Şimdi Ara

Sadece oyun için 4060'lı kasa yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kumardan 3-5 bir şey kazandım. 22k param var totalde. Bu paraya alacağım kasadan hayır gelir mi yoksa biraz daha mı biriktireyim. mouse, klavye, xbox controller, 27" 2k monitör falan var. Ana bilgisayarım macbook pro zaten, oyun dışında kullanmayacağım.

oynadığım belli bi oyun yok. LoL'e ve Knight'a tövbeliyim. Hikayeli oyun oynarım herhalde.

• Bekleyenilirsen 6 ay filan 5000 seriis beklenir, yoksa cok caren yok zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Martta elime yüklü para geçecek yurt odama kasa mı dizmem mantıklı yoksa monitör + ps5 yapıp akmak mı

• yeter

• Yeter abey

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4060 kullanıyorum gayet de yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 911lightsout 9 kullanıcısına yanıt

laptop al olm yurda kasa ne ya :D

ps5 alacaktım ben aslında ama oyunları çok pahalı bir de kolda fps oyun oynanmıyo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

6 ay beklerim hocam, zaten oynayacak vaktim yok 2. dönem daha fazla ders alcam. m4 pro için de bekle demiştiniz iyi oldu.

6 ay sonra bütçe de artar 5070 dizerim, işlemciye de çok önem versem mi computer vision, ml, dl vs. işleri için yoksa şu an lisansta yapacağım işler için yeterli olur mu?

son olarak amd işlemci ve ekran kartı için ne düşünüyorsunuz, bence intel - nvdia kombinasyonunun yerini tutmuyor da intel'in batması falan düşündürüyor.

• Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt
    Laptop var ama oyun oynarken sarmıyor ya kasa boş iş doğru söylüyon ps5 alacam galiba oyun içinde aylık üyelik alırım tek almak enayilik

• Yurtta arkadas var onla 7/24 fifa akarız. Başka arkadaşın odasında ps var da onun oda arkadasi kalabalığı sevmediğinden oynayamiyoz çok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.