha iyiydi.
    -Kamerası daha da iyi gibi geldi bana. Özellikle video çekerek denedim ve önceki çektiklerimden
    daha iyi durumda
    -Orjinal kulaklığından daha iyi ve net bir ses alındığını söylemeden yapamam.
    -Antutu Backmark proğramında daha önce 2271 puan almıştı. CM11 kurduktan sonra bu değer 2536
    puana ulaştı.
    - Asphalt 8 oyununda dahil gözle görülür performans artışı oldu.
    -Menü geçişleri olsun efekler son derece mükemmel.
    -Daha önce menü stilini değiştiremiyordum. CM11 de tema kurduğunuz zaman ayar menü stilleride değişiyor.
    -İlk başta sizlerinde dediği gibi rehberdeki isme tıklayınca araması saçma bişey olmuş onun dışında başka kötü bi yanını göremedim daha doğrusu Bulamadım.

Sizler için Ekran görüntülerini de Paylaşıyorum.

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polat1989 -- 15 Ekim 2014; 23:41:50 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.