Şimdi Ara

Garanti Bankasi SIFIR ÜCRETLİ PAKET (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
15.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş bankası maaş hesaplarımızdan bile para çekmiş bir de 97 den beri müşteriyim. Finans Bank ta kart ücreti kesiyor ama arayın 6 ay kapattırmama söz verirseniz geri iade ediyorlar. Ama dikkatli olun ekstreleriniz inceleyin sonra sigortadır diye kazık atmasınlar.
  • bunların aynısı garantidede var fusem, onlarda şu şu hesaplardan işletim ücreti alınmıyor diyorlar, Aslında hepsi aynı, ben zaten garanti dışında bu ücretleri almayan banka varmı derken latife yapıyordum, hepsi alıyor.
  • bende gs bonus var ama sırf bu garanti herşeye para kestiği için iptal ettirecem
  • Ben de geçmişte bonus cardımı iptal ettirdim 1 sene dolmadan, kar ücreti ödememek için. Daha sonra aradılar, flexinin kart ücreti olmayan paketini teklif ettiler, bonus oranı düşük tabi dediğiniz gibi.

Fazla harcamayacaksanız alın derim ama bonus kazandırmaz. Senede 5 tl e-ekstreden alırsınız. Her sene 5 tl kazanabilirsiniz yani :) ben play card'a geçtim, kart ücreti olsa bile baya puan kazanıyorsunuz. Kart ücreti gelince de arayıp iadesini isteyeceğim, etmezlerse de maaş hesabımı ve kredi kartımı ykb den alma tehdidini sunacağım :)

Flexi puan kazandırmaz, ben limiti düşürdüm bekletiyorum. Bu arada kart ücreti gerçekten alınmıyor, bir kuşkunuz olmasın. Sadece arada kampanyaları oluyor, o zaman faydalı oluyor.
  • Vermiş olduğun kinki biliyorum, Bunun için garantiyle epey kavga ettim, Madem bazı hesaplardan ücret alınmıyor neden ilgili linke bunları belirtmiyorsunuz diye mücadele ettim, Ancak yazmamakta kararlılar işlerine gelmiyor.

Benim anlatmak istediğim her banka aynıdır.Kimisi 20 almaz 15 alır , burada isbank garanti örneklemesini yapabiliriz.

Yani hesap işletim ücretini almayan banka yok.Asyabank olabilir , Ancak çok önemli ayrıntı, Asyabanktada yatırım işlemleri hisse senedi alamıyorsunuz.

fusem sana garantinin ücret almadığı hesapları gönderiyorum.Ben zamanında çok araştırdım, Şu şu almıyor bu alıyor gibi birşey yok.Hepsi aynı.Sende kabul et.

Maas odemesi yapilan musterilerimizin sadece maas hesabinin bagli oldugu vadesiz hesaplarindan,
    Maas odemesi yapan firmalarin maas odemesi yaptiklari hesaplarindan,
    İki veya daha fazla Otomatik Fatura Odemesi bulunan musterilerimizin sadece faturalarinin bagli oldugu hesaplardan (01 Temmuz 2009 – 31 Aralik 2009 tarihleri arasinda, her bir fatura talimatinin tum faturalari otomatik olarak odenmis ve halen ilgili hesapta en az iki otomatik fatura odemesi urunu olan musterilerimizin odemelerinin baglı oldugu ana hesaplardan),
    Musterimizin birden fazla Avans Hesap’inin olmasi durumunda, en yuksek pozitif bakiyeli vadesiz hesaba bagli olan disindaki diger Avans Hesap’larin bagli oldugu vadesiz hesaplarindan (Avans Hesap limiti tanimli vadesiz hesaplardan, en yuksek pozitif bakiyesi olan hesaptan tahsilat yapilmaktadir),
    Universite chipcard’larinin bagli bulundugu vadesiz hesaplardan,
    Birikimli Mevduat urunlerinin duzenli odemelerinin bagli oldugu vadesiz TL veya USD/EURO hesaplardan,
    Unibank’i olan musterilerimizin tum vadesiz hesaplarindan,
    Minibank sahibi cocuga ve veliye Birikimli Mevduat hesabi varsa, bu hesabin aylik odemelerinin yapildigi TL, USD veya EURO cinsinden vadesiz hesaplarindan,
    G'bank urunune sahip cocuga ait urunler arasında YP Birikimli Mevduat hesabi varsa, bu hesabin aylik odemelerinin yapildigi TL, USD veya EURO cinsinden vadesiz hesaplardan,
    G’bank uyelerine ait Bonus Kontor kartın bagli oldugu ana vadesiz hesaplardan,
    Bireysel Dovize Endeksli Tuketici Kredileri'nin YP odeme hesaplarindan,
    31 Ekim 2009 tarihinden sonra acilan hesaplardan,
    Fon Sepeti urununun bagli oldugu vadesiz TL hesaplardan,
    Ozel Bankacilik musterilerinin Ozel Bankacilik ve MALTA subelerindeki tum vadesiz hesaplarindan,
    Altin Hesabindan,
    Vergi dairesi hesaplarindan,
    Odeme plani degisikligi ya da yeni kredi kullanimi yolu ile yeniden yapilandirilmis sorunlu kredilerin odeme hesaplarindan,

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: _ahmet_

bunların aynısı garantidede var fusem, onlarda şu şu hesaplardan işletim ücreti alınmıyor diyorlar, Aslında hepsi aynı, ben zaten garanti dışında bu ücretleri almayan banka varmı derken latife yapıyordum, hepsi alıyor.

Bunların aynısı Garantide de VARDI, kaldırdılar. Hesap işletim ücreti muafiyeti olan durumları listelemişlerdi bu linkte:http://www.garanti.com.tr/hakli_musteri_hatti/hesap_isletim_ucreti.html
    Ama kaldırmışlar, Artık HER HESAPTAN alıyorlar.

Kredi kartlarında ise Flexi ye özel durum var:http://www.garanti.com.tr/hakli_musteri_hatti/kredi_karti_aidati.html
    Flexi Card ise, yıllık kart aidatı, kazanılan bonus oranı gibi tüm finansal özelliklerin kart sahibince belirlenmesine imkan tanımaktadır. Tamamen kişisel tercihleri yansıtan Flexi Card ile dileyen müşterilerimiz yıllık üyelik ücretlerini "0" TL'ye indirebilmekte veya kart ücretlerini kazandıkları bonus ile ödeyebilmektedirler. Ürünlerimizin bir kaçını bir arada kullanmayı tercih eden müşterilerimizinde ikinci kartları için indirimli üyelik ücreti yanısıtılmaktadır.

en iyisi tek bir banka ile çalışmak ve işletim ücreti muafiyeti yöntemlerine başvurmak

• benden 5 TL bonus kontör kart ücreti kestiklerini öğrenince her gün günde en az 10 kez internet şubesine girip telefonuma SMS göndertiyorum para SMS'e gitsin diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

benden 5 TL bonus kontör kart ücreti kestiklerini öğrenince her gün günde en az 10 kez internet şubesine girip telefonuma SMS göndertiyorum para SMS'e gitsin diye

• @goktufan: arkadasim peki flexy cardima bagli bir sanal card actirsam otomatikman ondan da ucret almayacaklardir degil mi?

quote:

Orijinalden alıntı: goktufan

Ben de geçmişte bonus cardımı iptal ettirdim 1 sene dolmadan, kar ücreti ödememek için. Daha sonra aradılar, flexinin kart ücreti olmayan paketini teklif ettiler, bonus oranı düşük tabi dediğiniz gibi.

Fazla harcamayacaksanız alın derim ama bonus kazandırmaz. Senede 5 tl e-ekstreden alırsınız. Her sene 5 tl kazanabilirsiniz yani :) ben play card'a geçtim, kart ücreti olsa bile baya puan kazanıyorsunuz. Kart ücreti gelince de arayıp iadesini isteyeceğim, etmezlerse de maaş hesabımı ve kredi kartımı ykb den alma tehdidini sunacağım :)

Flexi puan kazandırmaz, ben limiti düşürdüm bekletiyorum. Bu arada kart ücreti gerçekten alınmıyor, bir kuşkunuz olmasın. Sadece arada kampanyaları oluyor, o zaman faydalı oluyor.

• İçinde Garanti Bankası olan her şeyden uzak durmaya özellikle gayret ederim. Adamlar hiç bir şey üretmeseler bile müşterilerden tırtıkladıklarıyla bir numaraya oynuyorlar yıllardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burrock
    @goktufan: arkadasim peki flexy cardima bagli bir sanal card actirsam otomatikman ondan da ucret almayacaklardir degil mi?

Flexi için sanal kart oluşturulamıyor.
  • hadi ya :S neden olusturulamiyor, sanal yoksa anlami yokmuş

quote:

Orijinalden alıntı: realstory

quote:

Orijinalden alıntı: burrock
    @goktufan: arkadasim peki flexy cardima bagli bir sanal card actirsam otomatikman ondan da ucret almayacaklardir degil mi?

Flexi için sanal kart oluşturulamıyor.
  • asya banktan asya card aldım, diğer bütün kredi kartlarımı iptal ettirdim, tek kart kullanıyorum bana yetiyor ve asya bank yıllardır kredi kartı için kullanım ücreti almıyor.
  • insanlarda GARANTİ bankasına karşı büyük bir antipati oluşmuş.bunların içinde de bende varım.garanti de müşteri memnuniyeti adına hiçbir gelişme göremiyorum....
    garanti bankasında, kapatana kadar bir hesabım bulunmaktaydı.hesabıma tanımlı 9 adet otomatik ödemeli fatura da vardı.2 yıl hesabımdan hesap işletim ücreti alınmadı ta ki biryerlerden emir gelmiş olmalıki hesabımdan hesap işletim ücreti kesildi..(2 adet fatura ödemesi olandan hesap işletim ücreti alınmıyacagı belirtilmesine karşın)
    müşteri hizmetlerini aradım durumu bildirdim.bana konu hakkında yardımcı olmadılar ve hesabımdaki paranın hepsini alarak başka bir bankaya yatırdım. şuan faturalarım otomatik ödeniyor ve hesap işletim ücreti kesilmiyor. garanti insanları yolunacak tavuk gibi görüyor..bankalar arasında müşteri memnuniyeti yönünden en kötülerin başında geliyor.....
  • Herbirinizin yazdıklarını okudum... Dondum kaldım şimdi !! Ben napıym paramı nereye yatırayım ? Nerden otomatik ödeme talimatı vereyim benden hesap işletim ücreti almasınlar? Nerenin havalesi eft si daha ucuz ? Yardımcı olunarkadaşlar bana ? 5 senedir garanti bankasının kartını kullanıyorum otomatik ödemelerim ordan .. Ama ay başında anlamadığım bir 30 tl hayat prim tahsilatı kesmişler.. Midem bulandı!! Sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra da kusmamak için zor tuttum kendimi

Varsa tavsiye edebileceğiniz banka söyleyin .. Otomatik ödemeden ücret kesmeyen hesap işletim ücreti almayan..
  • Bonus kartımdan yıllık kullanım bedelini ekstereme yansıttılar ödemek istemiyorum dedim banka kuralı gereği alıyor dendi, kesinlikle iptali söz konusu değilmiş.Kartımı iptal edin dedim bakiyenizin 0 olması gerekli iptal için dediler.
    Hiç üşenmedim bi sonraki ay bakiyeyi 0 ladım garantiyi aradım kredi kartımı iptal etmek istiyorum dedim ve iptal nedenini söyledim.Nedense ozaman işler değişti anında 10 tl bonus ve 100 kontr yüklediler.

Daha sonrasında müşteri temsilcisi bir arkadaş kredi kartı ödeme güvencesi istiyormusunuz diye beni aradı kabul etmediğim halde kredi kartımdan sanki kabul etmişim gibi bu tutar her ay çekilmeye başlamış.İptalini istedim mejburen kabul ettiler.

Müşteri memnuniyetini bu şekilde sağlayan bir banka.
  • 31 Ekim 2009 tarihinden sonra acilan hesaplardan,
    Fon Sepeti urununun bagli oldugu vadesiz TL hesaplardan,
    Ozel Bankacilik musterilerinin Ozel Bankacilik ve MALTA subelerindeki tum vadesiz hesaplarindan,
    Altin Hesabindan,

2009 2. yarı dönem ödeme hesapları için yapılan liste.En üstte 31 ekim 2009 tarihindende anlaşılabilir.

2010 1. yarıyıl ödemesinin şartlarını bilmiyorum.

Ben bu listeyi ocak ayında almıştım.
  • Biraz konu dışı olacak ama fortisten bi hesap açtırmak durumundayım, Epeydir tek banka kullanıyorum ve hesap açtırmıyorum. Bu adres sistemiyle ilgili birşey olmuştu.

Şimdi ben bankaya gittiğimde benden kesinlikle adres için fatura ikametgah isteyeceklermi, Yada daha sonrada getirseniz olur diyen bir banka varmı?

Bu sisteme geçildiğinde kendi bankama birşey vermemiştim.
  • Garanti bankası, Amerikalı ortağı Citibank'ın müşteri yolma taktiklerini uygulamaya devam ederse kendisinin Türkiye'deki sonu gibi Garanti'nin de sonunu getirecek bu gidişle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 6 Nisan 2010; 10:56:41 >
  • Benim soruyla ilgili görüş belirtecek varmı
  • italyan bir iş adamının yanında çalışanlara söylediği ve çok hoşuma giden bir sözü var
    "bankacılar semer vuramayacağı eşeye ot vermez"
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.