Şimdi Ara

GALAXY S3 ün fiyatı NİYE BELLİ DEĞİL HALA? SÖYELEYEYİM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AVEA SATACAKMIŞ...VODAFONE SATACAKMIŞ...TEKNOSA SATACAKMIŞ....HEPSİ SATACAK TABİ...EEEE KAZANCI GÖRDÜLER HEPSİ TABİ....
    SAMSUNG 2 HAFTA ÖNCE AÇIKLADI TELEFONUN FİYATINI, 500-600 EURO ARASINDA OLACAĞINI AÇIKLADILAR...
    .....BİZİMKİLER NEDEN FİYAT VEREMİYORLAR? CEVAP ÇOK BASİT:

hiçbirisi fiyat vermiyor, çünkü büyük patronlar aralarında anlaşmaya varmaya çalışıyorlar.."bu telefonu, biz bu millete, EN FAZLA KAZIKLA kaça satabiliriz" diye kara kara düşünmeye başlamışlardır şimdi..acaba diğer internet siteleri kaça satar.. alış fiyatı, maaliyet belli...belli olmayan şey bu milletin yiyeceği KAZIĞIN büyüklüğü ne kadar olabilir..SANMAYIN Kİ: türkcell, vodafone ve avea fiyatları çok farklı olacak...göreceksiniz ki fiyatlar hemen hemen aynı olacak..yalnız millet uyanmasın diye biri yok 500dk konuşma, 300 sms falan filanla satacak...diğeri yok 32 gb lık samsung diye, yok 2gb internetli hatla satacak...sonuncusu da cihazı yok bilmem kaç taksitle kontratlı satacak....ama hepsinde de cihazın fiyatı aynı paraya gelecek.....UYANIN artık millet, hepsi KAZIK satış stratejileri bunlar..

FİYATLAR BELLİ DEĞİL ÇÜNKÜ PATRONLAR ARALARINDA ANLAŞMAYA ÇALIŞIYORLAR.. serbest ekonomiymiş, yerim böyle serbestliği.. üç tane firma getiriyo yurt dışından, TELPA GENPA, BAŞARI

telefonun fiyatını samsung kaç hafta önce açıkladı halbuki, 500 euro diye açıklama yaptılar..bir de siz firmaların toplu alımdan kaynaklanan indirimlerini düşünün, firmalara maaliyeti 300 euroya kadar düşer, vergileri de koysan bu telefonun olması gereken fiyat 1500tl civarıdır..ama dedim ya fiyatları yukarı çekecekler ki, büyük patronlar, yastık altına, villasına, cebine, kı.ına para sokabilsin ....düşünsenize bu telefon dubaide 660$a satılıyor ve acaba burada satanlar hiçmi kazanmıyor..

DİYECEĞİM O Kİ: bu fiyat belirsizliği ne kadar uzarsa, bilin ki fiyat o kadar artacaktır..çünkü "masaya" TURKCELL de oturacak, TEKNOSA'DA oturacak, AVEA'da oturacak..maliyeti 350$ olan vergileri ile 483$ olacak SAMSUNG GALAXY S3'ü bize, yani yurt dışından gelen ürünlerde KAZIK YEMEYİ GURURLANCAK BİR OLAY haline getiren vatandaşa , bu telefonu 1150$a yani 2200 liraya satacaklar....biz de bu telefonları alıp onlara sanki evrendeki en değerli nesne gibi, gözümüz gibi bakıcağız....

yurt dışından gelen ürünlerde KAZIK YEMEYİ GURURLANCAK BİR OLAY haline getiren vatandaş diyorum çünkü :
    sony cyber-shot fotoğraf makinemin bataryası: ebaydeki fiyatı:4,99$ türkiye: 95 TL
    telefonumun kılıfı: ebay:3,75$ aynı kılıf türkiyede: 25 TL.
    BATARYA: 6$ aynı,birebir aynısı türkiyede:45tl..
    RC mini uzaktan helikopter:alibaa.comdan 17$ türkiyede:99TL...

YA DOLAR=1,852 TL DEĞİL....YA DA BEN HESAP YAPMASINI BİLMİYORUM.....
    YA DA EN SON İHTİMAL: "IPHONE OLSUN DA İSTERSE 5000 TL OLSUN, SAMSUNG G3 İSTER DIŞARIDA 600$ OLSUN, İSTER 29$ OLSUN, AMA TÜRKİYEDE 3000'DE OLSA ALMALIYIM..İKİ BİNDEN 1900'e DÜŞMÜŞ BU SEFER KESİN ALIYORUM" zihniyeti gözümüzü tamamıyla körleştirmiş......(bu son ihtimal hoşuma gitti..)...

"IPHONU 2500TLye yani 1350$a ALDIM" desen bir amerikalıya; adam herhalde kı.ıyla güler sana...

ya da bir koreliye gidip (güneydekine) "SAMSUNG GALAXY S3'e 1200$ VERDİM, ALDIM" desen, adam "NAPTIN SEN, NABIYON ONLA Kİ SEN?" diye sorarsa ona ancak şöyle cevap verebiliriz; "ÖYLE DEME, STARBUCK CAFEDE KAHVENİN YANINDA ÇOK GÜZEL DURUYOR AMA, DEĞER BENCE" diyebiliriz ancak...

... bana telefona vergi şu kadarmış, vergisi çok muş derseniz diye koydum bu örnekleri..ELEKTRONİK HERHANGİ BİR CİHAZ'ın yada hatta ELEKTRONİK OLMAYAN bir malın, yurt dışındaki fiyatlarına bakın, sonra ıncık cıncık vergilerini de koyun. yok dükkan masrafıymış, yok kargo masrafıymış bunları da koyun. ama koymayı unuttuğunuz asıl şey; bu malları yurt dışından getiren firmaların PATRONLARININ İSVEÇ'te YAPACAĞI tatilin parası, ya da bu PATRONLARIN KARILARINA ALACAĞI bilmem kaç dolar değerindeki bilmem ne marka PIRLANTA'nın parasını çıkarmak için milletimize yutturduları KAZIKLAR olacaktır.. bana bu patronları savunanlar şunu nasıl açıklar acaba; ebay'de 0,99$ olan dandik bir screensaver (telefonun ekranı için jelatin,ekran koruyucu), türkiyede DNR'larda 20TL nasıl olabilir. %2000 (yüzde ikibin,yuh ki ne yuhhh) karın kaçta kaçı vergdir, dükkan kirasıdır,kargosudur..kaldı ki..siz bunndan 500 tane alıcam derseniz, bu kıcı kırık jelatinin geliş fiyatı 0,55$ olur ve kargo da bedavadır...

"HAAA BU NASIL ÖRNEK BÖYLE" diyeceklerdir muhakkak, patronlarımızı canı pahasına savunan, "acaba o 20TL'den bize de düşermi?"nin derdinde olan arkadaşlar...örneği büyütebilirim de: AL SANA ÖRNEK: acaba liste fiyatı 45000tl olan renault bilmem ne model nasıl olurda ARALIK ayında 35000TL ye satılır, noldu da 10000TL indi, vergiler mi azaldı, dükkan kirası mı azaldı, kargo mu ucuzladı...siz bunun cevabını zaten biliyorsunuz, sebep ÇOK BASİT;PATRON karını düşürdü, neden mi düşürdü; çünkü KARISINA pırlantaları aldı zaten çoktan, ya da her ne altsa işte, parise gitti, maldiv adalarına gitti, vatandaştan kazandı kazanacağını zaten, varsın arabayı 15000TL karla satmasın da 5000TL karla satsın....konuuyu çok dağıtmak istemiyorum ama gelen cevaplara baktığım da, PATRONLARIN ARTIKLARINI YİYEBİLMEK İÇİN PATRONLARI CANI GİBİ SAVUNAN BİR İŞ AHLAKININ NORMAL GÖRÜLDÜĞÜ BİR TOPLUMDA ben milyonlarca örnek versem de, PATRONLARI SAVUNMAK GENLERİMİZE İŞLENMİŞ. yapacak hiç birşey yok ve evet kabul ediyorum artık;1DOLARLIK BİRMAL TÜRKİYEDE 30tlye satılır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevnibi -- 31 Mayıs 2012; 17:10:04 >

• adam haklı olabilir.
  • Kesinlikle haklı ve ben de bu görüşe sonuna kadar katılıyorum.
  • doğru söze ne denir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevnibi
    İKİ BİNDEN 1900'e DÜŞMÜŞ BU SEFER KESİN ALIYORUM" zihniyeti gözümüzü tamamıyla körleştirmiş......(bu son ihtimal hoşuma gitti..)...

Özellikle bu cümlenin üzerine denicek birşey yok kesinlikle tüketim çılgınlığı. Hiçbir telefona 1000liradan fazla verilmemeli fakat gerek bütçe imkanının olması gerekse yeni teknolojinin tüketilmek istenmesi yüzünden insanlar pek kendilerine hakim olamıyorlar malesef. S3 Almayı bende düşünüyorum fakat bu kadar para vermeyi ben doğru bulmuyorum (tabii verenede saygım var herkesin kendi bütçesi) biraz fiyatının düşmesini bekleyeceğim ya da SII'yi tercih edeceğim.
  • Sonuna kadar haklısın dostum
  • Adam kusmuş beyler dağılın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefonun +yüzde 43 vergisi var yani 2000liralık telefonun 600 lirası vergi yanlışsa düzeltin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam haklıda arkadaş oturup çözüm arayalım ozman bu şekilde konuşmak, sadece insanlara bilgi vermek bir işe yaramıyor. Deyinki şunu yapalım bunu yapalım üstesinden şu şekilde geliriz taleplerimizi buraya iletelim diye söyleyin kuralım bi face grubu yapalım birşeyler yani. ama bilen birkaç kişi lazım bu işin başına.

Türkcelin reklamını görmedinizmi yok ahmet iş ve kariyerle ilgilenecekmiş mehmet konser filan düzenlicekmiş ya bırakın bunları abi aynı yukarıda bahsettiğin 2000 den 1900'e düşmüş olayı gibi burdada kontrol sanki bizdeymiş imajı vermeye çalışıyorlar. Sanki biz angutmuşuz gibi reklam yapıyorlar. Gidip bombalayasım geliyor ya.
  • almayın kardeşim,kimse aşırı yüksek fiyatlı telefonları almazsa, satanlarda fiyatı indirmek zorunda kalır,
    bilinçli tüketici yok ki, adam pahalıya alayımda hava atayım derdinde...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse almasın fiyatlar düşer diye birşey olmaz
  • Adam kesinlikle haklı. Hadi ihtiyacı olanları geçtim içindeki bazı özellikler işine yarayabilir de Allah aşkına söyleyin S II kimin neyine yetmiyor. Daha 1 ay önce elimde Huawei X5 vardı ve evde telefon ihtiyacı olmasa idi S II bile almayacaktım. Yani S III ile uzaya çıkılmayacaksa o kadar para vermenin mantığını anlamış değilim açık söylüyorum. S II yi bile alırken bin dereden su getirdim verdiğim paraya hala acıyorum açık konuşayım. Telefon hızlı. ICS güncellemesini aldı. Kamerası iyi. Yani S3 e o kadar para verecek ne var cidden anlamıyorum. Benim bilmediğim ne var içinde. Arkadaşların dediği gibi az kişi alırsa anlarlar o zaman fiyatında belki birşeyler yaparlar. Çok özür dileyerek söylüyorum hakaret olarak almayın ama bu yüksek fiyata bile çok alıcı bulursa adamların düşündüğü şu olacak ve hiçbir zaman bu düşünceden vazgeçmeyecekler.

"enayilere bak bu fiyata bu kadar sattık. Demek ki satılıyor" deyip bu işi böyle sürdürecekler. Zaten vergiler yüksek. Bir de bunlar üzerine tonla para ekleyip kazıklıyor milleti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 31 Mayıs 2012; 8:19:59 >

• Adam hakli tabi,o patronlar kendilerine satsınlar telefonu, ama nerdeeee,bizim insanlarımız ise bırak telefonu ilk çıktığı zaman almayı,telefon çıkmadan önsiparişle alıyorlar...Acaba sağlıklarıyla ilgili problem olsa bu kadar titiz davranırlar mı?
  • sonuna kadar katılıyorum dostum haklısın
  • vya da bir koreliye gidip (güneydekine) "SAMSUNG GALAXY S3'e 1200$ VERDİM, ALDIM" desen, adam "NAPTIN SEN, NABIYON ONLA Kİ SEN?" diye sorarsa ona ancak şöyle cevap verebiliriz; "ÖYLE DEME, STARBUCK CAFEDE KAHVENİN YANINDA ÇOK GÜZEL DURUYOR AMA, DEĞER BENCE" diyebiliriz ancak... Paylaş:

harikasın :)
  • Haklısın ama yıllardır böyleydi zaten biz sabaha kadar tartıssak bunu yine aynı kalacak

• Nasıl Belli değil Ben 1817'den 9 Tane Almışım Cihazları Bekliyorum....
  • @thehspeed
    kar oranları belirliyorlar demek istemiş galiba arkadaş ayrıca gsm operatörlerinin satışlarından bahsetmiş
  • Dün akşam S3 lansmanında fiyatını öğrendim 2000 tl imiş. Öyle büyük lansman yaptıki samsung normaldir parayı çıkaracak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thehspeed

Nasıl Belli değil Ben 1817'den 9 Tane Almışım Cihazları Bekliyorum....

Cihazlar ön siparişten çıktımı hocam...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.