Şimdi Ara

Gamer Girl'lere çok yüklenilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle Youtube'da oyun kanalı açan kızların sırf kız oldukları için takipçi aldıklarından, yayınlarda özellikle dekolte giyip göğüslerini ön plana çıkardıklarından bahsediliyor. Sonuna kadar katılıyorum, doğru. Ama erkekler çok mu farklı?

İlkokul liseli bebeleri çekmek için yayında böğüren, gereksizce küfür eden, takipçi için her türlü saçmalığı yapan elemanlar daha mı farklı? Oturup Enes Batur, Burak Oyunda gibi saçmalıkları izlerken, ama "onlar da dişilikleriyle takipçi topluyor yeaaa" demek bana çok da mantıklı gelmiyor. Her iki taraf da aynı amaca (daha çok izleyici) ulaşmak için farklı taktikler uyguluyor işte. Al birini vur ötekine.

• Enes Batur=selen teksöz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanalın
  • şu gamer kelimesi kadar itici bir kelime yok bence.
  • bende gamerim hemde cogu erkekten bin kat iyi fps oynarim bugune kadar cok laf yedim fazla takmadim onlarda takmiyordur sizin gibileri bakin hayatiniza baskalarin hayatini takan tipler eziktir
  • girl değil grill
  • Oyun videosu izlemek için tek bir kanal bilirim, pinti panda. Gerisi boş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dimi hem memelere bakarlar, hem de laf söylerler. meme işte bak geç, millet çok mutsuz ya
  •  Gamer Girl'lere çok yüklenilmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

bende gamerim hemde cogu erkekten bin kat iyi fps oynarim bugune kadar cok laf yedim fazla takmadim onlarda takmiyordur sizin gibileri bakin hayatiniza baskalarin hayatini takan tipler eziktir

"Selamün aleyküm hanfendi. Ben de sizinle aynı fikirde düşünüyorum tamamen. Fikirlerimiz benzer olduğuna göre tanışabilir miyiz? Ben Hat, Straw Hat. Ayrıca isminiz de TITAN, ben de zamanında Attack on Titan izlemiştim. Uçuyorlar falan. Kuşlar da uçuyor. Ben uçamıyorum ama. Aslında denemedim hiç. Beraber uçabiliriz. Düşerseniz tutarım, ya da belki tutmam. Tutamam yani. Bilerek tutmamazlık yapmam, onu anlatmaya çalışıyorum. Ya da düşen ben olurum. Tutmasanız da olur. Niyet önemli. Düşüp ölürsem de en azından uçarken ölmüş olurum. Güzel bir ölüm. Şarap gibi. Gerçi şarap haram. İçmemek lazım. Ben içmiyorum mesela. İçen arkadaşlarım var. Çoğu boş beleş adamlar, tanışmak istemezsiniz. Onlar ister ama, abazan herifler. Ben onlar gibi değilim. Şair bir gün demiş: "Asıl mesele onlar gibi olmamak, ya da olmak, var olmak". Bilmiyorum, sanırım Zeus'tu ismi. Adını mitolojiden almış. Şimşek atıyormuş falan. Şu gökte çakan hani. Yere düşmezse şimşek, düşerse yıldırım oluyormuş. Yıldırım Bayezid diye bir padişah var. Savaşta yenilmiş Timur'a. Timur da zaten Moğolmuş diyorlar. Moğollar zamanında dünyanın yarısını fethetmişler. Ben de bir gün fethedeceğim. Ama önce kalbinizi. :)"

Şaka maka, boş beleş yürüyen adamların işi çok zormuş. Karakterden o kadar uzaklaştım ki, bir an ne oluyorum dedim. Kendimi Yozgat'a çağıran dayı gibi hissettim. Yine ironiyi anlamayan insanlar çıkacağından tırnak içindeki kısmın tamamen geyik olduğunu belirteyim, kuzenim yazmış.

• Straw Hat kullanıcısına yanıt
    nickin hatrına okudum

fake and gay + blok
  • quote:

Orijinalden alıntı: questioner

nickin hatrına okudum

fake and gay + blok

• TEHET kullanıcısına yanıt
    Aranan SS geldi, konu kilit üye ban forum ateşe verilsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erkeklerin saçma sapan yayın yapması kızların sadece göğüsleri ile takipçi topladığı gerçeğini değiştirmiyor bence.

Örnek ; 200.000 takipçisi var bu hatunun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 16 Ekim 2016; 12:13:43 >
  • Yani öyle bir yazmışsın ki sanki bunlara sövünce gidip batur izliyoruz. İlla taraf seçmemiz gerekmiyor.

Kendini seks objesi haline getirene de saygı duymam, izleyici toplamak için şaklabanlık yapana da saygı duymam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.