gece 1de takip sabah 7de kalktigimda hep %50 sarjla uyaniyorum ve sarj cok cabuk bitiyo sarjdayken sarj dusuyo ne yapmam lazim lutfen yardim edinn
sabah kalktığımda bende şoke oluyorum :( nasıl kurtulacağız yardım lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: imitis
sabah kalktığımda bende şoke oluyorum :( nasıl kurtulacağız yardım lütfen
her sabah morelim bozuk olarak kalkiyorum acaba batarya mi oldu anlamadim ki yeni batarya mi aliyim
up
bendede oluyodu meğer sarj makinesindenmis note 2 şarj makinesini taktim motor gibi sarj yaptı eskisi gibi :)
quote:
Orijinalden alıntı: ByGalaxyS3
bendede oluyodu meğer sarj makinesindenmis note 2 şarj makinesini taktim motor gibi sarj yaptı eskisi gibi :)
sonuc olarak nasil hallettin sikintiyi ?
şarj makinesini degistirdim duzeldi ama farkli forumlarda şöyle yaziyordu sorun pilden veya anakarttan olabilir diye yaziyor şarj makineni değiştir olmadi servise götür anakart veya pil olabilir
şarj makinesini degistirdim duzeldi ama farkli forumlarda şöyle yaziyordu sorun pilden veya anakarttan olabilir diye yaziyor şarj makineni değiştir olmadi servise götür anakart veya pil olabilir
sarj oluyor 5dk da bir sarj olmuyor uyarısı verip hemen geri sarj oluyor uyarısı veriyor. sorun ne acaba?
quote:
servise goturdugumde ne kadar surede geri verirler bana
quote:
Orijinalden alıntı: Torresmjr197*
quote:
Alıntıları Göster
sarj aletinizi degistirin bendede olmustu aynısı note 2 nin motor :D
quote:
Orijinalden alıntı: 4v5
sarj aletinizi degistirin bendede olmustu aynısı note 2 nin motor :D
Alıntıları Göster
Bende ara kablosunu nokia c7'nin ara kablosuyla değiştirdim, 2 saatte tak fişe bitir işi
Sorun sarj aletındedır büyük ihtimalle.
quote:
Orijinalden alıntı: Cqr24
Bende ara kablosunu nokia c7'nin ara kablosuyla değiştirdim, 2 saatte tak fişe bitir işi
zeka :))
quote:
Orijinalden alıntı: 4v5
quote:
Orijinalden alıntı: Cqr24
zeka :))
Alıntıları Göster
sorun şarj aletinde olabilir o değilse pil yada anakarttır
quote:
quote:
Bana 3hafta da geri geldi izmirde oturuyorum teli izmirde yapamamislar istanbul a göndermislerdi
son guncelllemeyle cogu kiside oldu bu sorun
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9D2914531
son guncelllemeyle cogu kiside oldu bu sorun
ace 2 kablosuyla denedim hiç bi sorun olmadı
quote:
dedim şarj makinesi ile alakalı :)
quote:
quote:
dedim şarj makinesi ile alakalı :)
Alıntıları Göster
Bu hafta telefonsuz kaldım üstelik doğum günümde.Servise verdim anakartını değiştirdiler.