Şimdi Ara

Gameplay videolarından sıkılanlar içeri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Twitter sayesinde youtube da yeni keşfettiğim biri ''cherchell58''. Gameplay videolarının aksine çok farklı ve yaratıcı videolar editlemiş. Kanalındaki bc2 videolarını sizin için seçip buraya koydum. Kısa ama çok güzel videolar. Hepsini keyifle izledim. Sizin de beğeneceğinizi düşünüyorum.

A Takımını bilmeyenler için,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SrdRTcR -- 1 Mayıs 2011; 14:23:40 >

• Eline saglık kardesim vidyolarin hepsini izledim. Ama ilki hernedense beni çok güldürdü amacsiz bir sahnede olağanüstü bisey olacakmış izlenimi veren müzikten sonra öylesine devam etmesi orjinaldi bir digeri bizim Rus medicin sniperlarla mücadelesi . Adamlar hakikaten oyuna gereken degeri veriyorlar. Tekrar teşekkürler
  • Eve çok güzel videolar.Bir de slorg var youtube'da (kullnıcı adı) , battlefield bad company 2 - glitches exploits funnies gibi videolardan 9 tane falan var.Hepsi bir kaç dakika çok güldürüyor gerçekten
  • Mayın video gerçekten çok güzel hazırlanmış helal olsun yapanlara.
  • mayın videosu güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.halil

Eline saglık kardesim vidyolarin hepsini izledim. Ama ilki hernedense beni çok güldürdü amacsiz bir sahnede olağanüstü bisey olacakmış izlenimi veren müzikten sonra öylesine devam etmesi orjinaldi bir digeri bizim Rus medicin sniperlarla mücadelesi . Adamlar hakikaten oyuna gereken degeri veriyorlar. Tekrar teşekkürler

Bende çok güldüm ilk videoya Bir de vs pro player da yapomogu tankın namlusunu pro player a doğrulttuğu sahnede çok gülmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SrdRTcR -- 1 Mayıs 2011; 19:58:36 >

• vs hummer müthişti ya :D:D
  • Sinema klişelerini kullanarak güzel şeyler yapmış

• Bunu izlerken öldüm gülmekten heleki bir sahne var medicler ne yapıyor mükemmel komik hahaha bunun turnuvası düzenlense

• quote:

Orijinalden alıntı: waltran

Bunu izlerken öldüm gülmekten heleki bir sahne var medicler ne yapıyor mükemmel komik hahaha bunun turnuvası düzenlense

Oyun içinde oyun oynuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Asetil CoA

quote:

Orijinalden alıntı: waltran

Bunu izlerken öldüm gülmekten heleki bir sahne var medicler ne yapıyor mükemmel komik hahaha bunun turnuvası düzenlense

Oyun içinde oyun oynuyorlar

Adamlar oyun havası oynuyolar.

• neler varya ben anca kılll yapıyorum adamlar eylenıyor vallaha
  • Domina Effect Cok güzel olmus . Adamın yapan ellerine . senin de paylasan ellerine saglik :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.