Galericiye Yüzde kaç veriliyor %1-2 mi? o tarz bişey duydum bunun proseduru nedir? bir ilanda gordum musterı aracı olup %1 komısyon alınacaktır yazıyordu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-827554943 -- 3 Mart 2023; 14:15:27 > |
Galeriden arac alınca galericiye ne kadar komisyon ödeniyor?
-
-
Böyle bişey yok -
kimse 3-5 bin kazanmak için bir arabaya 500-600 bin gömmez. zaten 3-5 bin ile o dükkanın kirası-elektriği odenmez. %40 altında kalan her kâr oranı zarar ettirir. o da personel çalıştırmıyorSsa
-
Bu dediğiniz şey emlakçı aracılığıyla ev alırken geçerli
-
bir ilanda gordum musterı aracı olup %1 komısyon alınacaktır yazıyordu
-
bir ilanda gordum : arac musterı aracı olup %1 komısyon alınacaktır yazıyordu
-
hikaye onlar. aracım var %1 komisyonla satar mısınız de cevabı duy.
-
yuzde kac pekı %40 la da kımse galerıye vermez yanı aracını
-
olay şöyle oluyor, siz bir araç goturuyorsunuz galeriye, diyelim ki fiyatı 300 bin.
şurda yag kaçagı şurda vuruk şurda çarpık var ederi 250 diyor.
satarken de bu araba şöyle iyi şöyle güzel diyor pasta cila yapıyor güzelce temizliyor arabayı miss gibi yapıyor. araba emsallerinden diri duruyor. diyor ki 350.
satıcıya 250 verip gonderiyor, satıyor 350 ye veya pazarlıkla 340 vs. aradan aldıgı 80-90 avantası oluyor işte.
km düşürüp sahte expertiz yapanları katmıyorum bile.
-
Dediğiniz olay galerici tanıdığınız vs varsa aracınızı ona veriyorsunuz, o da kendi aracı gibi satıyor. Sen eline geçmesini istediğin rakamı söylüyorsun, galerici de kazanmak istediği rakamı üstüne koyuyor ona göre satıyor. Eskiden megane 3 satmıştık o şekilde. Biz ilanda 3-4 ay beklettik arayan soran olmadı, galerici kapısına koydu aracı 1 hafta gibi bir sürede satılmıştı.
-
o zmn ılana neden oyle bişey yazmıs acaba sanırım algı yaratmaya calısıyor
-
Konsinye araclarda %1-3 arasi komisyon olur sonucta adam sadece resmini cekip ilana giriyor para baglamiyor magazadinda sergilemiyor(galerisinde bos yer vardir magazam bos kalmasin diye sergileyebilir belki) -
bunu standardı yokmu yuzde 3 mudur gıderı
-
Konsinye satış denir. Araç sahibinden onunla ne anlaştılarsa onu alır. -
mark up en çok abd var 50k aracı 80k ya satıyorlar ama hyundai de markup yok diğer markalar galeriye bırakmış inisiyatifi
-
Konsinyede olabilir. -
vay arkadaş biz boşa uğraşıyoruz resmen
-
e bir ulkede devlet hak hukuk kalmazsa sonucları bu olur malesef. Herkes herkesi kafasına göre dolandırıyor
-
%18 KDV alıyorlar min
Benzer içerikler
- rölantide akü şarj olur mu
- en iyi c segmenti araçlar
- arabada rear ne demek
- rölantide motordan gelen ses
- 2 defa alkollü araç kullanma cezası mahkeme kararları forum
- araç kamerası
- bmw x5 2024 fiyat
- yeni 5008
- amperino resimleri
- toyota prado 2024 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X