Şimdi Ara

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
28
Favori
96.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıklamaların ve sorularıma verdiğin cevaplar için teşekkür ederim ederim. Snapshot m7 sürümünü kurdum, gayet iyi çalışıyo. Yalnız adım adım söylediklerini uygulayarak yükleme yapmış olmama rağmen daha önce yüklü olan tüm uygulamalar ile fotolar ve mp3ler silinmedi. Mp3 ve fotolar Micro SD kartta olduğu için silinmedi belki ama uygulamalar telefon hafıza sında Kurulu idi. Yükleme öncesi wipe yapmama rağmen uygulamalar silinmedi yani telefon tam sıfırlanmadı . Mesela şu An exdialerin Pro APK sını SD karta atıp dosya yöneticisinden kur dediğimde hata veriyor. Şu An yani kurulum sonrası wipe yapsam bu sorunu çözebilir miyim ve hiçbir uygulamanın kurulu olmadığı yani cyanogenmod Kurulu sıfır bir telefon almış gibi bir başlangıç yapabilirmiyim?
    Bu arada telefon adeta kendine geldi inanılmaz bi hızlanma var. Samsung yazılım Mühendisleri kendilerine bi çeki düzen vermeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cyrano_13

Açıklamaların ve sorularıma verdiğin cevaplar için teşekkür ederim ederim. Snapshot m7 sürümünü kurdum, gayet iyi çalışıyo. Yalnız adım adım söylediklerini uygulayarak yükleme yapmış olmama rağmen daha önce yüklü olan tüm uygulamalar ile fotolar ve mp3ler silinmedi. Mp3 ve fotolar Micro SD kartta olduğu için silinmedi belki ama uygulamalar telefon hafıza sında Kurulu idi. Yükleme öncesi wipe yapmama rağmen uygulamalar silinmedi yani telefon tam sıfırlanmadı . Mesela şu An exdialerin Pro APK sını SD karta atıp dosya yöneticisinden kur dediğimde hata veriyor. Şu An yani kurulum sonrası wipe yapsam bu sorunu çözebilir miyim ve hiçbir uygulamanın kurulu olmadığı yani cyanogenmod Kurulu sıfır bir telefon almış gibi bir başlangıç yapabilirmiyim?
    Bu arada telefon adeta kendine geldi inanılmaz bi hızlanma var. Samsung yazılım Mühendisleri kendilerine bi çeki düzen vermeli.

Tüm Wipe işlemlerini yeniden yapın düzelir sdcard silinmez.

Cm akar demiştim mağaradan çıkmışsa döndüm bende

• Wipe işlemini yaptım. Ama exdialer pro apk sı yüklenmiyo bir türlü, yükleme başlamadan 'uygulama yüklenmedi' uyarısı veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cyrano_13

Wipe işlemini yaptım. Ama exdialer pro apk sı yüklenmiyo bir türlü, yükleme başlamadan 'uygulama yüklenmedi' uyarısı veriyor.

4.4.4 ile uyumlu olmayabilir

• Google play den ücretsiz deneme sürümünü sorunsuz yüklüyorum. Ama pro apk yüklenmiyor. Ayarlarda ki 'bilinmeyen kaynaklardan yazılımları yükle' seçeneği işaretli olmasına rağmen yüklemiyor. Çözemedim bi türlü...

• hocam teşekkürler çok güzel anlatmışsınız. henüz başlamadım gece deneyip sonucu yazıcam. ama sormak istediğim bir iki şey var

rehberi dışa aktar diyip .vcf formatıyla kendimiz bi kenarda tutsak bilgisayarda veya box.net'te falan ? cyanogen'i kurduktan sonra alıp ordan geri yüklesek bi sıkıntı olur mu ?
    bir de benim s3 açılırken direk I9300 diyor. cyanogen hangisini yüklemeliyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozle me

hocam teşekkürler çok güzel anlatmışsınız. henüz başlamadım gece deneyip sonucu yazıcam. ama sormak istediğim bir iki şey var

rehberi dışa aktar diyip .vcf formatıyla kendimiz bi kenarda tutsak bilgisayarda veya box.net'te falan ? cyanogen'i kurduktan sonra alıp ordan geri yüklesek bi sıkıntı olur mu ?

GT-I9300 Uluslararası S3 versiyonudur. Belirttiğim link sorunsuz çalışır.
    Rehber olayını ise dediğim yöntemde yaparsanız sıkıntı yaşamaz ve pratik şekilde halletmiş olursunuz maceraya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

quote:

hocam teşekkürler çok güzel anlatmışsınız. henüz başlamadım gece deneyip sonucu yazıcam. ama sormak istediğim bir iki şey var

Rehber olayını ise dediğim yöntemde yaparsanız sıkıntı yaşamaz ve pratik şekilde halletmiş olursunuz maceraya gerek yok

teşekkür ederim.
    nightly mod'un linki uçmuş. yenileyebilir misiniz ?

http://download.cyanogenmod.org/404/jenkins/73902/cm-11-20140627-NIGHTLY-i9300.zip

• yav arkadaş o kadar çok yüklemek istiyorum ama bir şey olur telefona diye korkuyorum telefonu alalı geçti 1 seneyi ama korku geçmedi daha acayip te yavaşladı telefon ram şişince ölüyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

quote:

teşekkür ederim.
    nightly mod'un linki uçmuş. yenileyebilir misiniz ?

http://download.cyanogenmod.org/404/jenkins/73902/cm-11-20140627-NIGHTLY-i9300.zip

Her yeni sürüm çıktıkça eskilerini siliyorlar

• 2 Aydır kullanıyorum sanırım. Hiç pişman değilim aksine iyi ki geçtim diyorum.
  • Şimdi yüklemeye baslıoyurum ilk kez yapıcam şans dileyin dostlar sorum olucak 2 tane öncelikle

internet ayarlarına bir şey olmaz değilmi çünkü ben vodafonea gectım ve internet açılmıyordu onun ayarlarını yaptılar.
    imeime sorun çıkmaz heralde klon değil?
    birde o grapps ne işimize yarıyor onu çözemedim?
    tamam her şeyı cozdumde sd card olmadna yapılmıyormu sd card yoksa nereye atayım dosyaları ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewCow -- 16 Temmuz 2014; 0:11:03 >
  • her şeyi sorunsuzca hallettim, kurdum. teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozle me -- 16 Temmuz 2014; 0:48:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewCow

Şimdi yüklemeye baslıoyurum ilk kez yapıcam şans dileyin dostlar sorum olucak 2 tane öncelikle

internet ayarlarına bir şey olmaz değilmi çünkü ben vodafonea gectım ve internet açılmıyordu onun ayarlarını yaptılar.
    imeime sorun çıkmaz heralde klon değil?
    birde o grapps ne işimize yarıyor onu çözemedim?
    tamam her şeyı cozdumde sd card olmadna yapılmıyormu sd card yoksa nereye atayım dosyaları ben

Gapps google play Ürünlerini sağlar romda google play yok.

Sdkart yoksa telefona atıp normal yükleyin megawipe yerine normal Wipe yapın. Rehberide kurulumdan sonra pcden atın.

Wipe kurulum sonra yine Wipe. Açıp Rehberi atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaburgaNecmi -- 16 Temmuz 2014; 3:54:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

her şeyi sorunsuzca hallettim, kurdum. teşekkür ederim :)

Rica ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşım. Öncelikle konu için teşekkür ederiz. Arkadaşım Cyanogenmod ve benzeri romlarda msn.com windowslive.com uzantılı mailleri telefona kabul ettiremiyorum! Defalarca farklı ayarlar denedim, internetten aratırıp birebir uyguladım ama malesef çözüm bulamadım! Bu sebepden dolayı bu rom u kullanmak istemiyorum! Bu konuda Senin bir önerin var mı ?
  • SD card alıp yükledim çok güzelmiş elinize sağlık şu ana kadar neden yüklemediğim için kendime kızıyorum su an :D
  • s.a verdiginiz root u odin ile attım telefon kitlendi acılıstakı samsung ekranı kalıyor odin ile tekrar ojinal haline getireyim dedim bu seferde odin ile görmuyor telefonu ne yapmam erekiyor odin ile baglanamıyorum recovery menusude acılmıyor ses + home +acma tuslarını kullanıom direk samsung ekran cıkıyor ve kalıor öyle nasıl duzelticem bu durumu yardımcı olurmuusnz en kısa surede ltfn
  • İyi günler forumcular. Ben 31 Aralık 2013 ten beri Galaxy S3 aldım. Alman çıkışlı telefon. Şirketimden kullanılmayan HTC ChaChalaardan birini alarak imeisini S3 e attırdım. 1 hafta öncesine kadar sorunsuz kullanıyordum. Birden kapandı açılış ekranında kaldı açılmadı. Biraz araştırdım eMMc çipinin bozulduğunu sanıyordum telefoncuya verdim anakartı yanmış tanıdık bir telefoncu çocukluk arkadaşim yalan söylemez diye varsayıyorum. Bugün değişecek anakart akşam elimde olacak telefon. Nerdeyse 2 sene olacak aktif olarak kullanıyorum hala içinde 4.0.4 yüklü ve sıkıldım o sürümden bunu yüklesem herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım. imei'm silinir mi ?

• Arkadaşlar tatilde olduğum için mesajlarınıza bakamıyorum internet sıkıntısı var. Pazartesi günü hepinize dönücem kusura bakmayın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.