Şimdi Ara

Galaxy s3 Titan Grey > Galaxy s4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle tarafsız olarak yorum yapmanızı istiyorum. Bence galaxy s3 ün titan grey rengi s4 ün beyaz ve siyah renklerinden şekil daha kaliteli duruyor. İnternetteki resimlere değilde titan grey gördüyseniz s3 elinize alıp incelemenizi isterim. s4 e göre elde çok daha şekil duruyor. ikisinide aynı masaya koyunca daha kaliteli gözüküyor nedense renginden dolayı bir ağırlığı var :)

s3 titan grey > s4 all

• ZAHMUTCAN kullanıcısına yanıt
    güzelmiş ama s4 siyah'ın ön kısmı bence daha şık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dovakin1907

güzelmiş ama s4 siyah'ın ön kısmı bence daha şık.

resimlerle anlaşılmıyo resimlerde çok mat çıkıyo :) gerçekte inceleseniz hak verirsiniz ışıklı ortamlarda çok kaliteli gözüküyor masaya koyunca ve elimde tutunca herkesin gözü ona gidiyor s4 ten havalı :)

Beyaz rengi ise tam fiyasko oyuncak gibi plastik gibi :D bunda ağırlık metallik var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

S4 beyaz renk harika görünüyor.

resimlerde belli olmuyo ve çok açık gri gözüküyo aslında öyle değil daha koyu renk :)

• Siyah S4 tokatlar
  • Mavi s3(kendim de var diye demiyorum) hepsine gider :P
  • Lemans kullanıcısına yanıt
    mavi çok çirkin rengi titan gray bende var çok şekil bi ağırlığı var telefonun kalite akıyo görüntüsü ama malzeme dandik tabi

Adeta metal gbi duruyor elimde blackberry porsche design gibi havası var
  • S3 almamışken bir arkadaşımda mavi vardı..Kendi kendime beyaz varken gitmiş mavi almış manyak mı bu demiştim..Sonra renk seçenekleri geldi siyahdır gridir bilmem nedir..Birgün kafama esti bir alışveriş merkezinde paralel ithalat taksitli uygun s3 gördüm..Mavi ve beyaz vardı sadece ben de mavi aldım..Alırken çok tereddütte kaldım çünkü siyah istiyordum..Ama aldıktan hemen sonra öyle bir hoşuma gitmeye başladı ki..Telefon ışığa göre gri,mavi,mor arasında gidip geliyor..İnsanın canını sıkmıyor..Tekdüze bir renk değil..Beyaz daha çok bayansı duruyor..Ama mavi dediğiniz kadar çirkin değil emin olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAHMUTCAN

Arkadaşlar öncelikle tarafsız olarak yorum yapmanızı istiyorum. Bence galaxy s3 ün titan grey rengi s4 ün beyaz ve siyah renklerinden şekil daha kaliteli duruyor. İnternetteki resimlere değilde titan grey gördüyseniz s3 elinize alıp incelemenizi isterim. s4 e göre elde çok daha şekil duruyor. ikisinide aynı masaya koyunca daha kaliteli gözüküyor nedense renginden dolayı bir ağırlığı var :)

s3 titan grey > s4 all

S3 titanyum renkli modelin arka kapagi cok sik duruyor fakat on yuzu
    Siyah diye adlandirilan
    aslinda siyah olmayan
    Siyah :)) S4 le bence yarisamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gri note 2 hepsini tokatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru tespit Titan Gray sanki fırçalanmış aliminyum gibi duruyor. Aynı şey Note II de de geçerli benim favori rengim Titan Gray.

Bu arada s3 de an az tercih edilen renkdir. :)

Zaten Herkesle aynı fikirdeysen durup düşünmeli , mutlaka yanlışdır.... :D
  • görünüşe önem veriyosan s3 ü almamalısın bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.