Bende motosiklet var hocam, Falcon Freedom 250, birşeyler yapılabilir mi ona da? Motosiklette sorun yok da, sıfırlama amaçlı yani |
Garajda Volvo V40 1.8 Motor Yeniledik (rektefiye) (6. sayfa)
-
-
Şimdi 15-20 diyorlar 😬
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sadece krank ile durum çözülür mü bilemiyorum hocam. Motoru iyi incelemek gerek
Hocam iyi çalışan bir seyi kurcalamamak en iyisi 😃 yağ yakar yada gücü düşmüştür o zaman sökülüp yapılır ama onun dışında iyiyse dokunmayın hiç
Elbette farklı birçok değer var yakıt besleme oranları ve şanzıman ayarları vs vs ama motor ana parçası olarak uydurulamayacak olanın o olduğunu düşünüyorum. Tabi burada vurguyu sizin kadar motordan anlamadığımda yapmakta fayda var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ezimuse
Hocam iyi çalışan bir seyi kurcalamamak en iyisi 😃 yağ yakar yada gücü düşmüştür o zaman sökülüp yapılır ama onun dışında iyiyse dokunmayın hiçAnladım hocam teşekkürler
-
guzel olmus elınıze saglık meslek ne?
-
Abim motor meslek lisesi mezunu idi. Uzun yıllar motorsiklet tamirhanesi işlettik. 4 silindir motorsiklet de aynı araba da
Konu harika. Emeğinize sağlık. Rektefiye kelimesi ülkemizde duymaktan korkulan bir kelime. Bu cümlede kullanıldığında herkesin yüzü ekşir. Ben ise keyifle okudum. Güncelde ne durumda araç?
-
Teşekkür ederim hocam. geçtiğimiz haftaya kadar 10bin km'den fazla oldu. 3. Yağını değiştirdim Bakımlarını yaptım. Farklı bir ticari araç aldığımızdan dolayı sattık. Satarken de söyledik halen performanslı yağ su eksiltme durumları yoktu. Aynı zamanda yine reftefiye yaptığımız clioya biniyorum şu anda. O da 472bin km de 20bin km oldu yapalı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X