Arkadaşlar şöyle bir sistem dizdim ama aklımda bir sürü soru var. -Her oyunu maksimum grafiklerde kaldırır mı? -İntel seçtim ama seçeneklerde AMD R5 5500'de var hangisi oyun için daha güçlü? -Güç kaynakları yeterli mi yani hiç anlamam güç kaynağı konusundan. -Gamegaraj diye bir siteden alıyorum daha önce alışveriş yapan varsa herhangi bir sorun yaşadı mı? (Ben biraz araştırdım baya güvenilir diyorlar) -Ekran kartı demonte geliyormuş ve ben daha önce hiç montaj yapmadım. Montajı kolay mı? -İşletim sistemi 3k para diyorlar onun yerinde freedos sipariş edip herhangi bir bilgisayarcıya windows yükleticem. Herhangi bir sorun yaşar mıyım? -Sistemde uyumsuz bir parça var mı? Başlıkta belirttiğim gibi çok bir bilgim yok OEM veya pc toplama hakkında o yüzden önerilerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler...:) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibozan98 -- 16 Aralık 2022; 15:28:33 > |
Gaming Pc Alıcam Fakat Fazla Bilgim Yok...
-
-
Fiyat diğer sitelere vs göre uygun ise bir sorun yok.
Islemci ekran kartı uyumlu çalışır.
Ekran kartı takmak Tırnak kesmek den daha kolay.
Ekran kartını zaten 1 adet olan slota takacaksiniz güç kablosu kac pin ise 6 8 o pine bağlanacak.
Zaten işletim sistemi kurulacağı icin pc tamircisi Ekran kartını takar Windows m2 ssd ye kurar .
Yani malzemeler gelince alın götürün format atacak yere max 15 dakikalık iş sonrası pc hazır olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki sizce sistemin oyun performansı nasıl olur? Ve güç kaynakları hakkında ne düşünüyorsunuz , markaları iyi mi veya watt'ları güçleri yeterli mi sistem için?
-
Sistem bu haliyle tüm oyunları ultra ayarda iyi fps ile oynatır.Bu konuda içiniz rahat olsun .Uzun bir sürede masraf etmeden bu şekilde akıcı oyun oynarsınız.
Sorunuza gelecek olursak eğer power suplly degistirme gibi bir seçenek varsa daha kaliteli bir güç kaynağı alin derim,Bu kadar parayı verebiliyorsanız powerboost gibi bir markanın güç kaynağını kullanmak biraz basit olur.
Tavsiye olarak daha bilindik markaların 600+80 alınması ilerideki sıkıntıları minimuma indirmek için iyi olacaktır.
Bu gibi toplama sistemlerde bileşenleri beslemek için kafa kafaya enerji ihtiyacını karşılayacak cin mali güç kaynakları kullanılıyor.
Size bu aşamadan sonra 144 hz ve üstü birde monitör lazim.Bu sisteme gidip 60hz bir monitör alırsanız sistem size kuvvetini gosteremeyecekdir.Mutlaka monitör icin 4000 5000 gibi bir bütçe ayırın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler ilginiz için...Güç kaynağına ayıracak bütçem kalmadı çünkü max. bütçem bu şu anlık...İleride değiştirme şansım olursa tavsiyeniz üzerine daha güzelini alıp montajını yaparım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X