Şimdi Ara

Galiba aşık oluyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler.Biliyorum belki sıktı bu kız meseleleri ama başka kimseye içimi dökemedim.

İlk tanıştığımız zamanlarda bu kızın bi sevgilisi vardı ve çocuğu cidden seviyodu o yüzden çok yaklaşmadım.Ama 1 ay önce falan ayrıldılar.Kız baya üzüldü.Bu kezde kız hala onu seviyo diye çok yaklaşmadım.Ama dün arkadaşın doğum günü partisine gittik.Kız o kadar güzel göründü ki gözüme adriana lima olsa ona bakmazdım o derece.Neyse işte dans ediyoruz eğleniyoruz derken slow bi şarkı başladı.İşte sevgililer dans ediyor falan bizde arkadaşlarla oturup konuşuyoruz.Sonra bunun arkadaşına ben A.(ben oluyorum)'i dansa kaldırcam dediğini duydum işte geldi gel A. dans edelim mi dedi.Ben de olur dedim işte kalktım.Kollarını boynuma doladı öyle dans ettik.Daha sonra oturduk bi daha slow çalındı bu kez kızı ben kaldırdım dansa yine aynı şekilde dans ettik ve o gece öyle bitti.

Arkadaşlar bu olayı anlatmamın sebebi bana umut veren olay olmasıdır.Şimdi sizden tavsiye bekliyorum; Kız benden hoşlanıyor mu?
    Kızla nasıl daha çok vakit geçiririm?(Özellikle bu önemli)
    kıza telefon numaramı verdim onunkinide aldım ama nereye yazdığımı hatırlamıyorum nasıl tekrar sorarım ?
    Bide kız durmadan faceyi bi dondurup bi açıyor.Bugün yine açmış eklesem şimdi hergün facebook profiline girip açmış mı diye bakıyor gibi olur muyum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ausberg -- 17 Ocak 2013; 19:54:23 >

• Kız, o çocuğu ciddi anlamda sevdi ve acı da çekti diyorsun. Sence o aşk acısı bu kadar çabuk geçer ya da o bu kadar çabuk üstesinden gelebilir mi?
    Bunlar hep yara bandı sendromu. İyileşene kadar seni yara bandı olarak kullanıcak.
    Bunun inan başka bir yolu yok. Onun elinde de değil. Seviyor olduğunu sanabilir, hoşlanıyor olduğunu sanabilir ama bunların hepsi o yarayı kapatmak için. Dikkatli olman lâzım.
    Sen mesaj atmasan ya da aramasan bile o mutlaka bir hareket yapıcaktır. Numarasını tekrar istemene gerek kalmaz.
    Nasıl daha çok vakit geçiririm'in peşinden koşma. Özlem de iyidir, ara vermek de. Bir adım attınız diye elele 10 adım yürümeniz gerektiği anlamına gelmez bu.
    Face'ini neden dondurup açtığı konusu muamma. İlla vardır bir nedeni. Sormak gerekir.
  • @Conservator

+1

aynısını ben yaşadım uzak dur o kızdan
  • facebook un amacı bu zaten ekle dostum 1 aylık ayrılık çok kısa süre tazeliğini koruyor ,kıza ufaktan yanaş ama kaptırma kendini
  • Hoca kızın acısını ne kadar çabuk sardığı önemli kimileri 2-3 sene saramaa kimileri 2-3 aya bitirir. Konuşmaya devam et ama onu tam olarak unuttuğun öğrenmeden uzun soluklu bi ilişkiye çıkman riskli. Yolun bi kısmından sonra koşulsuz sana da bağlanabilir eskisini de unutamayabilir. Bi arkadaşına falan sordur bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten şimdi bende düşündüm kızın bu kadar kısa sürede unutması normal değil.Ama kız çok iyi kalpli biri gibi geldi bana ve samimi.Gözleri parlıyo ya kızın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ausberg -- 15 Ocak 2013; 18:23:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ausberg

Gerçekten şimdi bende düşündüm kızın bu kadar kısa sürede unutması normal değil.Ama kız çok iyi kalpli biri gibi geldi bana ve samimi.Gözleri parlıyo ya kızın

Bir süre uzak durmalısın bence, yani o konuşmaya muhabbet kurmaya çalışsın sen onu düşünme bile. Zaten gerçekten bir şeyler yaşamak istiyorsa bir süre sonra kendisi bir adım atmaya çalışacaktır. Ancak sen ilk adımları atarsan sonu pek hoş bitmez üzülebilirsin bence. Tabi ama bunlar ihtimaller belki eski sevgilisini unutmuştur bile bilemeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNs35

quote:

Gerçekten şimdi bende düşündüm kızın bu kadar kısa sürede unutması normal değil.Ama kız çok iyi kalpli biri gibi geldi bana ve samimi.Gözleri parlıyo ya kızın

Bir süre uzak durmalısın bence, yani o konuşmaya muhabbet kurmaya çalışsın sen onu düşünme bile. Zaten gerçekten bir şeyler yaşamak istiyorsa bir süre sonra kendisi bir adım atmaya çalışacaktır. Ancak sen ilk adımları atarsan sonu pek hoş bitmez üzülebilirsin bence. Tabi ama bunlar ihtimaller belki eski sevgilisini unutmuştur bile bilemeyiz

Dansa kaldırması bi adım sayılmaz mı ?

• Tavsiyeleri bekliyorum
  • quote:

quote:

quote:

dostum sen cidden kaptırmışsın dedikleri gibi yara bandı olarak kullanıyor olabilir de olmayabilir de ne de olsa biz orada değildik bu kadar uzaktan da "psikoanalistlik" yapmak pek kolay olmasa gerek kesin olan tek şey var sen kaptırmışsın :D kıza ufaktan yaklaş diyenler var ama sonra "arkadaş ayağına yatıp benimle çıkmaya mı çalışıyordun" demesin tabi senin doğrudan ona gidip seni seviyorum demen de yanlış ama sakın kanka olma arkadaş ol kanka'dan daha doğrusu "friendzone"'dan sevgiliye geçiş zor olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offret -- 17 Ocak 2013; 20:30:23 >

• allah acil şifalar versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altın Orda

quote:

quote:

quote:

dostum sen cidden kaptırmışsın dedikleri gibi yara bandı olarak kullanıyor olabilir de olmayabilir de ne de olsa biz orada değildik bu kadar uzaktan da "psikoanalistlik" yapmak pek kolay olmasa gerek kesin olan tek şey var sen kaptırmışsın :D kıza ufaktan yaklaş diyenler var ama sonra "arkadaş ayağına yatıp benimle çıkmaya mı çalışıyordun" demesin tabi senin doğrudan ona gidip seni seviyorum demen de yanlış ama sakın kanka olma arkadaş ol kanka'dan daha doğrusu "friendzone"'dan sevgiliye geçiş zor olur

Kız ilk bu çocuktan ayrıldığında baya üzülmüştü ama şimdi hep gülüyor ve içten güldüğünü biliyorum.Peki nasıl biliyosun diyeceksin belki ama biliyorum işte.İnsanları kullanacak birisi de değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

allah acil şifalar versin

Saol hacı ama aşık olmak güzel birşey bence
  • quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

Hayata daha pozitif bakıyorum artık.Çok güzel bi duygu.Geceleri kafamı yastığa koyuyor onu düşünüyorum.

• Ben sana ne diyorum? İyi okusana.
    İnsanları yara bandı olarak kullanmak, planlı programlı yapılan bir şey değil.
    Seviyor, âşık sanıyor kendisini, belki geleceği de düşünüyor olabilir.
    Ama çok süre geçmeden o da anlıyor hatasını ve diyor ki "sevdim sanmıştım".
    Aman gözleri parlıyor etrafına ışık saçıyor aman çok güzel gülüyor. İyi niyetli bir kıza benziyor.
    Nerden çıkardın her insanın dışına bakarak içinin analizini yapabileceğini?
    Sence öyle olsa etrafta bu kadar aşk acısı çeken hatta tacize tecavüze uğrayan birileri olur muydu?
    Vücudun yalnızca bir giysidir. Kanma boşa.
    Dansa kaldırmasından bahsetmişsin, çoğu kız için bu normal bir şeydir.
    Hele arkadaş ortamlarında çok çok daha kolaydır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

Ben sana ne diyorum? İyi okusana.
    İnsanları yara bandı olarak kullanmak, planlı programlı yapılan bir şey değil.
    Seviyor, âşık sanıyor kendisini, belki geleceği de düşünüyor olabilir.
    Ama çok süre geçmeden o da anlıyor hatasını ve diyor ki "sevdim sanmıştım".
    Aman gözleri parlıyor etrafına ışık saçıyor aman çok güzel gülüyor. İyi niyetli bir kıza benziyor.
    Nerden çıkardın her insanın dışına bakarak içinin analizini yapabileceğini?
    Sence öyle olsa etrafta bu kadar aşk acısı çeken hatta tacize tecavüze uğrayan birileri olur muydu?
    Vücudun yalnızca bir giysidir. Kanma boşa.
    Dansa kaldırmasından bahsetmişsin, çoğu kız için bu normal bir şeydir.
    Hele arkadaş ortamlarında çok çok daha kolaydır.

Bilmiyıorum hocam ne yapacağımı şimdi kız ayrılalı 1-1,5 ay oldu diye unutuyum mu onu ?

• 1, 1.5 ay inan çok kısa. Zararlısı sen çıkarsın. Bu sefer, bu seferki ayrılıkta kızın canı zerre acımaz.
    Çünkü terk eden kişi o olucak.
    Hadi beni dinlemedin, benden sonraki yoruma bak, tecrübe konuşuyor.
  • galiba dogru soyluyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.