|
Bildirim
En heyecan dolu zamanlar iphone 4 samsung s3 falan zamanlariydi.kabak tadi verdi sanki.Boru gibi fiyatlarida düşünüldüğünde konsept otomobil tasarimlarina bakar gibi bakiyoz.bu da 6000 lira civari gelir.
|
Cahillik ne güzel şey dimi herşeyi biliyorsun Allah kimseyi böyle gereksiz mesaj atacak apple fanboyu yapmasın
|
Ben de sizlere katılıyorum ,
bilgi vermek amaçlı şunu dile getirmek isterim , Herkes Sony'nin üst alt çerçevelerinden şikayet eder hatta sanal tuş kullanmasına anlam veremez , Oysaki Sony'nin çerçeve ve sanal tuş kullanmadaki tasarım uslübu kesinlikle estetik kaygılardan ötürü değil ergonomi ve koruma amaçlıdır. Telefon çerçeveli (üst ve alt) olup da sanal tuşlu olduğu vakit ,kullanım esnasında elden düşürme gibi riskler minimize edilmektedir.Çerçeve ve sanal tuş gereği kullanımda örneğin geri tuşuna erişilmek istendiğinde telefonun elde tutunabilirliği daha kavrayışlıdır. Çerçevesiz ekran gerçekten çok hoş , hele hele xiaomi mi mix 2'yi kısa süreliğine de olsa bizzat kullandım ,ancak çerçevesiz ekran bildiğiniz dert , cepteyken bir şey olur mu huzursuz oluyorsunuz , hele hele düşse geçmiş olsun ,kurtuluşu yok diye düşünüyor insan... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 12:52:27 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientem -- 14 Kasım 2017; 1:37:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|