Şimdi Ara

Galaxy s3 sitelere giriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

S3 TE MYNET SİTESİNE GİRMEK İSTİYORUM AMA M.MYNET.COM'A YÖNLENDİRİYOR NEDEN BÖYLE...FLASH PLAYERDE YÜKLÜ...DİĞER SİTELERDE BÖYLE ORJİNAL SİTEYE GİRİŞ YAPAMIYORMUYUZ...MYNETTEN ÇANAK OKEY EKLENTİSİNİ İNDİRMEDEN NASIL OYNARIZ BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMCI OLABİLİR Mİ

• senden kaynaklı değil sitelerdeki bir js sayesinde mobilden bağlandığını tespit edip seni mobil siteye yönlendiriyorlar daha rahat gezinmen için senin iyiliğini düşünüyorlar.

ayrıca tam sürüm siteyi görmek istersen çoğunlukla sitelerin en altında yazar tam sürüm görüntüle diye
  • EYVALLAH DOSTUM SAOL..AMA OYUNA TIKLAYINCA EKLENTİ İNDİR DİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magneton -- 2 Nisan 2013; 0:19:20 >
  • Ya birde bu widgetlerde trafik lambasi gibi bisey vwr bu ne ise yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magneton

S.aleyküm arkadaşlar.

S3 TE MYNET SİTESİNE GİRMEK İSTİYORUM AMA M.MYNET.COM'A YÖNLENDİRİYOR NEDEN BÖYLE...FLASH PLAYERDE YÜKLÜ...DİĞER SİTELERDE BÖYLE ORJİNAL SİTEYE GİRİŞ YAPAMIYORMUYUZ...MYNETTEN ÇANAK OKEY EKLENTİSİNİ İNDİRMEDEN NASIL OYNARIZ BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMCI OLABİLİR Mİ

S3'ün kendi tarayıcısı flash destekliyor, Chrome kullanıyorsanız flash desteği alamazsın.
    Chrome'da da kendi tarayıcısında da ayarlara girince masaüstü versiyonunu göster gibi bir seçenek var, onu seçerseniz sitelerin masaüstü halini görebilirsin.
    Ve bazı oyunlar, özellikle flash, java gibi programlarla çalışan oyunlar, eklentisi olmadan oynanmaz. Eklentileri de genelde pc'ler için. Yani telefondan oynayamayabilirsin.

• hmm saolasın kardeş şu resimdeki program ne işe yarar...widgeetlerde cıkıyor
     Galaxy s3 sitelere giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: magneton

hmm saolasın kardeş şu resimdeki program ne işe yarar...widgeetlerde cıkıyor
     Galaxy s3 sitelere giriş

Onu hiç kullanmadım ama sanırım sen oraya Ev adresini giriyosun ona tıklayınca da Google Maps'ı açıp evine yol çiziyor. Uygulamalarla alakası yok yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah kardeş saolasın
  • Rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.