Şimdi Ara

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
28
Favori
96.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • necmi hocam sizin kulladığınız tema nın ismi nedir görünüm olarak çok hoşuma gitti de bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakals

necmi hocam sizin kulladığınız tema nın ismi nedir görünüm olarak çok hoşuma gitti de bulamadım

Link Google playden indirdim
  • Arkadaşlar dün gece artık 2.5 yıldır s3 kullanan biri olarak gına geldi ve cm11 4.4.4 kurdum. Herşey güzel geçti, ama telefon açıldığında sim okumadı. Telefonuma imei attırmadım hiç. Orjinal imei duruyor. Elimde hazırda 4.1.2 stock romu vardı. Onu odinden tekrar kurdum. Sim kard yine okumadı. 4.3 stock rom indirdim. onu kurdum sim tekrar çalışmaya başladı. inanın çok sinir oldum yahu.. 10.2 cm mi kursam napsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut.bardak -- 11 Eylül 2014; 10:54:26 >
  • Sokette veya kabloda (hangisi çözemedim) bir sıkıntı var sarj olurken sürekli çıkıyor ve pc okumuyor. Rom atarken bağlantı kopar diye birşey yapamıyorum artık. Keşke soket değişimi o kadar pahalı olmasa. Seneye değiştireceğim s3'ü. Bir daha da samsung alan ne olsun

• Telefon içinde güncelleme kontrolü yapınca güncelleme bulunamadı diyor. Halbuki cm sitesinde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-X -- 11 Eylül 2014; 13:12:40 >
  • cm11 kurdum googy kernel önermem boeffla kurun derim çok hızlı ve seri nightly sürümü kullanıyorum kullanmayanlara öneririm
  • cyanogenmod nightly tipinde bir rom kurdum bu rom kendini günceller mi herseferinde benim mi güncellemem gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy_06_66

cyanogenmod nightly tipinde bir rom kurdum bu rom kendini günceller mi herseferinde benim mi güncellemem gerek

Ayarlar>Telefon Hakkında> CyanogenMod Güncellemeleri>
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

quote:

Orijinalden alıntı: Crazy_06_66

cyanogenmod nightly tipinde bir rom kurdum bu rom kendini günceller mi herseferinde benim mi güncellemem gerek

Ayarlar>Telefon Hakkında> CyanogenMod Güncellemeleri>

Teşekkürler
  • Multitasking performansı nasıl acaba ?

• Gerekli yüklemeleri yapıp telefonumu kullandım, şarj %5e düştüğünde telefonumu şarja taktım ve %100e ulaşması neredeyse 4 saati buldu. Buna ne sebep olmuş olabilir?
    Ayrıca *#0228# kısayolunu kullanarak pil durumunu da göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feliks.01 -- 12 Eylül 2014; 21:33:22 >
  • kalıp_25 K kullanıcısına yanıt
    TocuhWiz'den kesinlikle daha iyi
  • feliks.01 F kullanıcısına yanıt
    1)Galaxy charging current programını telefonunuza yükleyin.

2)Şarzı takıp refresh deyin.

3)Alttaki iki değer 1000ma ya gelince tamamdır.

4)1000 olana dek;söküp,takın ve refresh deyin.

Şu yöntemi bir deneyin
  • iki değer de 600mA çıkıyor. Bataryam da yeni sayılır bu problem yaratmış olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

Sokette veya kabloda (hangisi çözemedim) bir sıkıntı var sarj olurken sürekli çıkıyor ve pc okumuyor. Rom atarken bağlantı kopar diye birşey yapamıyorum artık. Keşke soket değişimi o kadar pahalı olmasa. Seneye değiştireceğim s3'ü. Bir daha da samsung alan ne olsun

Hocam lk ciktigi zaman almistim o sorun sanirim kronik bende pc den sarj oluyordu prizden asla sarj olmuyordu soket girisi hassas ve bu sorunun aynisi discovery de de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesertEagle67 -- 12 Eylül 2014; 22:08:35 >
  • şuandaki uygulamaları yedekleyip bu room a tekrar atabiliyomuyuz yok sa hepsini tekrardanmı kurucaz acaba
  • bende cm11 kurmuştumancak sürekli camera baglantı hatası verip duruyor her seferinde yeniden başlatmam gerekiyor telefonu bu sorunu çözebilen var mı acaba ? sorunu düzeltemeyince sensenation 7 kurdum şuan iyi ama normalde cm11 daha iyiydi.
  • re_death kullanıcısına yanıt
    Yeniden yüklemek gerek malesef
  • Kamera optimizasyonu şu anlık tamam gibi. Arada sırada alıyorum ama soft reboot'la çözülüyor. Google kamera kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: feliks.01

iki değer de 600mA çıkıyor. Bataryam da yeni sayılır bu problem yaratmış olabilir mi?

1000 olana dek takıp çıkartma ve refresh olayın yaptınız mı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.