Şimdi Ara

Galaxy S3 ÖN CAM (BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN BAKSIN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Samsung Galaxy S3 telefonumu talihsiz bir şekilde yere düşürdüm, ön camında çizik ve çatlaklar oluştu maalesef
    Sordum,soruşturdum nihayetinde sadece ön camını değiştiremeyeceklerini, dokunmatik panelin de değişmesi gerektiğini söylediler. Ve 400 TL istiyorlar. Benim de 150-200 TL'den yukarı verecek param da gönlüm de yok açıkçası.

Telefonumda kötü görüntü dışında bir sıkıntı yok. Dokunmatik ekranım gayet stabil ve düzgün çalışmaktadır. İnternette bir yazıda sadece ön camın değiştirilebileceğini bunun da 100-200 TL civarı bir miktar tutacağını öğrenince sevindim.

ANKARA'da yaşıyorum.Sizce güvenilir mi, hangi firmaları önerirsiniz,yaptıran var mıdır? böyle cevap verirseniz sevinirim. Ve ANKARA'da bu sistemi uygulayan bildiğiniz bir yer var mı?

Bu konularda fazla bilgi sahibi değilim, bundan dolayı biraz endişeliyim.

Cevap verirseniz şimdiden çok teşekkür ederim.

• UP
  • Servisinde yaptır garantiden çıkar yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası garantisi artık umrumda değil zaten az kaldı o tür yerleri tavsiye ediyor musunuz?
  • merhaba

www.kırıkekran.com dan ulaşabilirsiniz.

referanslarıma bakabilirsiniz.
  • hocam ekran sorunsuz çalışıyorsa, sadece üst ekran kırıldı/çatladıysa Ankara'da 70-100 TL'ye yapıyorlar

iç ekran da kırıldıysa ve tamamen çalışmıyorsa 350-450 TL'ye yapıyorlar
  • selocan5 S kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran sorunsuz çalışıyor, sadece üst ekran çatladı. Ankara'da nerede bulabilirim sağlam bir yer bilginiz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: watrik

Hocam ekran sorunsuz çalışıyor, sadece üst ekran çatladı. Ankara'da nerede bulabilirim sağlam bir yer bilginiz var mı?

Merhaba kargo ile calisiyoruz 99 liraya garantili şekilde yapiyoruz.

www.kırıkekran.com dan ulaşabilirsiniz

• Dostum ön cam çatladıysa 2 3 ay kullanırsın sonra ses problemi dokunmatik algılaması problemleri baş gösterir sadece cam değişiyor genelde 200liraya şuan dokunmatik değiştirmene gerek yok telide fazla kurcalama yoksa 400liraya ancak yaparlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

Dostum ön cam çatladıysa 2 3 ay kullanırsın sonra ses problemi dokunmatik algılaması problemleri baş gösterir sadece cam değişiyor genelde 200liraya şuan dokunmatik değiştirmene gerek yok telide fazla kurcalama yoksa 400liraya ancak yaparlar

Merhaba hocam bu işi biliyormusun anliyormusun yazmışsın buraya ses problemi olur demişsin biraz anlatirmisin ? Dokunmatik degisen cihazda nasil bir ses problemi oluyor ?
    Şuan yapilan sistem fabrikasyon silikonludur yapilan işlem garantilidir.hic bir sorun yasanmamaktadir.. luften yanlış bilgilendirme yapmayalim

• quote:

Orijinalden alıntı: spotgsm

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

Dostum ön cam çatladıysa 2 3 ay kullanırsın sonra ses problemi dokunmatik algılaması problemleri baş gösterir sadece cam değişiyor genelde 200liraya şuan dokunmatik değiştirmene gerek yok telide fazla kurcalama yoksa 400liraya ancak yaparlar

Merhaba hocam bu işi biliyormusun anliyormusun yazmışsın buraya ses problemi olur demişsin biraz anlatirmisin ? Dokunmatik degisen cihazda nasil bir ses problemi oluyor ?
    Şuan yapilan sistem fabrikasyon silikonludur yapilan işlem garantilidir.hic bir sorun yasanmamaktadir.. luften yanlış bilgilendirme yapmayalim

Hocam şöyle anlatayım arkadaşım cihazı düşürmüştü ekran catladı , çatlak olarak kullandı 2 3 ay ama konuşurken sesi gidiyordu ve aynı şekilde dokunmatiğe basınca ekranda bastığın yer karmagın başı kadar kararıyodu basarken az daha kullansaydı cihaz dokunmatik cam taktıracaktı ama ben iyi bi kızdım cam taktırdı 200liraya garantili

• quote:

Orijinalden alıntı: watrik

sıhhiye'deki tüm tamirciler yapıyor, çakma cam değil, hurda s3'lerden çıkarılan sağlam camlar. 100 liradan fazla verme
  • orjinal bir şekilde değişimi yaparı uv silikonlar filan hikaye farbrikasyon değişim için pm den mesaj atabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr_tr

orjinal bir şekilde değişimi yaparı uv silikonlar filan hikaye farbrikasyon değişim için pm den mesaj atabilirsiniz

profilin gizli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 14 Ocak 2014; 12:10:09 >
  • takipcilerim her yazdığım mesaja cevap yetiştirmeye çalıştıkları için gizledim mecbur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr_tr

takipcilerim her yazdığım mesaja cevap yetiştirmeye çalıştıkları için gizledim mecbur

:)
  • :)

• Uzun uzun yazmışsın okumaya üşendim eğer camı kırıksa 400-500 Arası Yapıyorlar Neden bu Kadar Pahalı Diyorsan İçindeki Dokunmadiğide Değiştiriyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.