Bildirim
Gamer’lar buraya: Amazon’da indirime giren oyuncu ekipmanları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Amazon "ikinci el - yeni gibi" diye bişey çıkartmış, sanırım 30 sonra iade gelen ürünleri satıyor satış fiyatından 500-600 lira daha ucuza. Güzel bir özellik olmuş 👍🏼
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gamer diye diye kitlediler gençlere, 2 yıl önce indirimli hali 6 bin olan oyuncu koltuğu şuan 7-8 bin tl den satılıyor. Artık renkli, ışıklı sistemler eskisi gibi cezbetmiyor gençleri.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nerede o? Link var mı?
-
rgb oyuncu ekipmanları saçmalık bana göre boş görüntüden başka birşey değil
Amazon depo ürünü diye satılıyor hocam o ürünler (sıfır diye satılmayacağına kanaat getirdiklerinde). Daha önce alınmış iade edilmiş ölü pikselli kutu hasarlı ürünleri bir kaç kez sıfır diye yolluyorlar bakıyolarki herkes iade ediyor. Sonra elden çıksın diye buradan satıyolar. Normal ürün sayfasında satıcı altında bir kısım var ikinci el tasarruf et diye o kısımdan satıyorlar.
Örnek bir ürün linki aşağıya bırakıyorum yukarıda linkte bilgi mecvut
amazonMSI 27" MAG 274QRF QD E2 Gaming Monitör, Flat, WQHD, 16:9 Rapid IPS 180Hz 1ms Adaptive-Synchttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CP9J29QY?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 8 Kasım 2024; 14:30:4 >
-
Çoğu öyle.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu kadar acizlik, bu kadar teslim olmuşluk, bu kadar da aşağılık komplexi fazla.
gamer yerine oyuncu demek çok mu zor? Kafanız mı iyi?
Oyuncu ekipmanları ya da oyuncu ürünleri demek zor mu?
-
hem haklısın hem de amazon boykot zor oldu ama bıraktım valla böyle emelleri başka firmaların ekmeğine yağ çalmam 1 ülkeyi değil tüm dünyayı köle yapmak isteyen oluşum bunlar
-
Ama bu ölü pikselli ürünleri alınca garantiden değiştiremiyormuyu, peki hocam?
Hocam her markanın farklı ölü piksel politikası var örnek verecek olursam 3 cm alanda 3 piksel vb gibi yani bu ürün alınırsa değişimi servisten zor gibi.
-
Oda bana saçma geliyo arkadaş, kusurlu mal üretiyorsun ama kusur belli bir oranda olmalı ki şirket ilgilensin 😂😂
Ekipman olarak
-Pusat One Shot Pro Wireless Mouse
-Razer Ornata Chroma V3 Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi
kullanıyorum 2 sinide kesinlikle tavsiye ediyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X