Şimdi Ara

Gamer’lar buraya: Amazon’da indirime giren oyuncu ekipmanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon’un Gülümseten Kasım indirimleri kapsamında gaming klavye, mouse ve kulaklıklarda düşük fiyatlar dikkat çekiyor. Pek çok modelde son ayların en düşük fiyatları göze çarpıyor.

Ayrıca Bkz.Amazon’da TWS Bluetooth kulaklıklarda dikkat çeken indirimler!

Gülümseten Kasım indirimleri 30 Kasım’a kadar devam edecek. Amazon’da tüm kategorilerde çok sayıda üründe en düşük fiyat sunuyor. Amazon.com.tr satıcılı ürünlerde “En Düşük Fiyat Garantisi” veriliyor. Siparişinizin ardından 24 saat içerisinde başka bir sitede daha düşük fiyata görürseniz Amazon aradaki farkı iade ediyor.

İndirimli Gaming Mouse'lar

İndirimli Gaming Klavyeler

İndirimli Gaming Kulaklıklar

• Amazon "ikinci el - yeni gibi" diye bişey çıkartmış, sanırım 30 sonra iade gelen ürünleri satıyor satış fiyatından 500-600 lira daha ucuza. Güzel bir özellik olmuş 👍🏼

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gamer diye diye kitlediler gençlere, 2 yıl önce indirimli hali 6 bin olan oyuncu koltuğu şuan 7-8 bin tl den satılıyor. Artık renkli, ışıklı sistemler eskisi gibi cezbetmiyor gençleri.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • anilk91 kullanıcısına yanıt
    Nerede o? Link var mı?

• Esxici E kullanıcısına yanıt
    rgb oyuncu ekipmanları saçmalık bana göre boş görüntüden başka birşey değil

• Amazon depo ürünü diye satılıyor hocam o ürünler (sıfır diye satılmayacağına kanaat getirdiklerinde). Daha önce alınmış iade edilmiş ölü pikselli kutu hasarlı ürünleri bir kaç kez sıfır diye yolluyorlar bakıyolarki herkes iade ediyor. Sonra elden çıksın diye buradan satıyolar. Normal ürün sayfasında satıcı altında bir kısım var ikinci el tasarruf et diye o kısımdan satıyorlar.

www.amazon.com.tr
    Amazon.com.tr: Amazon Depo
    https://www.amazon.com.tr/b?ie=UTF8&node=44219324031

Örnek bir ürün linki aşağıya bırakıyorum yukarıda linkte bilgi mecvut

amazon
    MSI 27" MAG 274QRF QD E2 Gaming Monitör, Flat, WQHD, 16:9 Rapid IPS 180Hz 1ms Adaptive-Sync
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CP9J29QY?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

@anilk91

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 8 Kasım 2024; 14:30:4 >

• ~HaLo~ ~ kullanıcısına yanıt
    Çoğu öyle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar acizlik, bu kadar teslim olmuşluk, bu kadar da aşağılık komplexi fazla.

gamer yerine oyuncu demek çok mu zor? Kafanız mı iyi?

Oyuncu ekipmanları ya da oyuncu ürünleri demek zor mu?

• Akstrev kullanıcısına yanıt

hem haklısın hem de amazon boykot zor oldu ama bıraktım valla böyle emelleri başka firmaların ekmeğine yağ çalmam 1 ülkeyi değil tüm dünyayı köle yapmak isteyen oluşum bunlar

• ömr0681 kullanıcısına yanıt
    Ama bu ölü pikselli ürünleri alınca garantiden değiştiremiyormuyu, peki hocam?

• anilk91 kullanıcısına yanıt

Hocam her markanın farklı ölü piksel politikası var örnek verecek olursam 3 cm alanda 3 piksel vb gibi yani bu ürün alınırsa değişimi servisten zor gibi.

• ömr0681 kullanıcısına yanıt
    Oda bana saçma geliyo arkadaş, kusurlu mal üretiyorsun ama kusur belli bir oranda olmalı ki şirket ilgilensin 😂😂

• Ekipman olarak
    -Pusat One Shot Pro Wireless Mouse
    -Razer Ornata Chroma V3 Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi
    kullanıyorum 2 sinide kesinlikle tavsiye ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.