Şimdi Ara

Galaxy s3 mini açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi telefon açılmıyor. Download mode'a dahi girmiyor. Aslında giriyordu fakat ben sürekli deneme yaptıkça telefon iflas etti sanırım. Ne recovery ne donwload ikisi de işlemiyor şu an. Telefonun tek yaşam belirtisi bilgisayara bağladığım da ekranında görülen loading anlamına gelen simge. Ama simge hareke etmiyor. Sürekli sabit. Daha önce sadece recovery mode'a girmiyordu ve ekranda bir hata vardı. Sağ tarafta telefon solda monitör ortada ise sarı ünlem işareti. Please issue falan bi'şeyler diyordu fakat hatırlayamıyorum şu an. Şunu odin ile flashla düzelir bunu flashla düzelir derken deneye deneye içine ettim sanırım. Şu an telefonu çıkartıp download mode'a sokmayı denediğimde o hafif titreşim oluyor fakat ekran gelmiyor. Bataryayı çıkartıp uzun süre bekledim. Baktım bi ara girdi download mode'a sanırım onda da bişiler denemiştim. Tam hatırlamıyorum. Uzun zamandır bu dertten dolayı yakınıyorum. Ekranda hata varken servise göndermiştim anakart yanmış değişim ücreti 400 tl demişti. Kabul etmedim tabii... Son çare DH Forum'a danışayım dedim. Bi' kişi olumlu cevap versin yeter. Çok değil bi' kişi... Cidden telefonu parçalayacağım sinirimden. Ama ona bile kıyamıyorum

Edit : Cevapsız bırakmayın. Kafayı yiycem ya... Telefon var ama yok. Öyle masum masum bana bakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeRT688 -- 16 Eylül 2013; 2:12:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.