Şimdi Ara

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster.(GÜNCELLEME))

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Talha041' (for 2 minutes) ... Violation (GAMEHACK) #81567

böyle bir hata alıyorum oyuna girerken ve KESİNLİKLE HİLEYLE FALAN ALAKAM YOKTUR!!!! Bu zamana kadar hiçbir şekilde hile kullanmadığım halde bana bu hatayı veriyor sabahtan beri uğraşıyorum çözümünü bulamadım.Oyunada giremiyorum yardım edin lütfen.

Güncelleme:PunkBuster kaynaklanan bir sorunmuş,Şuan sıkıntı yok oyuna giriyor.Valla helal olsun nasıl sistemleri varsa hile yapanları banlamıyor yapmayanları banlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schumi0411 -- 22 Haziran 2014; 16:55:04 >

• hacı pb'yi güncelle hata ondan kaynaklanıyor
  • GAMEHACK yazıyor banner almış
  • en az 50 kere güncelledim hep aynı

bende onu anlamıyorum hackle bir alakam olmamasına karşı nasıl böyle bir hata alıyorum
  • O key ve nick uçtu gitti

1 bardak soğuk su iyi gelir
  • @Gece772 Anlamadığım şey ben hiçbir şekilde hile yapadım ve beni hileden attı öylemi? Gerçekten çok iyiymiş.Daha dün oynadım hiçbir şey yoktuda bu sabah ne olduda böyle hata alıyorum anlamıyorum gerçekten.Bu arada co-op a giriyor ama multiplayerde böylebir hata ile karşılaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schumi0411 -- 19 Haziran 2014; 15:24:52 >
  • Aynı sorun bende de var battlelogda kırmızı kutuda yazan şey bununla alakalı pb herkese ban atmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.