Şimdi Ara

gaming.gen.tr müşteri hizmetleri ile konuşabilen 1 tane insan evladı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aralık ayının başında hazır sistem satın aldım ve en geç 3 günde kargo yazıyordu fakat 1 haftada anca kargoladılar. Kargolama yapılmadan önce aradım, aradığımda ise ilk arayışımda 1 saat bekledim sıra bana gelmedi kapandı, 2. arayışımda 40. dakikada 1. sıradaydım ve 20 dakika boyunca yine bekledim sonucunda kapandı, 3. arayışımda 59. dakikada açtılar hızlıca sipariş numaramı verdim fakat bilgi alamadan kapandı. Kapanmadan önce beni arayın dememe rağmen aranmadım. Gelelim şimdiki konuya. 3 tane oyun kampanyası var fakat 2 haftadır bekliyorum kodu yollamalarını ama yollamıyorlar sağ olsunlar. 50 defa mail attım, şikayetvar.com'a yazdım ve bugün 2 farklı telefondan aradım ilk telefon 1. sırada 10 dakika beklememe rağmen bağlanamadım kapandı 2. arama hala devam ediyor 43. dakika oldu 6. sırada bekliyorum. Bu site saçma sapan yok influencer günü bilmem neyi düzenleyip tüm kafayı oraya vereceğine gerçek müşterilerine yoğunlaşsın. Bundan sonra ne alış veriş yaparım ne de yapın diye tavsiye veririm. 1 kişi koymuşlar telefonun başına sırf para vermemek için ama influencerlara yedirmeyi biliyorlar. O kadar reklam yapıyorsanız 1 çalışanınız varsa 10 yapacaksınız o yoğunluk döneminde. Ya da diğer teorim sistemi oturtmuşlar her aramada ya 28. sırada başlıyorsunuz ya da 30. sıradasınız hiç aşağısı yok veya yukarısı. Sabahın köründe arıyorum aynı akşama doğru arıyorum yine aynı. Bu arkadaşlarla konuşabilme mertebesine ulaşabilen var mı merak ediyorum. Konuşabilen kişiler 5 dakika bile olsun konuşabildi mi? Sorununu anlatma fırsatı yakalayan birileri var mı?

Edit: 2. aramam da 1 saati doldurup kapandı. Tekrar arıyorum bakalım.

gaming.gen.tr müşteri hizmetleri ile konuşabilen 1 tane insan evladı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recsoft -- 19 Aralık 2022; 16:30:55 >

• kod muş oyunmuş sırada beklemekmiş çok ödemekmiş mecbur olmadığımızdan biz böyle şeylerle uğraşmıyoruz

bu arada bütün müşteri hizmetleri aynı çalışır özel şirketlerdir..oralarda acaip ablalar teyzeler vardır genelde dedikodu yapmaktan maaş beklemekten sizinle ilgilenmezler.

salla

sizinki pazarda 5 tl olan patlıcanı marketten 25 e almak için sırada beklemek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha önce 3 farklı firmanın müşteri hizmetlerinde çalıştım bu işleri biliyorum öyle muhabbet olayları yok çok sıkı çünkü. Bence bunların kesinlikle müşteri hizmetleri için anlaştıkları bir firma yok. Kendileri odaya 1 kişi koymuşlar müşteri hizmetleri diye yutturmaya çalışıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.