Şimdi Ara

Galaxy S4 şarj cihazı ve batarya sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,Samsung galaxy s4 sahibiyim,özendik aldık işte.Başlarda kullanamıyordum ancak şu an çok memnunum.Telefonlardan fazla anlamıyorum.Şimdi bendeki batarya 2600mAh oluyor sanırım.Şarj etmek için kutudan çıkan usb uçlu aparatı bilgisayarıma takıyorum.Birde prize takılabilecek bir aparat var ama onun ucunda bi çıkıntı var,prize girmiyor.Hazır amazon.com ve ebay gibi sitelerden alışveriş yapmaya karar vermişken,ne almam gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdi benim 2 tane sorunum var.

1-Bataryam gün içinde bana yetmiyor,bazen şarja takamıyorum,telefonuma uyacak 2600mAh den çok çok daha yüksek kaliteli bir batarya var mı? Bunu hem 2. sorudaki cihazla hem de elimdeki usb aparatıyla pc den şarj edebilmek istiyorum.

2-Linkini verdiğim cihazı çok beğendim,buna benzer herhangi bi tane 2600mAh ya da daha yüksek mAh değerine sahip bataryaları şarj edebilir mi? Hangi ürünü almalıyım?

http://www.amazon.com/RAVPower%C2%AE-Charging-Detachable-Compatible-Slim-Fit/dp/B00JLCVKE8/ref=sr_1_16?ie=UTF8&qid=1417296173&sr=8-16&keywords=s4+battery

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z3Dx -- 29 Kasım 2014; 23:40:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    S3 Mini Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.