Şimdi Ara

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.228
Cevap
28
Favori
96.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tamamdır teşekkür ederim iyi tatiller.
  • Sakın daily sürümleri Kurmayın bence gereksiz ve aşırı buglı oldukları oluyor tavsiyem snapshot sürümleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar. Bu Rom'da kulaklık takıldığında otomatik cevaplama seçeneği aradım ancak bulamadım! Bileniniz veya kullanan bir arkadaş var mı ?

Not: Bir çok Rom'da bu seçenek var ama bu rom'da bulamadım!
  • Gapps yüklenmiyor. Bir de stabil sürüm ü yüklenmedi. İnsatallation aborted diyor. 7 diye bir hata geliyor. Google uygulamaları yüklense sürüm 10 da da kalacam. Ama o da yüklenmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Gapps yüklenmiyor. Bir de stabil sürüm ü yüklenmedi. İnsatallation aborted diyor. 7 diye bir hata geliyor. Google uygulamaları yüklense sürüm 10 da da kalacam. Ama o da yüklenmiyor.

CWM yerine philz touch recovery deneyin yüklenecektir
  • Çözdüm hocam problemi. "CWM_6.0.4.7_Non-Touch_GT-I9300" olanı kurdum. Sorun çözüldü. Yalnız hücresel yayın akışını kesemedim. Şimdi onu araştırıyorum. Eyvallah
  • quote:

Çözdüm hocam problemi. "CWM_6.0.4.7_Non-Touch_GT-I9300" olanı kurdum. Sorun çözüldü. Yalnız hücresel yayın akışını kesemedim. Şimdi onu araştırıyorum. Eyvallah

Hocam marketten rom toolbox programini indirin, app manager bölümüne girip tasks sekmesinden hücre yayinlari uygulamasini kaldirin. ben cm 10.2 de böyle çözdüm sorunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mz_snr kullanıcısına yanıt
    Aha oldu hocam çok sagol bir sorunu daha hallettik
  • quote:

Aha oldu hocam çok sagol bir sorunu daha hallettik

işe yaradığına sevindim.

hocam ben bir süredir cm 10.2 kullanıyorum stabil sürüm olduğu için.

cm 11 için temmuz ayında çıkan snapshot sürümünde sıkıntılı bir durum var mı? siz onu kullanıyorsunuz sanırım?
    Evet o sürümü kurdum. Memnunum genel olarak. Ancak fazla ısınıyor, arada bir gelen telefon aramalarından ses gelmiyor, menu de sıralama yapamıyorum. İsim ve kullanım sıklığına göre sıralanıyor yani. Şimdilik bunlar var.
  • quote:

Evet o sürümü kurdum. Memnunum genel olarak. Ancak fazla ısınıyor, arada bir gelen telefon aramalarından ses gelmiyor, menu de sıralama yapamıyorum. İsim ve kullanım sıklığına göre sıralanıyor yani. Şimdilik bunlar var.

Bende bugün kurdum, 1 defa kamera hatası verdi. Onun dışında bir sıkıntı yaşamadım.

• Gün içinde kameraya bağlanılamadı hatası alıyorum arkadaşlar, temmuz snapshot cm11 yüklü. Sizdede oluyor mu?

Bende olmuyor. Temiz kurulum yaptın değil mi? Genelde kamera hatası kernel ile alakalı oluyordu bende.
  • quote:

Bende olmuyor. Temiz kurulum yaptın değil mi? Genelde kamera hatası kernel ile alakalı oluyordu bende.

Temiz kurulum yaptim, cm 10.2 ye geri döndüm.

• Eline sağlık,tatil dönüşü,efeXTREME den bu sürüme geçerim

• Asla günluk sürümleri kullanmayın bir çok bug içeriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_95376958/f_//tm.htm#95376958

şu konuda sorunumu belirttim acaba yardımcı olabilirmisiniz ?buraya böyle uzun uzun yazayım istemedim.
  • hocam hazırlamış oldugunuz bilgiler dogrultusunda telefonuma mod attım. teşekkür ederim..

ufak tefek sıkıntılar olucaktır mutlaka. sanki orjinal rom u çok mu stabil çalışıyordu... ancak alışmak zaman alıcak herşey değişti çünkü :D
  • bende yukledim hocam cok guzel bir rom.Biraz kamera hatasi aldim 4 kez ama saeji cok iyi gidiyor

• 24 temmuz daki nightly sürümü + 3000mah batarya = İlk günkunden bile daha ıyi bır s3
    Tek sıkıntısı günde 1 yada 2 günde bır Chrome Şişme yapıyor okadar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.