Şimdi Ara

GAMEBOY MİCRO HAKKINDA SORU.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKDAŞLAR BEN YENİ NİNTENDO GAMEBOY MİCRO KULLANICISIYIM KÖY GİBİ BİR YERDE YAŞADIĞIM İÇİN ÜRÜNÜN OYUNLARINA ULAŞAMIYORUM.

SORUM ŞUDUR.

BU OYUNLARI NERDEN TEMİN EDEBİLİRİM FİATLARI NELERDİR.

DİĞER SORUM

SUPERKART DEDİKLERİ BİRŞEY VARMIŞ OYUNU İÇİNE ATIP OYNUYORMUŞUZ BU SUPERKARTI NERDEN TEMİN EDEBİLİRİM VE MİCROYA UYARMI?

EĞER ELİNDE RESMİ OLAN VAR İSE VEYA KULLANMIŞ BİRİ AÇIKLAMA YAPARSA SEVİNİRİM.

İYİ FORUMLAR

• oyun işi tuzlu supercardda bulman zor bence supercard al fakat köyde bulman zor istanbulda bile çok zor bulması ankaraya yakınsan bunun mekanı orası kızlay meydanında satıyorlarmış cahit diye biri var forum o sanki biliyordu galiba
  • supercard bulmak biraz zor,anca nintendo ds ile beraber bazen satıyolar 2.bölümünde sorarsın ayrı satarlarsa alırsın
  • Bunun en kolay yolu netten alışveriş yapmaktır güvenilir bi siteden alışveriş yaparak bulabilirsin.Gittigidiyorda Süpercard vardı bi bak istersen.
  • Arkdaşlar Cardı Bulabilirim Fakat Nasıl Kullanılıcağını Bilmiyorum [ Mazur Görün Cahillimi ].

Bana Resimlerle Anlatıcak Bi Arkdaş Var ise Yazabilirmi Şimdiden Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.