tam olarak sölemiyim ama 3-5 kişi dılında kimse giremio bi incelycem eğer bi açık bulursam hepinizi oyuna sokarız :D
quote:Orijinalden alıntı: enson12yılöncegirmiş hatta ve hatta Alıntıları Göster bende bişey dicek sandım. sadece psot kasıomus arkadas
quote:Orijinalden alıntı: celadesbende bişey dicek sandım. sadece psot kasıomus arkadasAlıntıları Göster tatildeydim ip olayi ne oluyo suan romanyada internet cafeden selamlartatilden getireyim nede olsa avrupa birligindeyim cift vatandasimm...
quote:Orijinalden alıntı: Z-Geartatildeydim ip olayi ne oluyo suan romanyada internet cafeden selamlartatilden getireyim nede olsa avrupa birligindeyim cift vatandasimm...Alıntıları Göster var luca bitmiş senin ban
quote:Orijinalden alıntı: OnlyWarvar luca bitmiş senin banAlıntıları Göster yau anlatin 83 falan ip ne olouyo oyuna
quote:Orijinalden alıntı: Z-Gearyau anlatin 83 falan ip ne olouyo oyunaAlıntıları Göster orası biraz sıkar işte
quote:Orijinalden alıntı: ouzhan61orası biraz sıkar işteAlıntıları Göster gircez de ne olacak.Üç gün sonra yine ban
quote:Orijinalden alıntı: Tuomirgircez de ne olacak.Üç gün sonra yine banAlıntıları Göster cok zor bea hadi gene hayırlısı bana 3 gün oynasamda yeter
quote:Orijinalden alıntı: k@r@ntin@cok zor bea hadi gene hayırlısı bana 3 gün oynasamda yeter Alıntıları Göster ben giriyorum zaten
quote:Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweRsorduk mu amcildoAlıntıları Göster burak sana artık birşey demiyorum inadına yapıorsun
quote:Orijinalden alıntı: enson12yılöncegirmiş burak sana artık birşey demiyorum inadına yapıorsun Alıntıları Göster ya olm n harfi çalışmio ki ondan amcildo yaziom kötü bişi mi var
quote:Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweRya olm n harfi çalışmio ki ondan amcildo yaziom kötü bişi mi varAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ZGMANCO123 ya olm n harfi çalışmio ki ondan amcildo yaziom kötü bişi mi var a#cildo demende bir sorun yok ama
quote:Orijinalden alıntı: EvrimDışıquote:Orjinalden alıntı: ZGMANCO123 ya olm n harfi çalışmio ki ondan amcildo yaziom kötü bişi mi var a#cildo demende bir sorun yok amaAlıntıları Göster yok olm bak n harfi çalısca yazarım ondan amcildoyaziom kötü bişi mi var
quote:Orijinalden alıntı: EvrimDışıquote:Orjinalden alıntı: ZGMANCO123 ya olm n harfi çalışmio ki ondan amcildo yaziom kötü bişi mi var a#cildo demende bir sorun yok amaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: salih_763 quote:Orjinalden alıntı: ZGMANCO123 ya olm n harfi çalışmio ki ondan amcildo yaziom kötü bişi mi var a#cildo demende bir sorun yok ama yok
quote:Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweRyok olm bak n harfi çalısca yazarım ondan amcildoyaziom kötü bişi mi varAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ZGMANCO123 yok olm bak n harfi çalısca yazarım ondan amcildoyaziom kötü bişi mi var ekran klavyesi var
quote:Orijinalden alıntı: burnaldinhoquote:Orjinalden alıntı: ZGMANCO123 yok olm bak n harfi çalısca yazarım ondan amcildoyaziom kötü bişi mi var ekran klavyesi varAlıntıları Göster çaktırma