Şimdi Ara

Garanti banka atm'si para yuttu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben şimdi garanti paracard'ımda bulunun 500 küsürlük mevlayı cekmek için herhangi bir garanti bankası atmsine gittim.(şube degil)

basarıyla kartımı soktum sifre v.b girdim.Hesaptan para cekme işlemine tıkladım. mevlayı diğerden 560 olarak girdim. Sonra makbuz la birlikte kartıda verdi . Lütfen bekleyiniz dedi. Para sayma sesleri felan gelmedi. Bayaa bi bekledim. Sonra bir uyarı geldi. Hiç bir işlem yapmadıgınızdan dolayı işleminiz iptal edildi diye. Elime para geçmedi. Sonra tekrar kartı taktıgımda bakiye para çekilmiş gibi düşüktü ve makbuzda da böyle yazıyodu. Cagrı merkezini aradım istediginiz kayıt edildi felan dedi. Acaba bu işin sonu ne olacak hiç başına gelen var mı?=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreCran -- 11 Mayıs 2015; 23:19:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreCran

Merhaba arkadaslar.

Ben şimdi garanti paracard'ımda bulunun 500 küsürlük mevlayı cekmek için herhangi bir garanti bankası atmsine gittim.(şube degil)

basarıyla kartımı soktum sifre v.b girdim.Hesaptan para cekme işlemine tıkladım. mevlayı diğerden 560 olarak girdim. Sonra makbuz la birlikte kartıda verdi . Lütfen bekleyiniz dedi. Para sayma sesleri felan gelmedi. Bayaa bi bekledim. Sonra bir uyarı geldi. Hiç bir işlem yapmadıgınızdan dolayı işleminiz iptal edildi diye. Elime para geçmedi. Sonra tekrar kartı taktıgımda bakiye para çekilmiş gibi düşüktü ve makbuzda da böyle yazıyodu. Cagrı merkezini aradım istediginiz kayıt edildi felan dedi. Acaba bu işin sonu ne olacak hiç başına gelen var mı?=

Bunu yalnızca mevla bilebilir hocam, bizi aşar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boyle bir sey basima Belçika da geldi ama çok seneler evvel. 1990 senesinde yeni araba almistim. Pesin verdigim kismini visa kartimdan çekeyim dedim. O zamanlar kredi karti oyle yaygin degildi. Parayi çekmek için ta havaalanina gittim.O zaman için meblag da buyuktu, 3000 euro civari. Visa parayi verdi fakat para makineden çikmadi. Parada hesabimdan dustu. Bir turlu parayi alamadigimi ispat edemedim; O zamanlar zor bir sey di. Visa parayi odememi istedi. bende odemedim. Bu yuzden uzun zaman visa karti alamadim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.