Şimdi Ara

Galaxy S4 S View Flip Cover Fiyatı hakkında .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben kaç gündür Siyah S4 telefonuma kılıf arayıp duruyorum. Az önce istanbul bilişim de 49 lira gibi bir fiyata gördüm ama emin olamadım size de sorayım dedim bilgisi olan var mı diye ? Telefonla aradım sordum eleman orijinal abi falan filan dedi ama tereddüt etmedim desem yalan olur :)

Bilgisi olan ve yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

Link

• orjinal abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NickMickyoq265

orjinal abi

Emin misin :)
  • kafanı karıştırmak gibi olmasında lise çıkışı gittiğim gold da adam s4 mini flip dover için 100 tl istedi. bence internetten yüksek fiyata telefon kılıfları almamak lazım sahteçıkıyor sonra para iadesi felan aradan 10 gün geçiyor bence türkcel avea vodafone yetkili merkezlerinden almak lazım (yazım hataları içinözür dilerim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NickMickyoq265

kafanı karıştırmak gibi olmasında lise çıkışı gittiğim gold da adam s4 mini flip dover için 100 tl istedi. bence internetten yüksek fiyata telefon kılıfları almamak lazım sahteçıkıyor sonra para iadesi felan aradan 10 gün geçiyor bence türkcel avea vodafone yetkili merkezlerinden almak lazım (yazım hataları içinözür dilerim)

bende biliyorum o fiyatlarda samsung magazalarında 119 lira falan yazıyordu :) yurt dışında da 27 Euro falan fiyatları türkiye de de en uyguna samsung avm de 89 liraya vardı ama 49 lira baya uygun geldi elemanda abi orijinal falan dedi bakalım birisini alacağız artık ..

• başka bir sitede 30 tl de gördüm ama orjinal değilmiş heralde (arkasında filan glaxy s4 yazmıyomuş) ama istanbul bilişimdekini bilmiyorum gidip görmek lazım. Birde bu kılıflar mıknatıslımı kapanıyormu yani kapatınca ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftemur

başka bir sitede 30 tl de gördüm ama orjinal değilmiş heralde (arkasında filan glaxy s4 yazmıyomuş) ama istanbul bilişimdekini bilmiyorum gidip görmek lazım. Birde bu kılıflar mıknatıslımı kapanıyormu yani kapatınca ?

Hayir mıknatıs yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.