Şimdi Ara

Gamer Kulaklık >> sizce hangisi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekonomik açıdan bir sorun yoktur.. sizce hangisini almalıyım deneyenler vardır mutlaka. çok kararsız kaldım

1.Razer Carcharias Burdan Görebilirsiniz

2.PLANTRONICS GAMECOM 777 Burdan Görebilirsiniz

3.ROCCAT Kave Solid 5.1 Burdan Görebilirsiniz

4.CREATIVE World Of Warcraft USB Buradan Görebilirsiniz

5.CREATIVE Fatal1ty Buradan Görebilirsiniz

6. Logitech G35 7.1 Burada Görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanozk -- 29 Mayıs 2011; 5:01:19 >

• en kısa sürede almam lazım beyler yokmu fikri olan?
  • İyi bir ses kartı ile Roccat Kave gerçek 5.1 verecektir. Onun dışında G35 veya Creative Sond Blaster Arena.
    Harici ses kartınız var ise USB kulaklık almayın.
  • Logitech G35
  • Razer Carcharias hiçbiryerde olmadığı için G35 ve Roccat Kave arasında kaldım :S G35 in 7.1 i o kadar iyi olmadığını söylediler Kave daha iyiymiş fakat Kave de bir süre sonra ağır gelip rahatsız etmeye başlıyomuş.. naapim ben şimdi?
  • G35 nasıl 7.1 de iyi değil anlamadım, en iyi kulaklıklardan birisi şuanda o kötü diyenler kulaklıktan anlamayanlar herhalde. Ekonomik açıdan sorun yok demişsin o zaman git sennheiser pc350 yada pc360 al bunların üzerine oyuncu kulaklığı yok ama iyi bir ses kartında olması şart. Onun dışında creativeleride eklemişsin listeye fatality lere alternatif olarak yeni çıkan kulaklığı var bitane incelemedim ama hoş bi kulaklığa benziyor creative soundblaster tactic 3D sigma kulaklık vatanda gördüm geçen gün istersen gidip yerinde bir gör. Para sonunun yoksa bu listelere hiç girme dediğim gibi sennheiser al daha önce deneme fırsatım oldu gerçekten harika bişey
  • bütçe sorun değilse Sennheiser HMEC 460 Pilot 797Euro :)

Steelseries Siberia V2 USB kulaklık düşünebilirsin.
  • tabi ki g35 verdiği sesin kalitesi ,verdiği tat,verdiği rahatlık,uzun süreli kullanımda sorun çıkmaması ve kalitE

ben kullanıyorum yok böyle bir kulaklık yanii turnuvalarada götürüyorum ayrıca çok iyi oluyor
    kesinlikle tavsiyem

http://www.gameekstra.com/Logitech-G35-Gaming-Headset-981-000117-71-Dolby-Kulaklik,PR-431.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih.SLIFE

bütçe sorun değilse Sennheiser HMEC 460 Pilot 797Euro :)

O nasıl bütçe öyle yauv
  • İyi bir ses kartı ile sharkoon X-tatic digital 5.1 öneririm gerçek 5.1
  • İyi bir ses kartı varsa Roccat Kave, yoksa G35.
  • eğer cs için falansa bende kullandığım PLANTRONICS GAMECOM dan çok memnunum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.