< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GALERİCİYİM MERAK ETTİĞİNİZ SORULAR VARSA CEVAPLARIM (4. sayfa)
-
-
Aranizda hic durust ve kesinlikle yalan soylemeyen biri var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç korkmuyor musunuz bir gün yalan söyleyip satış yaptığımız bir manyak çıkar gelir kafama sıkar diye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu ben de merak ediyorum zira ister mafya ol, istersen cumhurbaskaninin oglu ol bir mermiye bakiyor. Manyak birisi de pekhala yapabilir. Cok afedersin de oldukten sonra coluk cocuk ortaya kaldiktan sonra baslarim parasina. Fakir olurum daha iyi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.Ekm düşürdük.
hasarlı aracı orijinal diye satmadık.
Alıntıları GösterBu mesajınızın görüntüsünü alarak cimer'e şikayet ettim. Umarım cezanızı çekersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 31 Ocak 2021; 19:51:20 >
-
Şu elemanın itiraf ettiği suçları, TCK 157'ye göre Cimer'e şikayet edin, troll ya da değil ebesininkini görsün
-
Beyler konuyu uzatmayın bence gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: Savunmadım Çıkar Göster3.Emlakçı
Alıntıları Göster4. Dolmuş şoförleri
quote:
Orijinalden alıntı: Savunmadım Çıkar Göster3.Emlakçı
Alıntıları GösterBende bizi unutttular mı diye bakıyorlar
-
Bana göre tam liste
1-Galericiler
2-Emlakcılar
3-Müteahhitler
Burada emlakcılar galericilerden dürüst oldugunu için değil ev konusunda kandırılmak daha zor oldugu için yoksa ilk sıraya 2 meslek grubunu ekleyebiliriz :))
Ben kendim bile güvenmiyorken diğer vatandaşların güvenmesini beklemek kolay değil.Ancak evde kandırılmak araç alırken kandırılmakdan daha zor diyebilirim.Ev alırken dikkat edilecek hususlara önem verilirse kandırılma ihtimaliniz yok denecek kadar azdır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Canbey96
Aslında bu iki mesajında galerici olduğunun ispatıdır müşteri içeri girince namaza duran esnaf misali dediğin gibi namuslu namussuzDeğil. Galericiler hiçbir zaman doğruyu söylemez. Düşürse bile düşürdüm demez. Tamamen kurgu.
Dalga gecmeç için açılmış ama çoğu doğru
Yok yok gayet güzel olmuş öyle ben kilometre düşürdüm diye ulu orta yazacak,oh ne güzel dünya korkusuz bir şekilde ....quote:
Orijinalden alıntı: kimbehicayy
Beyler konuyu uzatmayın bence gerek yok
Madem düşürmüş kimi kaziklamis ,kandırmış açıklasın
Konu trol ama eğlenceli. Eee başka neler yapıyorsun efsane galerici?
Her gün birilerinden beddua ve küfür yediğini bilmek nasıl bir duygu?
Ekspertize 300 - 500tl vermesi zor gelenler galerici km düşürülmüş araç satıyor diye ağlamasın bence.
Bir çok kişi bilerek alıyor, çünkü allayıp pullayıp o da çevresinde ki birine çakacak arabayı. Düşük km olması onunda işine geliyor.
1.Galericilerin en büyük avantajları ellerinde ki canlı para. Bu sayede pazarlık ve alış avantajlı oluyor.
2.Diğer avantaj ise mesleği bu olduğu için sürekli arayış içinde olmaları. Siz sadece araba alacağınız zaman ilan gezerken onlar sürekli av peşinde. Dolayısı ile avantajlı araçlara çok çabuk ulaşıyorlar.
Patronumun dediği gibi ticarette satarken değil, alırken kazanılır.
Mafya olduğunuz doğru. -
G*lerici diyoruz biz burada -
Beyler napıyonuz ya? Adamı bir de cimer'e şikayet ettiniz.
-
Trol konu. Yemezler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X