Bildirim
Galaxy s3 mü iphone 4 8 gb mı ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
iphone 4 16gb dan s3 e geçtim. hiç pişman değilim -
eline aldığında hangisi sana iyi hissiyat veriyor bu önemli öncelikle
çünkü kasa vs hepsi farklı -
iphone kötülenecek bir telefon değil oyun amaçlı kullanacağım acaba s3 sıkıntı yaşatır mı ilerde diye düşünüyorum -
8 gb
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
acaba iphone 4 ten elini ne zaman çeker ? -
ben şahsen çok şaşırdım böyle bir karşılaştırma yapılmasına. iPhone 4 neree, s3 neree. s3 havada karada siler iPhone 4'ü. -
quote:
Orijinalden alıntı: 28tatar
ben şahsen çok şaşırdım böyle bir karşılaştırma yapılmasına. iPhone 4 neree, s3 neree. s3 havada karada siler iPhone 4'ü.
Bencede saçma bir soru olmuş.s3 ün karşılığı iphone 5..iphone 4 te tek çekirdek işlemci 512 ram ve dandik bir kamera var.iphone 4 galaxy ace 2 yada galaxy wonder karşılığı birşey. -
s3 suanda iphone 5i bile silip atıyor.Her türlü s3 diyorum. -
İki telefonda var bende bu soruyu sormak bile yanlış.Kesinlikle S3.iPhone 4 hafıza,ram,kamera,işlemci,ekran boyutu ve saymakla bitmeyecek konuda çok geride.Ayrıca ios 6.1.3'de kasılmalar başladı.Arkadaşların dediği gibi S3 bir iPhone'la karşılaştırılacaksa o iPhone 5 olmalı. -
iphone 4s le belki kapışabilir s3 ama iphone 4 ü ezer ve üstünde seker birde o yüzden kesinlikle s3 ama 4s deseydin değişirdi sonuç 4 kalitesiz bir telefon bence kanımca.. -
quote:
Orijinalden alıntı: TIMERIDER
quote:
Orijinalden alıntı: 28tatar
ben şahsen çok şaşırdım böyle bir karşılaştırma yapılmasına. iPhone 4 neree, s3 neree. s3 havada karada siler iPhone 4'ü.
Bencede saçma bir soru olmuş.s3 ün karşılığı iphone 5..iphone 4 te tek çekirdek işlemci 512 ram ve dandik bir kamera var.iphone 4 galaxy ace 2 yada galaxy wonder karşılığı birşey.
Son cümleniz abartı olmuş hocam o kadar da ezmeyin :D wonder nere ip4 nere :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 4 1000 tl etmez hocam. Bence S3 al. Hatta 1200 ü gözden çıkardıysan yeni çıkan telefonlar bir süre sonra ucuzlar onlardan alırsın ya da yurtdışından gelen bir telefon düşünebilirsin. En olmadı yaz ortasında iPhone 5s çıkıyor. Yurt dışı iPhone 5'ler sahidindende 1450 ye kadar düştü. 5s çıkınca belki biraz daha düşer iPhone alacağım diyorsan onu alırsın. -
eski ve sıkı ip4 cüydüm.. note 2 ye geçtim full+full memnunum.. -
s3 oyun konusunda sıkıntı fln yaratmaz iphone 4s olsa neyse diyeceğim 4 bide salla iphone 4 ü al s3 keyfine bak -
Hocam 4S ile s3 arasında olsanız derdim ki 4s fakat söz konusu iphone 4 ve artık kasmaya başladı güncellemeleri ala ala yani yeni sürümler çıktıkça Apple'nin satış politikası işte yavaşlatılıyor cihaz bence bu seçenekler arasında yani iphone 4 ve s3 arasında en mantıklı seçim s3 almak olur fakat bütçeyi arttırıp 4s almak da mantıklı. -
quote:
Orijinalden alıntı: QRONİCEXPLORER
Hocam 4S ile s3 arasında olsanız derdim ki 4s fakat söz konusu iphone 4 ve artık kasmaya başladı güncellemeleri ala ala yani yeni sürümler çıktıkça Apple'nin satış politikası işte yavaşlatılıyor cihaz bence bu seçenekler arasında yani iphone 4 ve s3 arasında en mantıklı seçim s3 almak olur fakat bütçeyi arttırıp 4s almak da mantıklı.
+1 fakat tek bir sorun var 4s in ekranı biraz küçük büyük ekran istersen s3 mantıklı note 2 zaten abartı -
s3 ıle 4s denkleşir ama ekran boyutları farklı olduğu için ikiside bambaşka dünyadalar..
Iphone 4 bu saatten sonra yavaş kalır yalnız. Sıfır alınan cihazın yavaş olması çok keyifli olmasa gerek. -
quote:
Orijinalden alıntı: mage12345
s3 suanda iphone 5i bile silip atıyor.Her türlü s3 diyorum.
aa yok anasının gözü amma s3müş be. pis konuşturma la beni, madem bilgin yok konuşma -
quote:
Orijinalden alıntı: mage12345
s3 suanda iphone 5i bile silip atıyor.Her türlü s3 diyorum.
adamlar vur dedi sen öldürmüşsün :D iphone 5 s4 ü geçer birçok konuda apple bir başkadır :d
Benzer içerikler
- samsung account nedir
- a15 vs m34
- play protect sertifikası
- video çekerken kamera değiştirme
- s22 batarya
- s24 fe ne zaman çıktı
- tuş sesi nasıl kapatılır
- exynos 2400e
- s24 ultra çıkış tarihi
- virüs nasıl temizlenir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X