Şimdi Ara

Galaxy S7 Şarjlı kılıf 329>44,90 Kargo Bedava (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
4
Favori
3.926
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende lens kiti de var. Çoğu zaman şehir dışına fotoğraf makinesi götürmüyorum artık. Küçük tripod ile her şartta iş görüyor S7. Hatta, RAW (DNG) çekip photoshop ile düzenleyince gayet iyi sonuçlar aldım.
  • Yarım saatte %50-60 şarj olabilen bir telefon için bu kadar yavaş şarj eden bir kılıf almanın mantığını pek anlayamadım. Öte yandan kılıflardaki indirimleri görmemi sağladığı için yine de güzel bir paylaşım olmuş.

Jack Spade kılıftan 1 adet aldım indirimler çok iyi ihtiyacı olan kaçırmasın derim.
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    Bu kılıf ile kullanma farklı bir olay. Senaryolarda

ŞArjı bitti bitecek ve görüşme halindesin hemen kılıfı takıp konuşmana devam etmen ki Kılıfa çok hızlı ve uğraşmadan oturuyor.

Şarj %5 yada 10 da iken ve acil işiniz var ise yine bu kılıfı kullanmalısınız.

Yoksa sürekli üzerine takılacak bir kılıf değil bu. Günü ve kritik pil seviyelerinde işinizi görecek bir ürün. Alırken bunları göz önünde bulundurun.

Şuan ben aracımda kullanıyorum. Aracımda kablosuz şarj olmasına rağmen yukardaki senaryolardan biri için kullanıyorum açıkcası.

Dediğiniz gibi sürekli kullanım için yapılmamış bu kılıf.
  • Bende siparişi veriyordum Youtube a yazdım inceleme buldum telefon özelliğini kaybediyor. tosuna dönüşüyor diye almadım. Eski sisteme devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane birsey

• ürüne hiç ihtiyacım yok. alsam 1 kere bile kullanmayacağım fakat almamak için zor tutuyorum kendimi
  • Gümüş S7 edge yeni almıştım zaten birde şu kılıfı aldım..
    çok memnunum kılıfın markasıda samsung..

Samsung Türkiye
    Samsung Galaxy S7 Edge Şeffaf Koruyucu Kılıf (Gri)
    https://shop.samsung.com/tr/s7-edge-seffaf-kilif-3

• konu başlığında olan linke tıkladığımda fiyat 29 tl.gözüküyor bu fiyat gerçekmi anlamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

konu başlığında olan linke tıkladığımda fiyat 29 tl.gözüküyor bu fiyat gerçekmi anlamadım..
    Ben de merak edip baktım. Bir süre daha S7 kullanacak olan varsa bence alınır.
  • kenya64 K kullanıcısına yanıt
    ne desem daha yeni ikinci el s7 aldım bu telefon pek çok yeni seri telefonlar olmasına rağmen hala benim için üst seviye bir telefon her özelliği ile mükemmel o nedenle bu fiyatı olan şarjlı kılıf benim için hayli cazip geldi...
  • Bende hala duruyor S7, ikinci telefon olarak kullanıyorum. Hala da çok güzel telefon.
  • Samsung Türkiye
    Samsung Galaxy S7 Kablosuz Şarjlı Kılıf (Gri)
    https://shop.samsung.com/tr/galaxy-s7-kablosuz-sarjli-kilif-gri

19,90

Son 1 sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: manyax

https://shop.samsung.com/tr/galaxy-s7-kablosuz-sarjli-kilif-gri

19,90

Son 1 sanırım
    saol dostum aldım sabahtan beri bakıyodum bulamıyodum.
  • ilgili şarjlı kılıF hayli ağır birde şarj tam dolu iken %1 telefon şarjı varken ancak %50 dolum yaptı bitti sanki 1500 mA.BATARYA kAPASİTESİ VAR GİBİ..
  • S6 edge için de var mı?

• samsung shop'u takip etmek gerek bazen kısa süreli ürünler koyup ucuza satıyorlar..
  • kalmamış anlaşılan.... sepete eklenmiyor.
  • S7 edge için samsung üretimi birşey yoktu. 2 tane kılıf eklenmii şeffaf ve sert plastik aldım 2sinide. Elinizde varsa niye tutuyorsunuz kaç yıllık telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.