Konsinye araç KDV kesemezki |
Galeriden arac alınca galericiye ne kadar komisyon ödeniyor? (2. sayfa)
-
-
Yüzde 40 mı? Kim uğrayacak ozaman galeriye -
Genelde temiz binilmis dusuk km li guzel arabayi ilana koysan satilir. Lakin genellikle galerilere, oturup izah etmesi zor, vuruk kirik hasarli onarimli tafilatli arabalar birakilir. Veya luks ise 3 kurus indirim pesinde kosan insanlarla muhattap olup vakit kaybetmemek adina 10% piyasasi altina birakan insanlar birakir. Galerinin burdaki rolu araci kozmetik olarak toparlayip temizleyip satisa uygun hale getirmektir. Veya portfoyu genis oldugu icin satisi hizlandirmaktir. Yoksa satilacak arac icin zaten galeri gereksizdir. -
Yani %10 civarı bir karları oluyor sanırım.
-
kolpaçinodaki namazlı ağzıyla konuşan galerici gibi " bana bu arabanın gelişi 26 bin dolar. ben bu arabadan 500 dolardan fazla para kazanmıyorum"
-
baska ılanlarda da gordum %1 yazmıslar konsınye araclara
-
iyi yapıyorlar müstahak arkadaşlar bizim insanımıza müstahak sen ilana koyarsın güvenmezler galericidir, emlakçıdır yeri yurdu bellidir yanlış iş yapmaz diye gider ondan alırlar
arsa satıyorduk kendimiz ilana koyduk doğru düzgün arayan soran olmadı arayanlar da az para teklif etti gittim bir emlakçıya verdim bizim satacağım miktarın 100 bin üstüne sattı kendisi de 50 bin lira aldı alıcıdan satış fiyatının haricinde
-
satıcı gibi davranıp dolandıranı ayrı, alıcı gibi davranıp dolandıranı ayrı... bu şartlarda araya galerici-emlakçı sokan da haklı...
-
Herkes kafadan bişey sallamış. 2. Elde kdv %1. Biri de %40 kar koyuyolar demiş ki o da imkansız. Aldıkları sattıkları fiyatlar belli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X