Şimdi Ara

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
28
Favori
96.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

Klon imei olmaz sorun yaratır bidaha klonlamak gerekir

Peki ne yapabilirim.Stock sevmiyorum , hangi romu kurarsam ime uçmaz?

Ben daha önce aslında 10.2 sürümü kurmuştum ya çok iyi hatırlıyorum.O zaman imei gitmemişti sorun olmamıştı.Ama şimdi neden oluyor
  • Bu romu s3 miniye kurmuştum ve mesajlaşma uygulaması yok. Mesajlar hangout üzerinden geliyor. Bu konuda bir şey yapılabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-X -- 30 Ağustos 2014; 0:30:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre-X kullanıcısına yanıt
    Mesajlaşma uygulaması tabii ki var. Ayarlar>Diğer>Varsayılan SMS uygulaması>mesajlaşma
  • ÖNEMLİ: Arkadaşlar sorularınızı pm yoluyla değil konuya mesaj atarak iletin. Benim cevaplayamadığım yada aktif olmadığım durumlarda diğer arkadaşlarımız sorularınızı cevaplayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaburgaNecmi -- 29 Ağustos 2014; 14:37:32 >
  • Konu güncellendi.
  • Şu touchwiz kamerası kitkat a port edilebildiği gün bende geri dönücem cyanogenmod'a
  • bu işleri hiç bilmeyenler için adım adım her şeyi anlatan bir konu var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diplomalıamele

bu işleri hiç bilmeyenler için adım adım her şeyi anlatan bir konu var mı acaba ?

İlk mesaja bakmadın mı
  • KaburgaNecmi kullanıcısına yanıt
    özür dilerim gerçekten baktım ama root kısmını nasıl olduysa direk cynogenmod kurmaya başlamışsınız diye anlamışım....tekrar özür dilerim, iyi geceler
  • radyo uygulaması yok. İnterneti olmayanlar için kötü.
  • Hocam bende SD kart yok. Romu nasıl yükleyebilirim? telefonun kendi hafızasına attığımda romu göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlitzHan34

Hocam bende SD kart yok. Romu nasıl yükleyebilirim? telefonun kendi hafızasına attığımda romu göremiyorum

CWM yi açın install zip>coose zip from/sdcard > 0/ > "DOSYANIZ"
  • Yav ben tek başıma beceremem diye korkuyorum bide garantili ürün sonuçta acaba skypdan boş bir zamanınızda yardım ederek yapabilceğiniz kimse varmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: celal3350

Yav ben tek başıma beceremem diye korkuyorum bide garantili ürün sonuçta acaba skypdan boş bir zamanınızda yardım ederek yapabilceğiniz kimse varmı ??

Fişi çekmediğiniz sürece sorun olmaz
  • Varmı sorunsuz gerçekleştiren arkadaşlar ??

• quote:

Orijinalden alıntı: celal3350

Varmı sorunsuz gerçekleştiren arkadaşlar ??

Hocam çoğu kişi yaptı bu işlemi. Yinede kendinize güvenemiyorsanız ben yardımcı olabilirim Skype dan.

• Merhaba ben tüm dosyaları hazırladım da tam bilmiyorum yinede cevaplarsanız sevinirim nightly sürümü hazır cwm yüklü ve rootlu tel şimdi güvenli modda(recovery mod) açıp tek tek flashlıyacakmıyım gapps sı falan böyleyse kolay çünkü birde kernel linki patlamış ben de xda dan buldum acaba son çıkan cyanogenmoda uyarmı şimdiden teşekkürler.sürümde burdahttp://i.hizliresim.com/pvZqrm.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badembaba17 -- 4 Eylül 2014; 19:57:33 >
  • badembaba17 B kullanıcısına yanıt
    Wipe atıp cyanogenmod sonra gapps flashlayın. Xda da cm11 based yazmıyorsa kurmayın kerneli hepsi uyumlu değil. Linki düzeltirim yakında teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende M9 sürümünü yükledim sorunsuz kullanıyodum ama son 2 gündür system.ui durduruldu hatası alıyorum buna çözüm nedir yardımcı olurmusunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cakals

bende M9 sürümünü yükledim sorunsuz kullanıyodum ama son 2 gündür system.ui durduruldu hatası alıyorum buna çözüm nedir yardımcı olurmusunuz.

Böyle hatalar genelde bir program açtığınızda yada bir işlem yaparken karşınıza çıkar. Durup dururken geliyorsa. Yeni çıkan nightly sürümlerine geçin. Hiç bir sorun olmaz ben hep nightly kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.