Öncelikle herkese hayırlı forumlar. 29.12.2014 tarihinde Bursa CarfourSA'dan Samsung Galaxy S4 Black Edition satın aldım. İçinde aldığımda SuperSU diye uygulama vardı ben kendi uygulaması sanmıştım. Root videolarına baktığımda o uygulamanın root atıldığında geldiğini gördüm. Denemek için telefon içi video çeken uygulama indirdim. O uygulamalar rootsuz çalışmadığı için direkt olarak aklıma onlar geldi. Cihazın kutusundan amerikan şarj aleti çıkmıştı zaten. Made in turkey yazan priz aparatı birde. Bu telefon şuan garanti dışı mıdır? Ne yapmam gerekir? Çakma olma ihtimali var mıdır? Zararı olur mu? Anlayanlar yardımlarını esirgemezse çok memnun olurum. Şimiden teşekkürler
Telefon rootlu çıktıysa bu işin içinde bi iş var demektir. Ya orjinal değildir ya 2. Eldir yada çakma olabilme ihtimali vardır. Sen en iyisi telefonu aldığın yere git ve durumu oradaki yetkililerede anlat, imkanın varsa telefonu iade et yada değiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hocam 1 ay geçti sonuç olarak götürsem iade şansımın olacağından emin değilim ama şansımı deniycem yine. Teşekkürler