Şimdi Ara

Galaxy SII Root İşlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonumda Kies'ten yüklediğim Android 4.0.3 mevcut. Daha önce herhangi bir ROM değiştirme veya root işlemi yapmadım. Gezinirken bir anlatım buldum:

quote:

Samsung Galaxy S2 Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich Kurulumu ve ROOT işlemi:
    Bundan sonra telefon açıldığında Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich‘li olarak açılacak. Telefonu Rootlamakisteyen kullanıcılar için bundan sonraki adımları anlatıyorum. Root yapmak istemeyenler buradan sonraki adımları uygulamasınlar.

8. Adım:
    Telefonda tekrar USB hata ayıklamayı aktifleştirin ve telefonu tekrar kapatıp yükleme moduna alın.

9. Adım:
    Buradaki CF-Root-SGS2_XX_XEO_LPQ-v5.3-CWM5.tar adındaki dosyayı indirin ve bir klasöre açın.

10. Adım:
    Yine Odin 3 programını açıyoruz. USB kabloyu bağlıyoruz ve ID:COM kısmı tekrar sarı olacak ve PDA butonuna tıklayıp, indirdiğimiz CF-Root-SGS2_XX_XEO_LPQ-v5.3-CWM5.tar dosyasını seçeceğiz ve start düğmesine basacağız.
    Telefon yeniden başlayacak ve menüde superuser uygulamasını göreceksiniz. Telefonunuz artık hem Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich’e kavuştu hem de Root’lu olmuş oldu.

Acaba bu işlemi uygularsam herhangi bir sorun yaşar mıyım?

*Kernel sürümünde:

3.0.15-I9100XWLP7-CL340913
    dpi@DELL134 #3

Yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exeque -- 28 Nisan 2012; 12:32:35 >

• Arkadaşlar root yaptım ancak LCD Destiny diye bir programdan çözünürlüğü değiştirdim ve şimdi telefon açılmıyor. Galaxy SII diyor kalıyor. Ne yapabilirim?
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exeque

Up

Tüm kernellerin MDPI desteği olmadığını hiç okumadan böyle bir işe kalkışırsanız olacağı budur. Odinle tekrar yazılım yükleyeceksiniz. DPI yüzünden açılmıyan telefonun wipe la falan açıldığını hiç duymadım.

Kolay Gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.