Şimdi Ara

Galaxy S3 Mü - Galaxy Note Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni telefon almaya karar verdim.Büyük ekran seven ve yoğun kullanan birisiyim.Fakat şu an için maddi olarak bu 2 cihazı alabilirim.Beni ikileme düşüren şeyler şunlar.Note elbette daha büyük ekranlı ve bu benim için bir + . Fakat ilerde çıkacak olan 5.0 güncellemesi bu cihaza gelmeyecek.Ayrıca işlemci olarak da bana sıkıntı çıkarır mı diye endişelerim var.

Eğer bu 2 engel olmasaydı düşünmeden Note'u almıştım.Şimdi tamamen arada kalmış durumdayım.Sizlerin fikir ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.Şimdiden teşekkür eder
    im.

• Benim de derdim aynı.Yok mu yardım edecek?
  • S3 de çok küçük değil hocam al s3 bak keyfine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

S3 de çok küçük değil hocam al s3 bak keyfine
    Hocam 5.0 güncellemesi çıkana kadar 1-1.5 sene geçecek. Daha fol yok yumurta yok 4.2.2 gelmedi millet 5.0'dan bahsediyor. 1.5 sene sonra illa 5.0 istiyorum dersen merak etme custom olarak kesinlikle 5.0 edinecek Note sahipleri.

1.4 mHz çift çekirdek işlemci var Note'da ve 1 GB RAM var. Hız ve işlemci konusunda gayet yeterli bir telefon.

4.1.2 Jelly Bean ve güzel bir KERNEL ile jet gibi oluyor Note. Kocaman HD ekranda film izlemek gerçekten çok zevkli, S3 sahipleri Note'u görünce melül melül bakıyor.

Benim tavsiyem Note'dur. Ben telefonu alırken aynı fiyata S3'te vardı almadım tipi hoşuma gitmiyor.(Bana Göre Kötü)

Tercih sizin, ikiside on numara telefonlar S3 hala bir amiral gemisidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

Hocam 5.0 güncellemesi çıkana kadar 1-1.5 sene geçecek. Daha fol yok yumurta yok 4.2.2 gelmedi millet 5.0'dan bahsediyor. 1.5 sene sonra illa 5.0 istiyorum dersen merak etme custom olarak kesinlikle 5.0 edinecek Note sahipleri.

1.4 mHz çift çekirdek işlemci var Note'da ve 1 GB RAM var. Hız ve işlemci konusunda gayet yeterli bir telefon.

4.1.2 Jelly Bean ve güzel bir KERNEL ile jet gibi oluyor Note. Kocaman HD ekranda film izlemek gerçekten çok zevkli, S3 sahipleri Note'u görünce melül melül bakıyor.

Benim tavsiyem Note'dur. Ben telefonu alırken aynı fiyata S3'te vardı almadım tipi hoşuma gitmiyor.(Bana Göre Kötü)

KERNEL v.s. pek anlamıyorum da ben.Jelly Bean gayet hızlı çalışır diyorsun öyle mi dostum ? Bir de ben çok oyun oynuyorum.Sorun olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: odemirbuk

quote:

KERNEL v.s. pek anlamıyorum da ben.Jelly Bean gayet hızlı çalışır diyorsun öyle mi dostum ? Bir de ben çok oyun oynuyorum.Sorun olur mu ?

Bende bilmiyorum KERNEL olayını pek kardeş. Orjinal 4.1.2 kullanıyorum KERNEL falan da kurmadım orjinal KERNEL var telefonda. 4.1.2'i yüklediğimden beri çok memnunum eski versiyona göre hızı çok çok arttı maşallah gayet iyi telefonumun hızı.

Bende çok oyun oynuyorum kardeş, Google Play'den GTA Vice City oyununu indirdim bütün gün oynuyorum. Ne bir kasma nede bir takılma var.

• herkesin elinde bi s3 var iphone 4 baymiştı bu onuda geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

herkesin elinde bi s3 var iphone 4 baymiştı bu onuda geçti

Aynen öyle, Kızılay dağıtıyor sanki herkeste S3 var şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

herkesin elinde bi s3 var iphone 4 baymiştı bu onuda geçti
    note alma, görüntüsü çok kötü bence. s3 her türlü çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mike4peace

Tam tersine Note'un kutu gibi sade bir tasarımı var. S3 gibi oyuncak durmuyor en azından.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mike4peace

Tam tersine Note'un kutu gibi sade bir tasarımı var. S3 gibi oyuncak durmuyor en azından.

Alıntıları Göster
    Benim için şekil değil cihazın kendisi önemli.Bu yorumlardan sonra NOTE'a daha yaklaştım.
  • Boyut önemliyse, aklınızda da Note varsa, S3 almanız duumunda sizi tatmin etmeyecektir aklınız Note'ta kalacaktır, bence.
    Bence de Note alıp custom romlarla güncel tutabilirsiniz.
    Note ne kadar S3'ten eski de olsa iş boyut önemine gelince S3 gereksiz kalıyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: udjat

Boyut önemliyse, aklınızda da Note varsa, S3 almanız duumunda sizi tatmin etmeyecektir aklınız Note'ta kalacaktır, bence.
    Bence de Note alıp custom romlarla güncel tutabilirsiniz.
    Note ne kadar S3'ten eski de olsa iş boyut önemine gelince S3 gereksiz kalıyor bence.
    s3
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

s3

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar fikirlerinizi hangi cihazı seçtiyseniz onun iyi yanlarını yazarak belirtirseniz sevinirim.
  • quote:

Arkadaşlar fikirlerinizi hangi cihazı seçtiyseniz onun iyi yanlarını yazarak belirtirseniz sevinirim.

Alıntıları Göster
    İkisi arasında s3
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

İkisi arasında s3

Alıntıları Göster
    2.el note 2'lerde baya bir ucuzlama var biraz daha dişinizi sıkıp onu almalısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Calvin

2.el note 2'lerde baya bir ucuzlama var biraz daha dişinizi sıkıp onu almalısınız

Alıntıları Göster
    2 El Note 2 Bakabilirsiniz Onlardada Fiyat Düşmesi Var Bu Aralar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kilbox -- 6 Nisan 2013; 11:24:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilbox

2 El Note 2 Bakabilirsiniz Onlardada Fiyat Düşmesi Var Bu Aralar

Alıntıları Göster
    2. el ürünlere pek sıcak bakmıyorum.Hiç kullanmadım , başkasının kullandığı telefonu kullanamam heralde.
  • quote:

2. el ürünlere pek sıcak bakmıyorum.Hiç kullanmadım , başkasının kullandığı telefonu kullanamam heralde.

kesinlikle boşver 2.eli ha tanıdığın vardır temiz bulur verir o ayrı.

bence S3 al note gereksiz büyük artık iyicene abartı kaçıyor S3 bile cebime tam giriyor s3ten büyüğünü şahsen ben bile istemem. büyük ekran aşığı birisi olarak. S3 ün tasarımı bence çok hoş ekranı hd amoled yuvarlak hatlar felan çok hoşuma gidiyor. note gerçekten büyük ya ikisinide kullandım ve S3 diyorum ben (beyazı özellikle)

• Galaxy note
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.