Bildirim
GALAXY S6 S-VIEW SORUNU ACİL YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
up yok mu bu sorunu bilen -
Kılıfı çıkartıp telefonu kapayıp açın, düzelmezse iade edin. Bu S-WİEV coverlar sıkıntılı oluyormuş 2 kere yenisi verilmişti arkadaşa sorunlu olduğu için. -
quote:
Orijinalden alıntı: Elite Build
Kılıfı çıkartıp telefonu kapayıp açın, düzelmezse iade edin. Bu S-WİEV coverlar sıkıntılı oluyormuş 2 kere yenisi verilmişti arkadaşa sorunlu olduğu için.
hocam dediklerinizi yaptım gene olmadı.ayrıca kılıfın arkasında samsung yazmıyor yani hiçbir şey yazmıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: TohtorNeBilir
quote:
Kılıfı çıkartıp telefonu kapayıp açın, düzelmezse iade edin. Bu S-WİEV coverlar sıkıntılı oluyormuş 2 kere yenisi verilmişti arkadaşa sorunlu olduğu için.
hocam dediklerinizi yaptım gene olmadı.ayrıca kılıfın arkasında samsung yazmıyor yani hiçbir şey yazmıyor.
Kaç liraya aldiniz hocam? Ayarlari kurcalayin aksesuarlardan felan s wievi etkinlestir olmasi lazim, olmazsa iade edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
hocam dediklerinizi yaptım gene olmadı.ayrıca kılıfın arkasında samsung yazmıyor yani hiçbir şey yazmıyor.
Kaç liraya aldiniz hocam? Ayarlari kurcalayin aksesuarlardan felan s wievi etkinlestir olmasi lazim, olmazsa iade edin.
hocam kılıfı 75 e aldım.adam orjinal dedi.ayrıca ayarlarda aksesuarlar diye bir seçenek de yok
-
quote:
quote:
quote:
quote:
hocam kılıfı 75 e aldım.adam orjinal dedi.ayrıca ayarlarda aksesuarlar diye bir seçenek de yok
hocam S6 da nerede bilmiyorumda bilen bi arkadas yardimci olur umarim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- video çekerken kamera değiştirme
- klavyede mikrofon işareti kayboldu
- rehberdeki numaralar kendiliğinden siliniyor
- premium sms ayarları yok
- bu cihazda play protect sertifikası yok
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- one ui 6.1 özellikleri
- yurtdışında yaşayanların telefon kaydı
- s24 kaç yıl güncelleme alacak
- a101 redmi note 13 pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X