Şimdi Ara

gamepad ile fps oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk önce herkeze selam ben niva çift konsollu gamepadim ile call of duty oynamaya çalıştım ama malesef yönettiğim adam kendi etrafında dönmedi sadece sağa sola ve ileri geri gidebildi(gamepadimde analog yok)bu yüzden snopy gamepad alacağım 15-20 tl aralığı yoksa almayıpta xpadder adlı programda bu sorunu çözebilirmiyim şimdiden teşekürler

• konuyu bilmiyiorum ama xpadder adlı programı denemekten zarar gelmez :))
  • Analog stickler artik cok gerekli almani tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplarınız için teşekürler 15-20 tl aralığında vemivrosoftun games for live oyunlarında oynana bilecek (batman serisinde falan) bi gamepad önerirmisinizanalog olması lazım işletim sistemim vista
  • Her oyunda calismasini istiyosan para harcamak zorundasin ki snoopy logitech gibi padler lazim onlarda 50 tl den az degil maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben xpadder kullanıyorum bi sorun yaşamadım kendime göre kişiselleştirdim ayarları. Age Of Empires bile oynayabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexus38

ben xpadder kullanıyorum bi sorun yaşamadım kendime göre kişiselleştirdim ayarları. Age Of Empires bile oynayabiliyorum.

kardeş call of duty oynayabiliyosan yani adamın durduğu yerde kendi etrafında dönebiliyosa nası yaptın söylermsin rica etsem????
  • quote:

Orijinalden alıntı: canertuzunar98

quote:

Orijinalden alıntı: nexus38

ben xpadder kullanıyorum bi sorun yaşamadım kendime göre kişiselleştirdim ayarları. Age Of Empires bile oynayabiliyorum.

kardeş call of duty oynayabiliyosan yani adamın durduğu yerde kendi etrafında dönebiliyosa nası yaptın söylermsin rica etsem????

PM den ulaş bana sana benim profimi gönderiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

Her oyunda calismasini istiyosan para harcamak zorundasin ki snoopy logitech gibi padler lazim onlarda 50 tl den az degil maalesef

kardeş tmm olur ama ben hiçbi satış sitesinde bulamadım biliyosan bi link atıver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.