Bildirim
Galaxy S4 Mini halen kullanışlı mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
cevabı kendin vermişsin hocam zaten yeterli işte
telefon almak istiyorsan da fazla uçma derim 2000i geçme malum kriz var ortalık yangın yeri -
Zaten fazla pahalı ya da yeni nesil bir telefona ihtiyacım yok. Yalnız anladığım kadarıyla bu bahsettiğim telefonda kapanıp bir daha açılmama gibi bir durum varmış. Bunun hakkında bir şey biliyor musunuz? Bu konuyu açma nedenim bu. Telefonumu tekrar değiştirme gibi bir amacım yok bu yüzden hiç beklemediğim bir anda kapanıp bir daha açılmayan bir telefon kullanmaya başlamak istemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iMatter35 -- 14 Şubat 2019; 22:38:47 > -
Hic duymadım hocamquote:
Orijinalden alıntı: iMatter35
Zaten fazla pahalı ya da yeni nesil bir telefona ihtiyacım yok. Yalnız anladığım kadarıyla bu bahsettiğim telefonda kapanıp bir daha açılmama gibi bir durum varmış. Bunun hakkında bir şey biliyor musunuz? Bu konuyu açma nedenim bu. Telefonumu tekrar değiştirme gibi bir amacım yok bu yüzden hiç beklemediğim bir anda kapanıp bir daha açılmayan bir telefon kullanmaya başlamak istemiyorum.
Butcen ne kadar 0 alacaksan s4 miniden iyi cihazlar fazlasiyla var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
asla
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2.el telefon al daha iyi. ömürü bitti o telefonların 0 alsan bile.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bişey olsa için acımaz. Al gitsin. WhatsApp için yeterli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonu siyah beyaz yapma
- telefon kendi kendine titriyor
- iphone kaydırarak geri gitme
- klavyede mikrofon işareti kayboldu
- telefonum gelen aramaları meşgule atıyor
- android 14 alacak telefonlar
- samsung exynos 1380
- samsung z fold 6 yurtdışı fiyatı
- samsung note 20 ultra ne zaman çıktı
- samsung en çok satan telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X