Şimdi Ara

Galaxy S3 Ön Cam Kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu alalı daha 1 ay oldu, telefonu elimde havadan 50cm yüksekte düşürdüm ön cam yere doğru düştü komple kırık fakat dokunmatiğinde sorun yok sadece ön camda çizik şeklinde kırıklar oluştu değişim için biraz araştırma yaptığımda lcd ve cam birbirine vakumlu olduğu için komple ön kasa değişmeli diyorlar buda 600 liradan aşşağı değil, fakat bazı yerlerde tamamen uydurma olduğunu ve sadece ön camı 15 dolara alıp sağlam bir işçilikle değiştirebilirsiniz diyolar ayrıca bazı videolardada ön camın lcdye vakumlu olmadığını söylüyenlerde var sizce ne yapmalıyım gerçekten sadece 15 dolara ön camını alsam sorun çözülürmü ?

Şuradaki videodaki gibi mesela :http://www.youtube.com/watch?v=aZuiCsAtThw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NonStopFear -- 16 Kasım 2012; 15:47:07 >

• Telefoncuya falan git bilgi al. Gerçekten üzüldüm hocam Şu konuya bir bakhttp://forum.donanimhaber.com/m_62886182/tm.htm
  • Telefoncuya gittim aynı şeyi söyledi 600tl ye değiştiririz dedi sadece ön camı değiştirmek istiyorum ben oda en fazla 50 lira felan tutar heralde ebaydan ön cam alıp takan varmı ?
  • İçim yandı.
  • hallettim arkadaşlar 12 dolara ön cam sipariş edip kendim değiştirdim eskisinden farkı yok.
  • Bir yerlere 500 lira kadar sıkışmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: NonStopFear

hallettim arkadaşlar 12 dolara ön cam sipariş edip kendim değiştirdim eskisinden farkı yok.

geçmişolsun ,bu arada merak ettim nasıl değiştirdin videodaki gibi kendinmi yapıştırdın tlf değişmiş halinin resmini ekliyebilirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarun -- 6 Ocak 2013; 21:50:57 >
  • quote:

hallettim arkadaşlar 12 dolara ön cam sipariş edip kendim değiştirdim eskisinden farkı yok.
    vallahi helal olsun hocam nasıl yaptın yahu büyük risk yani
  • Eskisinden hiç bir farkı yok aynı telefon çok zor bir şey değil aslında videoyu izleyip yaptığınızda sadece 1 saat uğraşmak yetiyo.
  • quote:

Eskisinden hiç bir farkı yok aynı telefon çok zor bir şey değil aslında videoyu izleyip yaptığınızda sadece 1 saat uğraşmak yetiyo.

Burdaki arkadasları bilgilendirmek icin nerden satın aldığini vs paylasirsan daha bilgili oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Süpersin hocam. :) Böylelikle bize de telefonumuzun camları kırılınca ne yapmamız gerektiğini gösterdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Eskisinden hiç bir farkı yok aynı telefon çok zor bir şey değil aslında videoyu izleyip yaptığınızda sadece 1 saat uğraşmak yetiyo.

Burdaki arkadasları bilgilendirmek icin nerden satın aldığini vs paylasirsan daha bilgili oluruz.

Ben ebay'den satın aldım en fazla 2 hafta içinde elime ulaştı ama amazon vs. gibi diğer sitelerdende temin edilebilir.
  • arkadasım benimde aynı sorunum var. bi ton para ver yaptıkları cama tukureyım.yok gorillaymıs yok bılmem neymis..cakalalr telefonu sattıktan sonra bile para kazanacaklar akıllarrı sıra..onlarda bilir yoksa kirilmaz cam kullanmayı..

sımdı bu camı cıkarırlen bi risk falan varmıdır..sen kolay yaptınmı yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang07

arkadasım benimde aynı sorunum var. bi ton para ver yaptıkları cama tukureyım.yok gorillaymıs yok bılmem neymis..cakalalr telefonu sattıktan sonra bile para kazanacaklar akıllarrı sıra..onlarda bilir yoksa kirilmaz cam kullanmayı..

sımdı bu camı cıkarırlen bi risk falan varmıdır..sen kolay yaptınmı yani..

600 tl verıcen misal ekranı değişeceksin.20 dolar riske girsen ne olacak ? yapabilirsen eğer 600tl odememıs olacaksın,yapamazsanda en azından tecrube olur.
  • videolar var bro çoğu kişi ön camı kendi sipariş edip takıyor videoya çekenler felan var youtubeden bul ordan izleyerek yap 0 risk ben yaptım 2-3 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yok.
  • Geçmiş olsun, acaba alacağınız ekranın malzeme kalitesi nasıl ? Servislere danışabilirsiniz ancak pahalı olduğunu duymuştum.
  • eski ön camının orjinali diyebilirim hiç bir farkı yok.
  • quote:

eski ön camının orjinali diyebilirim hiç bir farkı yok.

Sorun çözüldü mü ? Siz kendiniz mi yaptınız ? Gerçekten ben cesaret edemezdim herhalde :)
  • quote:

Ön camın linkini verebilir misin ? Bir tanıdığım sizin gibi S3'ünü kırdı ve 750 tl istediler . Telefonu 2 aydir yatiyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armelin

quote:

Ön camın linkini verebilir misin ? Bir tanıdığım sizin gibi S3'ünü kırdı ve 750 tl istediler . Telefonu 2 aydir yatiyor .

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=samsung+galaxy+s3+front+glass&_sacat=0&_from=R40

Burdan bakabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.