Şimdi Ara

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
28
Favori
96.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar goruntulu arama yokmu bu romda? Sebeke uzerinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcetin

Arkadaslar goruntulu arama yokmu bu romda? Sebeke uzerinden

Yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: djcetin

Arkadaslar goruntulu arama yokmu bu romda? Sebeke uzerinden

Yok malesef.

Sürekli kullanıyordum çok kötü oldu benim için. Bildiğiniz 3g görüntülü görüşme çalışan bir rom varmi

• Arkadaşlar şimdi ben yüklemek istesem nighlty mi yükleyeyim yoksa snapshot u mu ? hangisi daha kararlı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tosun911

Arkadaşlar şimdi ben yüklemek istesem nighlty mi yükleyeyim yoksa snapshot u mu ? hangisi daha kararlı acaba ?

Nightly sürümler yeterince iyileşti sorun olmaz son sürümü kurun

• quote:

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

quote:

Orijinalden alıntı: Tosun911

Arkadaşlar şimdi ben yüklemek istesem nighlty mi yükleyeyim yoksa snapshot u mu ? hangisi daha kararlı acaba ?

Nightly sürümler yeterince iyileşti sorun olmaz son sürümü kurun

sağolasın kardeş. Deniycem kısmet olursa.
  • S3 Mini için de aynı dosyalar mı gerekli ?
    Yani S3 Mini modeli için de aynı adımları mı uygulayacağız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

S3 Mini için de aynı dosyalar mı gerekli ?
    Yani S3 Mini modeli için de aynı adımları mı uygulayacağız ?

cyanogenmod'un sitesine gir orada cyanogenmod installer var siteye girince bulursun zaten oradan yüklemesi 10 kat daha kolay kendi yapıyor her şeyi 10 dakika bile sürmez
  • Hayatım s2nin çıktığı günden bu güne cm ile geçti halada öyle devam ediyor :) tavsiyem üzerine flux temasını kurun cihaz harika oluyor
  • Kardeş cihazı desteklemediğini söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

Kardeş cihazı desteklemediğini söylüyor.

o zaman desteklemiyordur hocam
  • Whatsapta kötü ses kaydı. Snapchatte video kaydedeme sorunları yaşayan var mı ?

• touchwiz deki gibi ekranları istediğimiz gibi kaydırmanın bir ayarı var mı? başa dönmek için bu kadar uğraşmıyordum :D
    ayrıca rehber ve mesajların görünümü pek içime sinmedi. ama hızı gerçekten muazzam.
  • general_einstein kullanıcısına yanıt
    Başa dönme yok ama kaydırma animasyonu değişebilir. Tema yükleyin cm için çok fazla tema var hızı etkilemiyorlar ikonlar vs çok güzel oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

Başa dönme yok ama kaydırma animasyonu değişebilir. Tema yükleyin cm için çok fazla tema var hızı etkilemiyorlar ikonlar vs çok güzel oluyor

apex i yükledim şimdilik memnunum bakalım
  • m8 versiyonunu kurmuştum. mesela rehber müzik çalar uygulamalarını beğenmedim. s3 stock apk buldum rootlayıp kuruyorum ama açmıyor jb olduğu için. s4 ve s5 denedim kitkat diye o da olmadı. touchwiz olması gerektiğini gördüm xda' da. ayfona tutucu derler bir de. telefon zaten s3 stock applerini kuramıyoruz ya. var mı bir başka yolu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: general_einstein

m8 versiyonunu kurmuştum. mesela rehber müzik çalar uygulamalarını beğenmedim. s3 stock apk buldum rootlayıp kuruyorum ama açmıyor jb olduğu için. s4 ve s5 denedim kitkat diye o da olmadı. touchwiz olması gerektiğini gördüm xda' da. ayfona tutucu derler bir de. telefon zaten s3 stock applerini kuramıyoruz ya. var mı bir başka yolu??

Poweramp yada googl play music kullanın.

Temalar var Tema sağlayıcı var geçrekten güzel temela var rehber still ikonlar vs...
  • Arkadaşlar Whatsapp'ta ve video kaydederken sesleri inanılmaz kötü kaydediyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Kameraya bağlanılmıyor hatalarıyla birlikte Snapchat'te video çekemiyorum
  • Arkadaşlar bende klon imei'li s3 var.Buna sorunsuz kurulur mu?

Ben 10.2 stabil sürümünü kurdum.Arama yapmaya çalışınca "AGDA KAYITLI DEĞİL" hatası aldım.Daha önce eskiden kurduğumda böyle bir şey olmamıştı.4.3 zaten efs li değil mi?

Her neyse şimdi bunu indirip deniyorum , aynı sorunla karşılaşırsam ne yapabilirim?Stock 4.3 de sıkıntı olmuyor.Modem ve kernel paketlerini kurunca
  • emrebo kullanıcısına yanıt
    Klon imei olmaz sorun yaratır bidaha klonlamak gerekir

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.