Şimdi Ara

Galaxy s3 inanılmaz bir Ekran çiziği + Darty + Garanti Kapsamına girer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar inşallah bilgisi olan vardır:
    Hediye gelen s3'ümün 4.gününde ekranını çizdim. Ama bilinçli değil ve inanamadım çizilmesine. Garip olan tarafı çiziğin ekranın sağ tarafından yarım cm içeride ve alttan yukarıya kadar cetvelle çizilmiş gibi olması. Sinir oldum.

Bi de üstüne telefonun Darty'den alındığını, aletin paralel ithalat, fransa ürünü olduğunu öğrenince cenabetliğini anladım aletin. Garantiye yollayamadan çizik daha da derinleşti. Bu kısım da çok ilginç çünkü aynı yerden çizilme ihtimali milyonda kaçtır acaba?

Neyse gönderdim Darty'nin beyinsiz garanti ekibi bir şekilde gönderdiğim kutuyu hiç açmadan bana geri yollamış bi yanlış anlama nedeiyle. Bakan elemanla da görüştüm, anlamadık ne yapacağımızı dedi. Kutunun içindeki bilgi notunu görememiş beyefendi.

Şimdi sorum şu DARTY'nin ithalatçı firması EVO mudur nedir,bu firmaya benzer bir şikayetle ürün gönderen var mı? Varsa nasıl bir geri dönüş oldu? Yollasam yaparlar mı? Ücret isterler mi?

Biliyorum kullanıcı hatası diyeceksiniz ama çiziği görseniz ve dikkat edişimi bilseniz siz de bunda bi hata var dersiniz. Göndereyim mi, yoksa üzerine bir bardak soğuk su mu içeyim???

• quote:

Orijinalden alıntı: umut021

Arkadaşlar inşallah bilgisi olan vardır:
    Hediye gelen s3'ümün 4.gününde ekranını çizdim. Ama bilinçli değil ve inanamadım çizilmesine. Garip olan tarafı çiziğin ekranın sağ tarafından yarım cm içeride ve alttan yukarıya kadar cetvelle çizilmiş gibi olması. Sinir oldum.

Bi de üstüne telefonun Darty'den alındığını, aletin paralel ithalat, fransa ürünü olduğunu öğrenince cenabetliğini anladım aletin. Garantiye yollayamadan çizik daha da derinleşti. Bu kısım da çok ilginç çünkü aynı yerden çizilme ihtimali milyonda kaçtır acaba?

Neyse gönderdim Darty'nin beyinsiz garanti ekibi bir şekilde gönderdiğim kutuyu hiç açmadan bana geri yollamış bi yanlış anlama nedeiyle. Bakan elemanla da görüştüm, anlamadık ne yapacağımızı dedi. Kutunun içindeki bilgi notunu görememiş beyefendi.

Şimdi sorum şu DARTY'nin ithalatçı firması EVO mudur nedir,bu firmaya benzer bir şikayetle ürün gönderen var mı? Varsa nasıl bir geri dönüş oldu? Yollasam yaparlar mı? Ücret isterler mi?

Biliyorum kullanıcı hatası diyeceksiniz ama çiziği görseniz ve dikkat edişimi bilseniz siz de bunda bi hata var dersiniz. Göndereyim mi, yoksa üzerine bir bardak soğuk su mu içeyim???

Valla o şekilde bi olay başıma gelmedi ama genelde firmaların kullandığı cümleler birbiriyle aynıdır.''Değişimi gün içerisinde yapabiliyoruz.Sim kart takıldıysa telefon değişim yapamayız...'' falan.Ürün değişimi yapmazlar.Dartyden samsung 5233 wifi star almıştım 4 sene önce.Aynı gün bile değişim yapmamışlardı.Garanti durumu ise ekran çizilmeleri veya kırılmaları kullanıcı hatası olarak sınıflandırıldığı için ücret talep edecektir garanti.sen istediğin kadar sizin hatanız de ama malesef durum böyle.şirketler sadece ürünlerini satana kadar.satıp bi garanti kapılarına düşme süründürürler adamı

• Guncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.