Şimdi Ara

GALERİCİYİM MERAK ETTİĞİNİZ SORULAR VARSA CEVAPLARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
7.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anadolunun en büyük illerinden birinde galericiyim mevcutta 40 adet aracım var....Pandemi v.s derken biraz etkilendik.Sorularınız varsa elimden geldiği kadar cevaplarım.

• Galerici =boş ,vasıfsız ,o2 israfı ;acımasız insan ;
    2. El aracımı satarken 0 aldığım için acelem vardı biraz 1 aydır da satamıyordum ,galericiye götürdüm durumu anlattım getir bi eksper yapalım duruma göre iyi fiyat veririz dedi ;getirdim 105 bin verdi ;gerçekten kulaklarımın bozuk olduğunu galan düşündüm ;küfür ettim çıktım ;aracı 15 gün sonra 160 a verdim şükürler olsun ;Tabiki ticaret yapıyorsun uyguna alacaksında bukadarına ş..sizlik denir ;halbuki o psikolojiyle 140-145 verse bırakırdım
    Müdür

Sana soru felan gelmez. Hakaret de edemeyiz meslek grubunuza

Şöyle diyelim o zaman; fiyatları otomatik olarak neden minimum %60 arttırdınız ?

Arttırma sebebiniz nedir ? Tüm galericiler adına ortak bir cevap verebilirsiniz. Şahsi algılamayın.

Öte yandan olması gereken rakamlara düşene kadar mevcut sermayeniz eriyecek, bu doğru bir hamle mi ?
    Bende galericiyim asla km düşürme gibi bir olay yapmam. Hatta aldığım bir kaç aracın km düşürmüşlerdi orjinal km sine geri çektim. Aracın arızalarını yaptırırım. Masrafsız bir şekilde biniciye satmaya çalışırım.

Galeriden araba alınmaz tabiri var ancak şu dönemlerde bence galericiden araba almak daha mantıklı varsa aldığın araçta bir sıkıntı dükkanı belli yeri belli vergi veriyor vs. Götür anlat derdini yardımcı olur. Al satçı dolu ortalık satanı bulsan bile ara dur.

Galericiler fiyatları yükseltme şansı yok. Tutturmuşlar galericiler fiyatı yükseltti diye. Yükselen sıfır araç fiyatıdır. Bunun önüne geçilmezse daha da yükselir. Dolar la beraber yükseliyor, stok sorunu var sıfır alıp daha yükseğe satılıyor sadece galericiler yapmıyor bunu emin olun. Ben geçen sene 50 bine sattığım aracı müşteriden 70 bine geri alamıyorum.
  • Buralar karışır hemen mısır patlatıp geliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus01 -- 31 Ocak 2021; 14:9:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müdür

Sana soru felan gelmez. Hakaret de edemeyiz meslek grubunuza

Şöyle diyelim o zaman; fiyatları otomatik olarak neden minimum %60 arttırdınız ?

Arttırma sebebiniz nedir ? Tüm galericiler adına ortak bir cevap verebilirsiniz. Şahsi algılamayın.

Öte yandan olması gereken rakamlara düşene kadar mevcut sermayeniz eriyecek, bu doğru bir hamle mi ?

• Galericilerin aldigi butun araclar nasil ilk sahibinden ve hatasiz boyasiz oluyor. 20 yaşındaki araclar bile ilk sahibinden hep.
    Bu konuya açıklık getirsen forumdaki herkes rahatlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

Galericilerin aldigi butun araclar nasil ilk sahibinden ve hatasiz boyasiz oluyor. 20 yaşındaki araclar bile ilk sahibinden hep.
    Bu konuya açıklık getirsen forumdaki herkes rahatlayacak.

çoğu yalan konuşuyor.İlk sahibinden alınan araçlar illaki vardır ama çoğu yalan.Trafik polisi tanıdığınız varsa plakasını söyleyerek kaçıncı elden olduğunu öğrenebilirsiniz.

• E.F.S.A.N.E kullanıcısına yanıt

Senin var mı "tanıdığın"?

• Yere düşen Golfleri ne yapıyorsunuz   

Şaka şaka, kapıya 10 tane sıfır araç dizip sıfırından pahalıya satmak nasıl bir duygu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Km düşürdünüz mü veya hasarlı bi aracı orjinal diye sattınız mı ?

• Serdar bey gördüğünüz üzere piyasa düşüyor. Arabalar elde kaldı. Dod, kosifler, Borusan, n11 garaj gibi kurumsal ikinci el satan galerilerin bile araba koyacak yeri kalmadı. %50 ilk araçlara saldırmaya devam edecek misiniz yoksa vatandaşa mi bırakacaksınız?

• Zarar varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinizde dürüst namuslu hile yapmayan yalan söylemeyen galerici oranı yüzde kaçtır sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Km düşürdünüz mü veya hasarlı bi aracı orjinal diye sattınız mı ?

km düşürdük.

hasarlı aracı orijinal diye satmadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben sero

Zarar varmı

bir araçtan oralama 3-15 bin arası kar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: turgay0651

İçinizde dürüst namuslu hile yapmayan yalan söylemeyen galerici oranı yüzde kaçtır sizce?

aslında kazanılan paranın yüzde 90 ı haram....hep yalan dolan içindeyiz...bu işler böyle götürüyor.

• ÜStünüze alınmayın ama neden genelde sahtekar ve dolandırıcı oluyorsunuz ?

NEden bu millet sizden nefret ediyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrettin_79

ÜStünüze alınmayın ama neden genelde sahtekar ve dolandırıcı oluyorsunuz ?

NEden bu millet sizden nefret ediyor ?

Genelde sahtekar ve dolandırıcı oluyorsunuz derken ?

Millet aksine bizi çok seviyor satışlar iyi .

Ufak tefek hileler var tabii.Ama ben aküyü bile sıfır alır takarım.

• Faizler bu seviyeye gelmesi nasıl etkiledi satışları?

Araçların kusurlarını gizleyip satarken vicdanınız sızlamıyor mu hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.E

Genelde sahtekar ve dolandırıcı oluyorsunuz derken ?

Millet aksine bizi çok seviyor satışlar iyi .

Ufak tefek hileler var tabii.Ama ben aküyü bile sıfır alır takarım.

Alıntıları Göster

Bu ülkede sevilmeyen 2 grup varsa 1.ci galericiler 2.taksicilerdir.

Sanırım bu ülkede yaşamıyorsunuz

• Galerici olmak için hangi karakter özelliklerine sahip olmak lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Faizler bu seviyeye gelmesi nasıl etkiledi satışları?

Araçların kusurlarını gizleyip satarken vicdanınız sızlamıyor mu hiç?

genelde kamyonet tarzı çalışıyoruz....ucuz araçlar satıyoruz...sıkıntımız yok....lüks satsak sıkıntı galerilerin önü çakılı....ayda 10 aracın altına düşmüyor pandemide....tabii yazın açılır büyük ihtimal ayda 30-35 civarı satıyoruz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.