Şimdi Ara

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
28
Favori
96.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mod u da kurdum. fakat kamera son derece kötü, seslerde patlak cikiyor, nasil duzeltiriz ? (gogykernel'i kurdum)

edit: kameraya baglanilamiyor hatasida geldi :)

yardimci olursaniz sevinirim

tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerazzurri -- 17 Eylül 2014; 18:02:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerazzurri

neyse halletim, direk rar oluyormus :)

mod u da kurdum. fakat kamera son derece kötü, seslerde patlak cikiyor, nasil duzeltiriz ? (gogykernel'i kurdum)

tesekkurler

Kameraya bağlanılamıyor hatası geliyor malesef. Yeniden başlatmak tek çözüm.

Boeffla kernel yükleyin. Googy kernel sesleri yükseltir isterseniz kurmayın yada boeffla kurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

quote:

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

M10 kesinlikle kurmayın hatalı gelmiş

ben zaten güncelledim format atmak zorunda kaldım döndüm sinirden stock rom'a bi güncelleme işini yapamıyorlar sadece paket halinde yapsalar daha güzel olcak illa herşeyi silbaştan hata neydi bu arada

Güncellemeleri sil baştan yapmaya gerek yok

• cm11 in siyah kernel ile uyumsuzluk problemimi var siyah kerneli flaslayıp reboot dediğimde siyah kernelin resmi çıkıp cihaz kendini kapatıyor. yada cm11 in siyah kernel uyumlu sürümü varmı.
  • quote:

quote:

tesekkurler

Boeffla kernel yükleyin. Googy kernel sesleri yükseltir isterseniz kurmayın yada boeffla kurun

daha onemli bir problem cikti maalesef.

telefonun sarji bitti sarja taktigimde ekranda pil resmi cikiyor fakat telefon sarj olmuyor ve acilmiyor.

boyle bir problem yasayan oldumu daha once ?

• yeni güncelleme geldi. bundan önceki güncelleme geleli 1 hafta oldu yada olmadı tam bilmiyorum ama gerçekten çok iyi bir güncellemeydi. Kamera sorunlarını ve tuş kilidi açarken ekranın gelmemesi ve resetlemesi kalkmış durumda. böyle daha bir güzel oldu.bakalım bu güncellemede neler varmış. seviyorum seni cm11
  • Arkadaslar bu romu i9300i yani s3 neo duos icin nerden bulabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serhadss

yeni güncelleme geldi. bundan önceki güncelleme geleli 1 hafta oldu yada olmadı tam bilmiyorum ama gerçekten çok iyi bir güncellemeydi. Kamera sorunlarını ve tuş kilidi açarken ekranın gelmemesi ve resetlemesi kalkmış durumda. böyle daha bir güzel oldu.bakalım bu güncellemede neler varmış. seviyorum seni cm11

M10 dan mı yoksa son nightly den mi bahsediyorsunuz?

• quote:

quote:

quote:

tesekkurler

daha onemli bir problem cikti maalesef.

telefonun sarji bitti sarja taktigimde ekranda pil resmi cikiyor fakat telefon sarj olmuyor ve acilmiyor.

boyle bir problem yasayan oldumu daha once ?

Böyle bir problemi ilk defa duydum. 5-10dk şarj edin ve bataryayı çıkarıp takarak çalıştırmayı deneyin.

• quote:

quote:

yeni güncelleme geldi. bundan önceki güncelleme geleli 1 hafta oldu yada olmadı tam bilmiyorum ama gerçekten çok iyi bir güncellemeydi. Kamera sorunlarını ve tuş kilidi açarken ekranın gelmemesi ve resetlemesi kalkmış durumda. böyle daha bir güzel oldu.bakalım bu güncellemede neler varmış. seviyorum seni cm11

M10 dan mı yoksa son nightly den mi bahsediyorsunuz?

geçen haftakinden bahsediyordum nightly sanırım. snapshot falan yazıyordu tam içeriğine bakmamıştım. bugün güncellediğim m10 da gözle görünür bir değişiklik farketmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: backpackingman

Arkadaslar bu romu i9300i yani s3 neo duos icin nerden bulabiliriz.

CM geliştiricileri tarafından daha yayınlanmadı sanırım. XDA forumunda portlar olabilir. Ne kadar sağlıklı olur bilmem ama

• Serhadss kullanıcısına yanıt
    Nightly-xxxxxxxxx numara yazar o tarihdir. Alabilirmiyim

M10 hatalı geldi nasıl çalıştırdınız???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaburgaNecmi -- 17 Eylül 2014; 22:02:31 >
  • quote:

Nightly-xxxxxxxxx numara yazar o tarihdir. Alabilirmiyim

M10 hatalı geldi nasıl çalıştırdınız???

Yanlışım varsa düzeltin ama son güncellemeyi az önce yaptım. M10 yazıyor
     Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi

• Serhadss kullanıcısına yanıt
    Evet m10. Ben kurduğumda android çökmesi yaşadım ve 2 kere kurdum ilginç ve ben dahil 3 kişi bu sorunla karşılaştı

• Bu arada chrome de ekran kayması sorunu yaşayan var mı

• o zaman bir daha araştırmadan indirmem hocam. Allahtan benide vurmamış epey uğraştıydım temadır programdır derken :) chrome kullanmıyorum ben.
  • quote:

Bu arada chrome de ekran kayması sorunu yaşayan var mı

m10'dan sonra nightly gelmedimi
  • quote:

o zaman bir daha araştırmadan indirmem hocam. Allahtan benide vurmamış epey uğraştıydım temadır programdır derken :) chrome kullanmıyorum ben.

Tema neydi s5e benzettim

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

quote:

Bu arada chrome de ekran kayması sorunu yaşayan var mı

m10'dan sonra nightly gelmedimi

Geldi , kullanıyorum chromede yeni arayüze geçildiğinden beri ekran kayması var özellikle DH de. Sizde yokmu
     Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi

• KaburgaNecmi kullanıcısına yanıt
    ön teması s5, simgeler blitzer, diğerleri cm11 in kendi teması. ortaya karışık yapmıştım. işsizlik işte
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.