bitirim olacaksın kafanda kırk tilki birden hesap yapacak karşıdakinin kafasını nasıl karıştırırım,aracı ucuza alırım veya pahalı satarım durmadan bunun hesabını yapacaksın. |
GALERİCİYİM MERAK ETTİĞİNİZ SORULAR VARSA CEVAPLARIM (2. sayfa)
-
-
Tabir-i caizse "çakal" olacaksın diyorsunuz yani!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.Ekm düşürdük.
hasarlı aracı orijinal diye satmadık.
Alıntıları GösterNeden km düşürdünüz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: oguz298Neden km düşürdünüz?
Alıntıları Gösterdaha fazla paraya satalım diye.
-
quote:
Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.Edaha fazla paraya satalım diye.
Alıntıları Göstero para haram olmuyo mu o zaman?
-
quote:
Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.EGenelde sahtekar ve dolandırıcı oluyorsunuz derken ?
Millet aksine bizi çok seviyor satışlar iyi .
Ufak tefek hileler var tabii.Ama ben aküyü bile sıfır alır takarım.
Alıntıları GösterBir yandan ben aküyü bile sıfır alır takarım demişsin. Diğer mesajında ise daha fazla kar yapmak için km düşürüp sattım demişsin. Namuslu namussuz diye bir film vardı.
Ben gerçek galerici olduğuna inanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Saksı düşmüş araçları nasıl tespit edip alıyorsunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: SHADOWo para haram olmuyo mu o zaman?
Alıntıları Gösterdedim ya kazandığımız paranın yüzde 90 ı haram.....
-
quote:
Orijinalden alıntı: EfsanelerölmezunutmayınBir yandan ben aküyü bile sıfır alır takarım demişsin. Diğer mesajında ise daha fazla kar yapmak için km düşürüp sattım demişsin. Namuslu namussuz diye bir film vardı.
Ben gerçek galerici olduğuna inanmıyorum.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.Easlında kazanılan paranın yüzde 90 ı haram....hep yalan dolan içindeyiz...bu işler böyle götürüyor.
Alıntıları GösterTanıdık bir terzi abi ile ordan burdan konuşurken konu araba al-satçılığa geldi. Aynen şöyle dedi; ben de zamanında çok kısa süreliğine al-sat yapmıştım. Ama baktımki aracın arızası şu bu uğraşırken zarar ediyorum. Bu işi bıraktım. Çünkü al-sat yapmak için üçkağıtçı sahtekar olman gerek, ağzın iyi laf yapmalı falan. Bu da bana dokundu esas mesleğim terziye geri döndüm.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hayrettin_79Bu ülkede sevilmeyen 2 grup varsa 1.ci galericiler 2.taksicilerdir.
Sanırım bu ülkede yaşamıyorsunuz
Alıntıları Göster3.Emlakçı
-
Araç fiyatlari artar mi ? Piyasa ne zaman hareketlenir ? -
Sizden ricam araç bilgilerini 2.el sitelerine doğru girin araba beyaz başka renk giriyorsunuz araba hatcback siz sedan giriyorsunuz motoru yanlış vitesi yanlış giriyorsunuz bari bu işle uğraşıyorsunuz doğru düzgün yapın araba fıltrelerken yada daraltırken hiçbir işe yaramıyor normal vatandaş zaten yanlış giriyor bilgileri bari bu işi yapan kişiler doğru düzgün ilan versin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B3C93D2DD -- 31 Ocak 2021; 15:43:19 > -
Hiç kazalı araç alıp sattınız mı? Ayrıca kazalı aracı makyajlayarak (kusurunu az gösterdiğiniz oldu mu). Çünkü bizim halkta yeni gelinin ya**ğa atlatıdığı gibi kazalı araçlara atlıyor. Bu durum hakkında düşünceniz nedir?yani piyasada bu gibi talep çok mu.?Son sorum ise kazalı araç alacaklara tavsiyeniz nedir.? Vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür ederim. -
Aslında bu iki mesajında galerici olduğunun ispatıdır müşteri içeri girince namaza duran esnaf misali dediğin gibi namuslu namussuz -
Kaza fotolari mevcut Kaputu yarim boyali olan ama macunsuz araç yuzde kac deger kaybeder?
Servis bakimli arac diger araclardan daha onde midir?
quote:
Orijinalden alıntı: avratkoylu
Hiç kazalı araç alıp sattınız mı? Ayrıca kazalı aracı makyajlayarak (kusurunu az gösterdiğiniz oldu mu). Çünkü bizim halkta yeni gelinin ya**ğa atlatıdığı gibi kazalı araçlara atlıyor. Bu durum hakkında düşünceniz nedir?yani piyasada bu gibi talep çok mu.?Son sorum ise kazalı araç alacaklara tavsiyeniz nedir.? Vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür ederim.hala kazalı araç satıyorum...var sigorta şirketlerine üyeliğim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.Ekm düşürdük.
hasarlı aracı orijinal diye satmadık.
Alıntıları GösterSuç ikrarı...
Arkadaşın attığı diğer mesajlara bakınca muhtemelen trol.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bi tylol hot içer miyiz -- 31 Ocak 2021; 15:54:15 >
Utanmadan km düşürdük nasıl diyebiliyorsunuz ? Ne zamandan beri utanma duygunuzu kaybettiniz ? Yaptığınızın dolandırıcılık olduğunun farkında değil misiniz ?
Bunların cevaplarını istiyorum. Teşekkürler. -
Troll
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X