Şimdi Ara

GARANTİ BANKASI CEPBANK SAÇMALIĞI - AÇIK MI YOKSA BUG MU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
3
Favori
9.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam peki öyle birşey bir adım atmam, böyle bir saçma durum olduğunu değiştirecek mi? Belki benim gibi onlarca insan var böyle farkında olmayan, hiç dikkat etmeyen, "aa borcum varmış" diyip tekrar ve tekrar önceden ödemiş olduğu ödememiş gibi göründüğü için yeniden ödeyen vs..

Olay ben değilim, benden giden 50 lira olsun problem değil. Olay bu sistemsel açık mı desem, bişeylerin çakışma durumu mu desem bilemedim. Bu olayın bir şekilde üzerinden gelinmesi.
  • AnestezistAdayi kullanıcısına yanıt
    Hayır sen beni yanlış anladın.Sen davanda haklısın.Bankalara bende güvenmiyorum.
    Benimki bir öneri sadece.Yani devamlı kontrol insanı yorar yükünü hafifletmen açısından dedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnestezistAdayi kullanıcısına yanıt
    Bazen kredi kartı ile yapılan harcamalar bir kaç gün hesabına yansımadan bekleyen provizyonlarda görülür, Akbank müşterisiyim, kredi kartımla yaptığım harcamanın 3 gün sonrada hesabıma borç olarak geçtiği de oldu. Bu bazen hesap kesim tarihine denk geldiği için bazen de sebebini anlamadığım şekilde olabiliyor.

Sizde şöyle bir şey olabilir mi acaba dedim, yapmış olduğunuz harcama bekleyen provizyonlara düşer, siz parayı ödersiniz artı bakiyeye geçersiniz, ertesi gün farklı bir harcama yaparsınız onun parasını ödersiniz o sırada bekleyen provizyon hesabınıza yansır.

Bu noktada kartınızda alacak verecekleri topladığınızda dengede olması gerekir. Ona dikkat ettiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopheal -- 18 Ocak 2018; 10:4:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnestezistAdayi

Hesabınızdan eksildi mi peki ücret? Yani ödeme yaptınız ama ödeme görünmüyor ancak ücret düşmüş mü?

Aynen ödeme tamamlandı ücret düştü dekontta da sıkıntı yok
  • ön provizyonda olmasın sakın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banka kartı niye kullanmıyorsunuz hocam ? Karttan harcama yaptıktan sonra hemen ödüyormuşsunuz zaten , banka kartı daha uygun sizin için . Taksitli bişey alacağınız zaman kullanırsınız kredi kartını . Sorunuza gelince garanti bankası şubesine gidin orda yardımcı olurlar .

• symbolcu S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim düşünceniz için :) Hayırlısıyla bi çözülsün de, olmadı dediğiniz gibi yapayım.
  • zopheal kullanıcısına yanıt
    Provizyonda olsa bile, bildiğiniz üzere iş saatleri içinde provizyonlar işleme koyulur. Akşamın 7.30'unda koyulmaz ki. İşin tuhaf yanı ise neden sadece fatura ödedikten sonra oluyor bu olay onu anlayamadım. Veya neden geçmişten siliniyor yaptığım ödeme. Ben ödemeyi yapıyorum ve provizyondan çıkıyor zaten + bakiye olduğu için. Ertesi gün fatura ödüyorum bakıyorum hesap özetimde düne dair hiç bişey yok, - bakiye de silinmiş + bakiye de. Sadece yeniden gelen - bakiye mevcut. Tekrar ödememi istiyorlar, öyle veya böyle ben bunu kanıtlayamadığım için tekrar ödemek zorunda kalıyorum.

Neticesinde, sizin dediğiniz gibi olsa dahi bir açık olduğu ortada. Benim ödediğim ücret neden tekrardan provizyon hesabıma yansıyor hiç anlamış değilim

Ek olarak, alacak verecekleri topluyorum mesela 10 lira + 30 lira + 40 lira borcum var 80 lira. Bunu ödedim 80 lira olarak ve işlem tamamlandı. Bu bahsettiğim olay yaşanınca ödemiş olduğum 30 tl görünmüyor mesela, onu tekrar ödüyorum.
    Harcadığım 80 lira, ödediğim 110 lira oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnestezistAdayi -- 18 Ocak 2018; 12:45:25 >

• Hangi kart kullanılırsa kullanılsın sürekli takip etmek gerekiyor

• 32aslan kullanıcısına yanıt
    Hiç ihtiyaç duymadım ki ne bileyim böyle birşey yaşanabileceğini bilsem zaten en uygun şekilde farklı seçeneklere yönelirdim. Bonus genç aldım üniversite zamanında aidatsız olarak vermişlerdi, öyle kullanıyorum hala :) Şubeye gitsem kanıtım olmayacak. Bir sonraki fatura dönemimi bekliyorum videoya alacağım her işlemi.
  • oozgur16 kullanıcısına yanıt
    Allah allah. Bence siz dekontları saklayın, aynı duruma düşmeyelim
  • BİLOCÆN kullanıcısına yanıt
    Hayır hayır. Ben ödemeyi yapar yapmaz zaten provizyondan çıkıyor işlem tamamen ödendi olarak göründüğü için siliniyor zaten oradan. Yukarıda da belirttiğim gibi, provizyonda olsa bile iş saatleri içinde provizyondan çıkıyor diye biliyorum. Akşam 7.30 da provizyondan çıkıp hesabıma yansımaz ki. İşin ilginç yani bu "provizyondan çıkma" olayı neden ben fatura ödedikten hemen sonra oluyor ve geçmişteki ödeme işlemlerim falan tamamen siliniyor sistemden? Kanıtım olmasın diye mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnestezistAdayi

Allah allah. Bence siz dekontları saklayın, aynı duruma düşmeyelim

Saklıyorum hocam mailimde duruyor
  • 444 0 338 den haklı müşteri hizmetleri ile görüşmeyi deneyebilirsiniz.

Sanırım bilgisiz bir MH ye denk geldiniz. Banka bir şekilde inceleyip sorunu çözecektir.

• Benim anlamadığım madem aynı gün kapayacaksiniz borcunuzu neden kredi kartla alıyorsunuz. Banka kartı ile alın mesela. Eve gidince de uğraşmayın. Kafanız rahat etsin.

Yaşadığınız olayı anladım ama. Video kayıt şeklinde yapabilirseniz ve boyleyse büyük olay olur. Herkesin başına geldiğini sanmam ama milyon kullanıcısı var o uygulamanın sanırım

• Garanti son 2 senedir garip garip güncellemeler yapıyor net arayüzünde mevduatın toplamını sizden saklıyor ,masraf kesiyor dekontu şubeden gidip alabilirsiniz diye göstermiyor!!! İspanyollara satıldığından beri böyle bu banka değiştiricem üşeniyorum birde sadece o sanal paracard yüzünden duruyorum bu bankada.
  • geberit kullanıcısına yanıt
    Sanal kart için duruyorsan yapıkredidede var.Ben kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar aynısı enpara.comdan başına geldi aralık 27 sinde su faturasını vadesiz tl hesabımdan ödedim 135 tl 2 dakika sonra bi bakıyım dedim hesap hareketlerine birde ne göreyim hiçbir şey yok ayrıca parada uçtu gitti tekrar 135 tl ödemek zorunda kaldım sizce hesaplarımıza 3 kişi erişiyormudur ? Bunu öğrenmenin bir yolu olmalı.

• symbolcu S kullanıcısına yanıt
    Sanal kredi kartı değil yalnız paracard yani atm kartı varmı yapıkredide?.
  • Ödediğiniz borç ekstre dönem içi işlemler'e yansımamış. Dikkat ederseniz ekstreden kalan borcunuz sıfır gözüküyor. Sorun yok. Gelecek ay ekstrenizde görürsünüz yaptığınız ödemeyi. Herhangi bir ödeme yapmanız gerekmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.